Tre steg mot högre medvetande 5D

Ta steget - Gör skiftet - Lev ditt drömliv!

>> Vill du titta på videon på You Yube

Tre steg för att höja medvetenheten till 5D

Hej Elisabeth här. Jag jobbar som Livsvägledare och Spirituell Hypnotisör i den nya tiden 5D.

Den 5:de dimensionen menas ett högre medvetande plan, som kommer att bli vår nya verklighet. Det står om ”skiftet” i flera heliga skrifter. Själv började jag prata om detta på mässor för flera år sedan, om hur du kan göra det stora skiftet med hypnos.

Kanske är just din uppgift att vara med i medvetande höjningen mot 5D. Det finns en anledning till att du tittar på denna videon. Du ska kanske hjälpa andra med detta kollektiva arbete med att skapa en högre medvetenhet, skapa en bättre värld.

Först måste släppa alla tröga energier som stoppar dig och får dig att sitta fast. Så att du kan tona in i ditt nya spirituella liv, till källans gudomliga kraft där det bara finns kärlek, frid och fred. I vår ideala värld.

Det har skett ett massuppvaknande de senaste 10 åren!

Har du tänkt på att den senaste 10 åren så har allt fler människor fått ett uppvaknande.
De förstår att de är spirituella varelser i en mänsklig kropp. De är multidimensionella varelser.

Just nu pågår stora transformationer på jorden, mer än det någonsin gjorts tidigare. Miljontals människor blir mer medvetna, upptäcker system som inte fungerar, människor som manipulerar, finns ofta i myndigheter och företag där det finns makt och kontroll.

Själv upptäckte jag det när jag jobbade för en chef, som var en psykopat på 90-talet, han var krävande, kritisk nervärderande, och krävde faktiskt det omöjliga, eftersom jag var tjej skulle jag koka kaffe, dra in min egen budget, och sköta ekonomin samtidigt. Han skapade drama och en massa kaos. Ändå presterade jag. Tills jag en dag fick nog och sa upp mig. Jag tänkte av vilken anledning ska jag befinna mig i detta kaos. Jag var tvungen och kasta bort min ”kaosetikett” och göra en förändring. När jag sa upp mig grät jag, av glädje, jag var fri, fri att göra vad jag vill. Här startade mitt liv som entreprenör i den nya tiden.

Jag har gjort många stora skiften i mitt liv flera gånger och det har ni säkert ni också. När jag läste Daniel Golemans bok, Känslans Intelligens, EQ förstod jag att detta var en del av den gudomliga sanningen. Jag gick från en IQ styrd värld till en EQ styrd värld för att sedan styras av SQ. Jag lyssnar på min själsliga intelligens.

Lös först din egen historia, sedan andras!

Efter jag slutat började jag att och titta på min egen historia, som en syster till en utvecklingsstörd bror. Utan att kunna hjälpa det så skapade Per-Håkan en massa kaos. Han var född svårt autistisk, och det var något som hade hänt i hans utveckling när han låg i min mammas mage. Per-Håkan var hemma de första åren i mitt liv och det har präglat mig. Om vi inte låste dörrar stack han ut och satt och dinglade med benen i ån. Det kräves mycket av alla oss friska barn. Det var därför jag var så tålig, jag var van vid röra som Per-Håkan skapade. Min mamma försvarade honom, och det gav mig tåligheten som inte var sund.

Mor Maiken gjorde inte det för att skada mig, utan för att det inte gick på något annat vis.

Så när du gör mer vad andra vill, än vad de själv vill, det är då du tappar din sin själ och blir utbränd, när du har en galen chef eller du är i ett förhållande som inte funkar, när du gör mer vad andra vill, utan tänka på dig själv, då tappar du din energi, och dig själv.

Själv har jag aldrig varit utbränd, jag är för tuff, och jag lyssnar för mycket på mig själv för att göra det. Jag har sagt upp mig 3 gånger i mitt liv, det ångrar jag inte, utan det är jag stolt över.

Gör det stora skiftet i ditt liv, säger Elisabeth Persson

Det är då du måste göra ett skifte i ditt liv. Ditt nuvarande liv fungerar inte längre. Du börjar tona in på dig själv och vad din själ vill, du blir mer spirituell. Du får ett uppvaknande. Du söker efter sanningen. Du vill veta vem du är och varför du har kommit hit.

I denna mentala förändring, söker du dig till spirituella människor för att det är bara de som förstår vad du har gått igenom den sista tiden. De har gjort ett spirituellt skifte själv. Det är de som kan guida dig.

