Sju tecken på att du startar resan mot femte dimensionen.

Läs artikeln och se var du befinner dig?

Det pratas om att vi alla ska lyftas upp till en bättre värld. Här är sju tecken på att du är på väg mot 4D och 5D dimensionen. Det bästa sättet att komma vidare är att rensa dina energier från gammalt skräp och enligt mig är hypnos och tidigare liv terapi den bästa metoden säger Elisabeth Persson som jobbar som medium och spirituell hypnotisör.


Sju tecken på att du startar resan mot den femte dimensionen. Skiftet är här för ett massuppvaknande av vårt individuella och kollektiva uppvaknande.

1.Du har jobbat med dig själv och är en medveten själ.
Du har jobbat med dig själv och öppnat upp dina charkran, öppnat upp ditt tredje öga och källans gudomliga intelligens. På väg mot glädje, ljushet, kärlek och du är på väg emot vad din själs syfte. Du går igenom en ordentlig uppgradering i både din mjukvara din själ och hårdvara din kropp. Du släpper ditt ego mer och gör saker för alla inblandade parters bästa. När du följer din själ så är du med i uppvaknandet du förbereder ditt nya DNA=Din Nya Aura. För undermedvetet känner du att ditt sinne och kropp vill leva i det nyaste och renaste energin och det är precis som en data uppgradering, så att den kan jobba i säker hastighet och nå det högsta ljuset och kärleken. Denna uppstigning kommer att genomföras snabbare om du äter vegetarisk mat som är lättare att smälta, vilket gör din kropp, ditt sinne stabilt och kan ta sig fram lättare. Du kommer att känna dig mer kreativ, ditt minne blir klarare, skarpare och du blir mer intuitiv och livet känns helt enkelt lättare att leva. Hur kan du veta när du närmar dig den 4D eller 5D dimensionen? Du känner att ditt liv flyter mycket enklare och du känner dig ljusare i sinnet och du har börjat släppa på ditt kontrollbehov, och har tillit till att allt sker enligt den Gudomliga planen. Du kommer som sagt inte få så många stopp, som hade tidigare när du var i ditt ego och dikterade din framtid. Nu sätter du inga villkor och har förväntningar på något som inte kommer att uppfyllas. Du är mer villig att följa flödet. ”Go With The Flow”. Du kommer att känna en väldig tacksamhet för allt som du har, istället för att fokusera på allt du inte har. Vi har allt vi önskar redan, men det gäller bara att lyfta dig mot den frekvensen till vad du önskar. Det krävs ett arbete för att göra det. Det är som att träna sina muskler. Det är bara du som tränar din kropp som kan få riktiga muskler jag kan inte göra det åt dig.

Läs artikeln som lär digdig att: Rensa chakran

Du börjar förstå att du är en medveten skapare av ditt liv! Ju mer medveten du blir ju snabbare går det i uppstigningen.

2. Du löser blockeringar, mönster och hinder snabbare.
Tunga problem som du har burit inom dig
kommer att försvinna snabbare. Alla människor har skrivit sin egen livsplan eller livsbok före du klev ner i denna kroppen och du är här för att lära dig din själs läxor. Du kan genom ditt uppvaknande och medvetenhet släppa taget om ta bort negativa, förminskande, kraftlösa energier och istället gå in i ditt kraftmedvetande. När dina blockeringar rensas kommer du att bli mentalt klar nog att ta nästa steg in på din medvetande höjning. Du kommer att släppa hela ditt bagage som du har burit med dig från flera tidslinjer. Detta är det enda sättet för dig att landa i dessa högre frekvenser och landa i dimensioner till 5D nivåer. Nu får du tag i din mentala kraft och du kommer att känna tillit till dig själv och vandra i ljuset med mycket skratt och kärlek. Istället för att du i månader har gått på anti-depressiva och gått i psykoterapi i flera och, ältat dina problem om, och om igen. Ta bort den energin som har orsakat problemet, och ersätt den med en annan bättre energi. Gammal karma löses upp på tre sessioner i hypnos, i stället för att gå i KBT eller psykoterapi. Det är som om Universum kommer att ladda upp dig till en underbar känsla, efter en detox från tunga energier som du har gått och burit på. Du bort det negativa och behåller det som är nyttigt och hälsosamt och får dig att känna dig hel. Det ger dig en expanderande känsla som när du har druckit ett glas likör eller två.

3. Du har höjt dina frekvenser och har fått ett multidimensionellt seende.
Du upplever livet med alla dina dina sinnen inkopplade, du hör, smakar, känner, ser, luktar och har kopplat in ditt sjätte sinne. Du ser allt multidimensionellt. Du kommer att uppleva att världen är ljus med alla dina sinnen inkopplade. Färgerna i världen kommer att vara klarare och du upplever allt ljusare. För du är stark, trygg och säker i din utstrålning för du har nu kontakt med dig själv. Du kommer att se regnbågens alla färger precis som ”Flower Power” färg. När du är mer känslosam så kommer färgerna att vara ännu mer underbara och du kommer och känna en underbar vibration till dem. När du möter andra som också är på den 5D dimensionen, kan du känna en djup lycka inom dig och kärleken och glädjen syns i dina ögon. Om du har en själsfrände eller tvilling själ kan du träffa honom eller henne nu. Ni är nu sammankopplade med universums heliga källa. Ni kommer höra samma sånger om kärlek och skapande. Er tvillingresa är parallell med din tvilling och ni utvecklas tillsammans enligt samma process. Säg till dig dig själv. Jag är ren kärlek. Du älskar tystnaden med dig själv. Ibland kan ni själsfränder och tvillingsjälar höra samma musik från en orkester i bakgrunden och när ni lyssnar på musik och vibrerar ni på samma nivå, när ni drar kärlek till ert hjärta.

