3/3 Portalen är stor för Tvillingsjälar

3/3 portalen är en stor hyllning till mänskligheten och världen. Du kommer de närmsta 8 månaderna känna kärlek, framtid, förmåga och nya möjligheter med din tvillingsjäl.

Efter en tid av karmiska rensningar har vi nu äntligen nått fram. De som har följt mig under en längre tid har blivit informerade om att det skett en krock i himlen för ett tag sedan och den operationen är klar för oss Vi har samarbetat med The Council of Light. Men vi kommer guida er i kväll vid vårt event.

Få reda på mer i kväll om denna operationen vi kommer slutföra den för dig ikväll.Jag hade en kvinna som hörde av sig till mig häromdagen. Efter hon hade varit med på eventet i ”Love Creation Activation”, så fick hon sifferkoder som öppnande upp henne till en helt ny värld.

Så här säger kvinnan: Jag fick nedladdningar från Universum direkt efter du bett mig göra en aktivering och vet du, jag fick tillgång till magiska sifferkoder.

Kvinnan fortsätter: Jag vill gärna köpa utbildningen för att gå i Unit med min Twin Flames.The Holy Twin Flame Creation. (Jag lägger länken längst ner om du vill gå i unit med din Twin Flame.)Var med och få tillgång till nya sifferkoder som låser upp den gamla tidslinjen och skapa den nya tidslinjen som du själv skapar.

Var med på 3/3 portalens event. Den 3/3, kl 20:00. Mötet kommer att ske på zoom. ”Kopia läggs i gruppen för de som är betalande medlemmar”Swicha 333kr på 123 456 03 63. Deadline kl 18:00. Skriv din bästa mailadress under meddelande på swish.

De som redan är betalande medlemmar i Love Creation Activation betalar inget.Vill du vara med i vår community och ta del av en kanaliserad hypnos på zoom på likadagsdagarna?

Här kommer länken:https://elisabethpersson.kartra.com/page/y6g220Vill du köpa utbildningen för att gå i Unit med din tvillingsjäl?Här kommer länken:https://elisabethpersson.kartra.com/page/msh229

Varmt Välkomna att delta det kommer att vara stort!

Elisabeth Persson