Ljusets väg med ljusets mästare” på Österlen den 9–12 november 2023. Tre dagar.

Just nu letar jag efter 15 spännande medvetna kvinnor/män som vill vara med på en spirituell och holistisk utbildning/träning till den 11/11 portalen 2023. 


 Du kommer att lära dig vad behöver veta om din andliga utveckling, och hur du tar den till nästa nivå. Du kommer att få en energisk uppgradering som håller ca 10 gånger mer av ljuset, kraften och auktoriteten efter 3 dagars träning. 


 Lär dig nedärvda kunskaper och lärdomar från ”The Real Mystery School”. Bryt allt mörker och återlämna dig till ljuset med kunskaper från Ljusets Mästare och integrera dina nya kunskaper i vardagen. Utbildningen följer Ljusets Mästare, vilket kallas för ”Ljuskonsten” eller ”Ljusets väg”. 


Det är en spirituell och holistisk utbildning som fokuserar på att öka medvetenheten och förståelsen för ljusets natur och dess betydelse i universum. Under utbildningen kommer du närmare din galaktiska familj. 
För när du jobbar med din själsfamilj öppnas nya själslinjer upp.

Vi arbetar med insikt och självreflektion för att uppnå en djupare förståelse för dig själv, och vilken uppgift du har här på jorden och i världen. 
 Utbildningen handlar om att integrera ljusets principer i det dagliga livet, så att du använda ljusets energier för att skapa balans, harmoni och helande för både dig som individ och omgivningen. 


 Du lär dig olika tekniker och metoder för att arbeta med ljusenergi, inklusive visualisering, meditation, healing och manifestation. Innehåll i utbildningen/träningen: 


Du lär dig utföra ritualer som för dig framåt. Du lär dig kanalisera från änglar, högre mästare och ditt högre jag. Du får en personlig healingsession som hjälper dig med stress, trauma och blockeringar.  


Alla ljusets mästare har gått en formell utbildning inom Mystery School Traditionen. Tidigare var utbildningen till för de starkaste, de mest hängivna, som kunde disciplinera sig och har stå emot alla läxor. 


 Nu har uppstigningen kommit så långt så jag har fått tillstånd att lära ut den till de som följer det högsta goda. Spirit Guide Elisabeth Persson, arrangör och känd hypnotisör och healer sedan 13 år. Spirituell vägledare, synskt medium och vägvisare i högre medvetande sedan 30 år tillbaka.  

Elisabeth har utvecklat en unik metod, CEHH Hypnosis rankar 4,7 % av 5, CEHH, Core Energy Healing Hypnosis kanaliserades ner från ljusets mästare 2012 från ”Ljusetsväg”. 


 INVESTERING! Anmäl dig före 31 oktober genom att swisha på 123 456 03 63 eller via bg 164-4236, 8 565 kr (ordinarie pris 12 995 kr)!!
 I priset ingår 3 nätters övernattning, del i dubbelrum (enkelrum, tillägg 300 kr). 


 I priset ingår utbildning, boende, frukost, lunch, kaffe/te och frukt. Middag finns att köpa till självkostnadspris, god mat och dryck, se länk www.tryde1303.com 

Utbildningen startar torsdagen den 9/11 kl 12:00 med gemensam lunch och fika. Vi kör fram till kvällsmiddag. 


 Vi avslutar på söndag den 12/11 med gemensam lunch, tillägg 200 kr.  (Vi bistår med hämtning/lämning till stationen Tomelilla) 


 BONUSGÅVA värde 500 kr om man bokar 2 st eller flera platser!!! Väck din lust att följa med så maila snarast elisabeth@spiritguide.se
 Bjud med vän/partner/familj eller kollega för oförglömliga dagar tillsammans. 


 Hjärtligt Välkommen att berika ditt värdefulla liv tillsammans med oss i vackra Tomelilla, Österlen, www.tryde1303.com 

Elisabeth Persson Spirit Guide AB För er tjänst i medveten kärlek! 
 Elisabeth Persson elisabeth@spiritguide.se 0760278001