Årets Händelse! Stjärnportalen Vega

Stargate 21:21:21, vilket blir siffran, 333 eller 369 det är dessa siffror som synkroniserar med dig som tittar på detta nu oavsett vilken dag det. Allt händer nu! Vi är multidimensionella

Den hemliga Stjärnportalen Vega är kärnan av moder kosmos primära hjärta. När Jupiter och Uranus sammankopplas skapas en härlig energi av lycklig genomslagskraft. Uranus överraskar och Jupiter förstärker alla energier som expanderas till dubbel kraft.

En Explosion!

Du har nu nya möjligheter att expandera ditt överflöd. Torus hjärtat kopplas upp till Moder Kosmos imorgon när Stjärnportalen Vega återuppstår. Nu kommer hela mänskligheten att få en fast progression session. Vi stiger upp.

Vi utvecklas, vi växer och expanderar våra energier i uppstigningen, säger Elisabeth Persson oavsett vilken dag du läser detta är detta en perfekt dag för dig att manifestera. För du går in i de aktiveringarna som jag ger här.

På bilden högst upp ser ni hur Torus geometrin ser ut! Det är är magiska krafter av magnetiskt ljus. Stjärnporten Vega är kärnan av Moder Kosmos hjärta, hon öppnar Torus hjärtat för mänskligheten.

Den 21/4, kl 20:00 öppnas det högre hjärtat Torus upp till kosmos för hela mänskligheten, för att vi alla ska komma tillsammans och bli ETT. Det feminina och maskulina energierna balanseras så att du kan manifestera det vi gjorde den 8 april.

Vill du vara med och stötta vårt projekt där vi hjälper personer utsatta personer att hela sig själv och komma tillbaka fysiskt och psykiskt med alternativa behandlingar från kosmos och moder jord.

Tryck! HÄR!

Kan du känna att luften är lättare att andas?
Kan du känna att ljuset trappas upp innan årets största händelser tar plats.Det här är upptrappningen av eclipsen den 8/4, tidigare satte vi fröerna för dagens händelse den 21/4 så att det gudomliga hjärtat skulle öppnas uppför att du inte ska tveka på din gudomliga vägledning.

Du måste komma överens med dig själv innan du kan komma överens med världen utanför. Allt för FRID, FRED, och BEFRIELSE av mänskligheten. Det är inte ofta som Uranus sammanbinder Jupiter och det gör att du får en helare energi inom dig.

Du har därför de bästa förutsättningarna att manifestera. Det handlar om historien du bär på inom dig. Den falska föreställningen om att du är begränsad.

Här kan du se hur hjärtat skapar en Toros energi och det innebär en stor uppvakning för mänskligheten detta skedde den 21/4-2024. Många personer blir nu allt mer änglalika i sina energier och de upplever fler känslor och du ska känna alla 365 sorters känslor.


Begränsad av alla system som har skapats på jorden, utom dig. ”En torus hjärta refererar till en form av hjärta som har en geometrisk design som liknar en torus, vilket är en geometrisk form liknande en donut” .
Denna geometriska form kan användas för att beskriva vissa egenskaper hos ett hjärta, vanligtvis inom matematik eller fysik.

Vill du vara med och lära dig hur du aktiverar och förkroppsligar torus hjärtat?Tillsammans med ancient times läror om Vega stjärnan och anledningen till att detta aktiveras är att vi ska öppna upp en portal i Galaxen.

Välkommen att delta!

Låt allt bli ljus!
Elisabeth Persson