Plejaderna ingriper på jorden och ber om samarbete 11/11 för snabb förändring.

Galaktiska Rådet har gett Plejaderna order att stoppa polarisering som leder till fejkat våld och krig, allt sker genom att öka frekvenserna så allt mörker faller bort. 

Vad händer i uppstigningen just nu?

Välsignelser av kärlek till alla ljusarbetare! Jag Ashtar Sheran och jag håller i arbetet med att skapa rättvisa och ordning på jorden för att skapa stabilitet i en oorganiserad värld.

Allt börjar bli så rörigt på jorden så att mänskligheten börjar tröttna, och det finns fortfarande mörker kvar på jorden, därför tillkallar jag olika arter av ufon som tillsammans med ljusets mästare och gör en gemensam ljusoperation för mänskligheten. Det kommer att se ut som en ljusmanifestation på himlavalvet den 11/11-23. 231111. 2+3+1+1+1+1=11.

Det sker en nystart på jorden den 11/11-23 och det är 11 för mästartalet. Nystart och självförverkligande är nyckelord för er.

NI ska alla upp i högre dimensioner från fysiska, till astrala och sedan spirituella planet och sedan det kosmiska planet, när ni kan stå i ert ljus och koppla upp er till oss energimässigt, så utför vi arbetet tillsammans med er. Ska vi säga den 11/11, kl 11:00. Glöm inte detta datum.

Det sker en stor förändring av jordens energier och Plejaderna leder operationen på uppdrag av Galaktiska Rådet, för att hjälpa till att höja vibrationerna med pulserade vågor av ljus ut över hela välden. 

Ljuset som kommer skära bort de lägre fysiska nivåerna i 3D och splittring har redan skett mellan de olika jordarna. De mörka som inte har tagit ställning bör genast göra det. Arbetar du för det högsta goda? Eller arbetar du för dig själv, och ditt eget ego till bekostnad av mänskligheten?.

Nu har ni en sista chans att göra de förändringarna som måste till. För att skapa den nya jorden. Förändringarna ökar ljusintaget i era kroppar vilket gör att ni kan hålla mer ljus, och ni stiger i frekvens.

Nu höjer vi beredskapen genom att koppla in, alla ljusets mästare så vi kan gå ljusets väg. Det krävs en gemensam handling för att medvetet gå ljusets väg tillsammans med ljusets mästare. Först då kommer en verklig förändring ske på himlen och på jorden.

Vi är enormt tacksamma till för det jobb du gör för mänskligheten och att du tar dig ann uppgiften att lära ut ljuskonsten så att fler kan hjälpa till. 

Vi är enormt tacksamma för det jobb, som ni har gjort med att höja upp dig själv, till jordens energier som är i ett högre medvetande 5D.

Vi är så tacksamma att samarbeta med er ljusarbetare, och ”gridworker” och ”healers” ni har verkligen gjort ett fint arbete.

Vi tackar för denna gången och hoppas vis ses den 11/11, kl 11:00.

Ashtar Sheran genom Elisabeth Persson

Ps. Den 9-12/11 håller vi en utbildning på Österlen om du vill veta mer om arrangemanget. Ds.

Tryck här:

Kanaliserat genom Elisabeth Persson 

elisabethpersson 231020