10 tecken på att du kommunicerar med dina guider

>>> Vill du titta på videon på youtube

10 tecken på att du kommunicerar med dina guider

Elisabeth Persson här. Jag har fått många frågor på hur man kontaktar med sina guider, sedan förra videon. Idag ska jag berätta för er 10 tecken på att ni kommunicerar med era guider.

De spirituella guiderna är här för att assistera dig och vara ditt alldeles eget support system. Men de är också här för att utmana ditt trohetssystem.

Våra Spirit Guides har funnits med oss i alla inkarnationer dvs i alla tidigare liv och våra hjälpare är avdöda personer som släktingar och änglar.Vi uppfattar världen från våra fem sinnen och det är de sinnena som vi föds med. Syn, hörsel, lukt, smak och känsel. Och sedan har vi vårt sjätte sinne och det är här vi börjar lyssna på vår intuition och få kontakt med våra guider alla svar får vi från källans gudomliga kraft.

Det sjätte sinne är något du inte kan kan se med blotta ögat eller ta på, det finns utanför din kropp. Du bara vet utan och veta. Det är den medvetande nivån som vi använder oss av när vi jobbar som livsvägledare/guide. Det är ditt sjätte sinne som börjar jobba åt er, men hur vet jag nu att jag kommunicerar med mina guider? 

Hur kan du nu märka att våra guider talar till oss. De talar till oss på ett högre medvetande plan.

  1. Vi är alla inkarnerade varelser de många personer som har inkarnerat förr och finns på många platser. De väljer att vara guider för vissa människor på jorden. 
  2. Du har också din inre kraft och den får du tillgång till när du har öppnat ditt tredje öga bland annat och kronchakrat och är en del av din intuition.
  3. Du blir guidad till din mission varje enda dag. För 20 år sedan startade jag min inre resa till min själs syfte. Jag ville hjälpa människor och organisationer att växa. Jag startade mitt första företag och implementerade EQ; Emotionell Intelligens på företag. Jag hade jobbat på ett management företag och de hade så dålig värdegrund till sin personal. När jag läste Daniel Golemans bok känslans intelligens förstod jag att om man kan inspirera och motivera människor med sitt hjärta så kan man komma långt. Så om du känner dig dragen av glädje till att göra det då ska du göra det varje dag.
  4. I vårt obegränsade sinne finns det energier och vibrationer som vibrerar i samklang. Om du får en nästa gudomlig uppenbarelse om vad du vill göra, då får du hjälp av dina spirituella guider. Eller från ditt högre jag.
  5. Synkronititet är det som våra guider talar till oss med. Om dina dominanta tankar är i linje med ditt liv och blir vår dominanta upplevelse. Då har du synkronitet. Om du till exempel tänker på en person på morgonen och sedan ser du deras namn på en lastbil när du kör till jobbet. Det är dina guider som säger att du ska kontakta den personen. Ett klar tecken att dina guider har kontaktat dig för att visa vägen.
  6. Vi har känslor och de hjälper oss att känna känslor och guida oss genom våra känslor. Så när något tar emot och du har ett motstånd. Ska du lyssna på det. Det är dina spirit guides eller ditt högre jag som talar till mig.
  7. Ibland får vi bara en röst inom oss att vi ska vara uppmärksamma på något. Men också inre röster berättar för oss att vi ska vara uppmärksamma. Som att sakta ner farten och om du inte gör det. Så blir du tagen i en fartkontroll.
  8. De kommer sända en massa människor in i ditt liv för att assistera dig. Människor som utmanar dig för att bli en bättre människa.
  9. Spirit Guide arrangerar saker för oss. Om du tappar något så är frågan är du redo för att ha mig? 
  10. Allting är symboler. Du kan tyda koderna som guiderna sänder. Vi kan alltid också be om ett tecken för att få vägledning av symboler.

Om du ytterligare vill veta hur du kontaktar din guide så har jag en guidad meditation

Meditation – Kontakta källan

Om du vill utveckla din andlighet så köp hela utbildningsprogrammet som finns online.

Finn Din Core Energy och Designa Din Framtid!

Eller få transformerande livsvägledning på www.spiritguide.se