Det är bara du som kan skapa mening i ditt liv. Det är du som måste ta ansvar för att en förändring ska ske. Det är du som måste få kuraget att se förbi din rädsla, och ta steget, göra skiftet – lev ditt drömliv. Det är först när du tagit steget och vågat stå i ovissheten som kreativa lösningar kommer till dig. När du gjort förändringen märker du att du har förmågan att ändra ditt liv och sedan kommer självförtroendet.

Tre steg för att öka medvetenheten till 5D:

 1. Ta bort alla lägre energier som påverkar din kropp.
  Bli medveten om dina mönster från barndomen, eller andra stopp som begränsar dig. Ta bort alla lägre energier som: skam, skuld, rädslor och aggressioner. Det kan sitta i, detta livet och tidigare liv, du blir då påverkad av ett gammalt cellminne. Om du inte löser dina mönster, ditt cellminne, i ditt undermedvetna kommer du att få samma livsläxa en gång till. När du släpper gamla triggers från din gamla historia, och kopplar den till ditt liv idag. Du har då höjt dina frekvenser och vibrerar på 5D energier. Du blir du en ”medveten manifestar i 5D dimensionen”. I den nya verklighet 5D behövs inget drama, du drar dig bara ifrån vänner som inte är sanna emot sig själv och ärliga emot dig.
 2. Du måste ta dig ifrån system som inte fungerar – de kommer ändå och rasa.
  Om du inte trivs i ditt nuvarande liv måste du göra en förändring. Om du inte trivs på ditt jobb, inte har det bra med din partner, inte trivs där du bor. Det finns en massa system idag som inte fungerar och därför händer det saker runt regeringen, skolor, myndigheter och företag som utövar 3D, svar och vitt, bra eller dåligt. Makt och kontroll.Gör en förändring av till liv, men förändra först ditt sinne och skapa ett högre medvetande, umgås med personer som betyder något, gör något som du brinner för. Du vet inte om just du ska vara en del av den arbetet med att höja frekvenser och medvetandet till 5D, att transformera människor till sitt högsta goda. Så att de kan leva i sin passion, och använda sina talanger för att skapa en bättre värld. Vara en del av det stora skiftet.
 3. Tona in på den som är du – en skapare i den nya tiden.
  Kom tillbaka till den som är du, ditt nya jag med dina tro föreställningar. När du gått tillbaka till din egen kärna din CORE Energi och bli den som är du då är du en influens av den nya tiden och världen. Lev i dina drömmar, efter dina passioner, efter det som du verkligen är bra på, och som intresserar dig. Det kan du göra först om du har tagit bort alla dåliga energier som påverkar ditt sinne, kropp och själ. Så att du kan bli fri från alla tidigare bojor som hållit dig kvar i den 3D dimensionen. Släpp allt drama, släpp alla rädslor om framtiden. Lev i nuet. Det är ändå bara det du kan påverka. Åtminstone idag! Stå i din kraft! Du är mästaren av ditt liv.

Läs även tidigare artikel. Sju tecken på att du har startat resan mot femte dimensionen! Här:

Elisabeth kanaliserar Metatron resan mot 5D, Här

Sammanfattningsvis

Om du följer alla stegen ovanför så kommer du bli en mästare på att agera istället för att reagera. Du blir skaparen av ditt eget liv och lever i linje med vad som är meningen för dig.

Du blir duktig på att förstå och hantera dina känslor. Du kan stå utanför allt drama utan och bli påverkad. Du vänder ryggen till allt drama, för du är medveten om vad som händer. Du följer din intuition och din guidning och har ett eget litet supportsystem.

Jag vill hjälpa människor att göra det stora skiftet i sina liv, bli medvetna och fria från alla våra bojor, gammal karma som hållit oss tillbaka.

Kan du förstå och hantera dina känslor oavsett vad som händer?

 1. Vill du vara en influens av den nya tiden 5D?
 2. Hjälpa människor att lämna system som inte fungerar för dem?
 3. Vill du vara en som gör det stora skiftet av ditt liv?
 4. Vill du hjälpa andra att leva i sin själs syfte?

Utbilda dig till en CET-Coach och jobba på denna linjen!

Bli en CET-Coach, Core-Energy-Transformation-Coach och jobba som influenser i den nya tiden 5D, kontakta Elisabeth på post@spiritguide.se

Eller utbilda dig till Spirituell Hypnotisör, se mer info.

Gör skiftet! Köp utbildningen till 5D Finn din Core Energy  – Designa din Framtid! Här:

Ta bort alla dina begränsningar via hypnos!

Mer om hypnos, här:

Kontakta jenny@spiritguide.se eller boka själv!