Relationen till dig själv, andra, Gud & universum

Du som kommer in kommer att synkroniseras av 21:21:21, 333, 09:09, 18, 9, Dagens datum 17 oavsett vilken dag det är idag, är du guidad av änglarna och synkroniseringar.

Det händer stora förändringar i världen just nu, det som sker är att vi får hjälp av våra galaktiska vänner eller oss själva för vi är en aspekt av våra intergalaktiska varelser.

Igår när jag var ute och vandrade för att hämta upp ljuset inför såg jag intergalaktiska varelser som var ute och jobbade med att förankra plasma energierna på jorden.

Våra intergalaktiska vänner är en del, aspekt av oss själv!


De berättade att de har mycket att göra före fullmånen idag och inför 5/5 portalen lika dags dagen. Nedan kommer en kanalisering av Elisabeth Persson, som har gjort många. Star Operations med våra ljusvarelser.

Kära jordbor!
Vi kommer med hälsningar när vi utför ett heligt arbete, förankrar plasma energin ner till kärnan av moder jord. Vi skapar en ny högre verklighet. Vi hämtar just nu kraften från Vegas vita strålande stjärnljus, från hjärtat av solen Vega.

Just nu har vi tre solar aktiva på stjärnhimlen. Solen, Månen och Vega. Skapar något nytt. Treenigheten. Du stiger i medvetande när du får ett bättre förhållande till dig själv, bättre förhållande till andra och relationen till universum och det gudomliga.

Du har aktiverat ditt DNA 8/4, Torus hjärtat den 21/4 hos mänskligheten. Vi har kraften av tre som ff. finns kvar efter Uranus och Jupiter och Oxe Portalen. Idag aktiveras fullmånen nya krafter.

Just nu jobbar vi med att aktivera plasma energin för att höja er upp till en ny verklighet!


Det är vi som skapar den rosa linjen mellan himlen och vattnet med hjälp av plasma energi som är elektromagnetisk. Vi skapar en gas som avger värme, sätter den nära vattnet för att aktivera de nya frekvenserna ner i kärnan av jorden.

Vi jobbar med att föda fram de nya energierna tillsammans med vattnets Gud Poseidon och himlens Gud Zeus med hjälp av dessa Gudar skapar vi kraften av tre med ditt öppna och gudomliga hjärta och med hjälp av solen, månen och Vega.

Världen står inför stora förändringar i uppvaknandet.

Kan du ge något råd till mänskligheten?

Först måste du jobba med relationen till dig själv, relationen till andra och relationen till universum och Gud. Förstå att kosmos, jorden och mänskligheten är ETT.

För att du ska följa ditt högre syfte måste din kreativa medvetenhet väckas. Du har lärt dig mycket i livets skola. Fortsätt på vägen!

Hur kan du göra för att komma framåt i uppstigningen?
Ställ en fråga till ditt högre jag. Vad krävs för att jag ska utvecklas och expandera frekvenserna i uppstigningen?

Antingen så får du svar direkt med en kanalisering. Eller så får du svar senare med en synkronisering.
Jag tackar mänskligheten för ert inre arbete i uppstigningen!
I medveten kärlek! Elisabeth
www.elisabethpersson.com