Lektion 1. Hur blir man narcissist?

Lektion 1. Hur blir man narcissist? Är det ett medfött beteende eller är det en social prägling. Det kan säkert vara både och så klart.

Här beskriver jag hur det kan se ut utifrån ett oorganiserat anknytningsmönster. Vid ett oorganiserat anknytningsmönster har du inte fått dina behov av kärlek tillgodosedda.

Allt du har gjort har du gjort för att pleasa andra din relation, föräldrar och arbetsgivare. Det handlar om villkorad kärlek och där du inte har fått villkorslös kärlek. Utan kärlek då du lyckats i skolan.

Allt handlar om att det ska vara fint på ytan. Prestera. Kanske har din far varit notoriskt otrogen. Lögner eller hemligheter sopas under mattan. Dubbelliv och familjens hemliga liv.

Kanske har din mamma varit shopalcoholic eller ett annat missbruk eller beroende. Hur du läker oläkta sår? Bryter familjemönster från psykopatisk pappa och en vek mamma?

Hur barnet som är narcissistisk själv har blivit utsatt av två föräldrar som inte ser deras behov. Hur de som överleverare, själv blir narcissist. Hur barnet sluter sig från omvärlden och lär sig att få bekräftelse utifrån. Hur du tillåter andra styra ditt liv och inte kan fatta några beslut själv utan att lyssna på pappa som är dominant, kritisk, beräknande och manipulativ.
Hur vanligt det är att det utvecklar missbruk och beroendeproblematik. Eller mamma som har ett sjukligt kontrollbehov.

Vill du har hjälp med att tillfriskna från en narcissistisk relation?
✅ Du får tre CEHH hypnoser 3 session X 120 min som hjälper dig att ta bort blockeringar och trauma band. (7000kr)
✅ Du får vara med i en självhjälp grupp på nätet i 6 månader, där du får stöttning och förståelse av likasinnade. (3000kr)
✅ Du får gruppterapi varannan vecka ibörjan nätet och och på sikt planerar vi det på plats. Allt handlar om att våga gå till kärnan och känna känslor fullt ut inte fly. (6000kr)
✅ Positiv förstärkning med ökat självförtroende träning med fokus på din livs och själs syfte. (3000kr)
✅ Hur du bryter alla mönster från generationer. hur exempelvis farfar och far var psykopater och utnyttjade dig psykiskt eller fysiskt som liten. (3000kr)
✅ Hur du bryter mönstret att dra till dig psykopater! (2000kr)
✅ Hur du leder dig själv inte följer! (3000kr). Vill du veta mer om denna utbildning ring Elisabeth Persson på Spirit Guide AB , Mobil! 0760278001. Varmt Välkommen att köpa vårt paket! Om du är intresserad av paketpriset och vill ha prisuppgifter ring mig Elisabeth Persson på Spirit Guide AB, 0760278002. www.elisabethpersson.com

Är det genetiskt eller ett socialt arv? Det beror på vilken grad av narcissism? Samt om du har den 12 strängen av DNA, säger Elisabeth Persson som har genomfört 10 000 tals sessioner hypnos genom åren. 13 års erfarenhet.