4. Tiden är nu i alla tidsdimensioner.
Tiden bara är. Tiden känns rörlig och magisk och kan ibland kännas som en illusion och ni kommer och röra er från ett event till ett annat. Du dömer inte andra och heller inte dig själv. Du har funnit ditt självvärde. Alla lever efter sin historia och du har kommit över din och hjälper andra att komma över sin historia, så att de vet vem de är och varför de är här på jorden. Alla har sitt Dharma och du går från Drama till Dharma. Du kommer att förstå att du består av ren kärlek och du legitimerar dig som en som får saker och ting gjorda. Du förstår ditt eget värde, många saker har blivit skapade genom dig. Den tidlösa tiden är ointressant precis som när du var liten. Tiden är linjär den finns nu, och allt finns på samma tidslinje. Allt du upplevt i tidigare liv, i detta livet och du kan tom gå framåt i tiden. Du är i nuet. Du är en eterisk varelse och din själ kan inte dö, vilket gör dig så värdefull. Du förstår när livet i denna kroppen är över så kommer du att fortsätta och leva för evigt. Du bara vet utan och veta och utan att tveka. Går du framåt i livet och känner harmoni. Du känner ständigt synkonicitet och upplevelser och mirakel och kan mer eller mindre manifestera vad du önskar så gott som dagligen. Synkonicitet sker mer eller mindre varje dag.

5. Du har universum i ryggen.
Universum kommer att tala med dig konstant, ger dig tecken på vad du ska gå och vad du ska göra. Det är som du är på en magisk resa, genom en magisk värld, och allt är möjligt. När ditt tredje öga är öppet och du har öppnat upp till källans gudomliga kraft, så kommer du att se in i 3D dimensionen och 4D och 5D. Du gör astrala resor mellan de olika världarna. Det menas att du börjar tydligt se ljusportaler och kan direkt känna av alla som inte är sanningsenliga. De som är lögnare, manipulatörer och lever i sitt ego lämnar du åt sitt öde. De får vara i sitt drama själv. De måste jobba med sitt karmahjul och du kan inte hjälpa de som inte har öppnat sitt tredje öga. Du kan dessutom känna av de som har en gudomlig energi och som lever i alltet och för det kollektiva bästa för att rädda jorden med den himmelska energin. Väggarna mellan dimensionerna blir tunnare och tunnare och du ser mer av människor med den upplysta energin och blir på så vis medveten om vad som verkligen finns runt dig. Vetenskap och spiritualism är inga separata delar för det finns ingen vetenskap. Allt hänger samman till en enda helhet. Genom att praktisera att lyssna på dina guider för ett högre medvetande så kommer du att förstå att allt handlar om allting och alla på samma gång. Så därför kan du kanalisera budskap till alla om du vibrerar på samma medvetande nivå.

6. Du är gudomligt guidad i varje given situation.
Du kommer att känna dig guidad av en känsla av gudomlighet av ditt högre jag. När du tillåter dig att vara den som är du, och inte bryr dig om vad andra tycker, då har du kommit långt med dig själv. Det är när du är i stillhet med dig själv och när ditt sinne tystnar som du kommer att vara mottaglig av vägledning från andra dimensioner. Vägledningen kommer från andliga guider, från din skapare, eller andra ljusvarelser ifrån ett högre plan, som vill visa dig vägen hem. När du tonar in dig på det som är viktigt för världen och lyssnar uppåt, inåt och utåt. Det är då ljusvarelserna kommer att visa dig genom ett multidimensionellt seende. Du ser, hör, känner, smakar, luktar och bara vet. Du kommer snart att upptäcka att det finns många ljusvarelser på de högre dimensionerna och de består av flera färger i regnbågens alla färger. Ljusvarelserna finns runt dig för att hjälpa dig vidare på din livsväg.
De som du får kontakt med kommer du att känna dig väldigt sammankopplad och dragen till. Du kommer att känna att du har ett väldigt stödsystem, som en hel orkester som jobbar för dig och står bakom dig. Frekvensen på planeten kommer också att vara så hög att ingen med lägre energier kommer och kunna överleva här. Du kommer att vara villig att lita på den guidning som du får till dig till ett 100% och följa den.

Läs även min artikel: Höj dina frekvenser

7. Du kan styra dina energier och är skaparen av en bättre värld.

Din kropp har nu tagit emot ditt nya DNA=Din Nya Aura. Du kan med ljusets hastighet jobba med dina energier och har en magisk styrka med ditt multidimensionella sinne, kropp och ande. Tid och rum är en illusion, det som betyder något är energi och medvetenhet. Du kan nu styra dina energier har en fullständig balans i livet. Allt flyter och du är skapad av samma materia som allt som finns omkring dig, du kan manifestera fantastiska saker med ditt sinne, du har lärt dig hur dina händer fungerar och vilken helande verkan de har. Genom att sväva ovanför jorden på flera planeter samtidigt kan du förflytta dig mellan tidslinjerna. Du kan flytta på saker med ditt sinne utanför jorden och i flera dimensioner samtidigt. Allt som du kan föreställa dig kan du uppleva. Avancerade personer vill assistera dig för göra resor med din kropp, din ande till andra världar och till andra dimensioner. Du vill stanna i din sfär, vilket innebär att du kommer och kunna hoppa in och ut i varje spännande händelse av ditt liv. Så att du kan uppleva allt som kul, glädjande och givande.
I denna 5D dimensionen finns den högsta och renaste energi och Guld Energin består av den högsta gudomligheten. Du kommer att maximera tiden som du har här på jorden för att ge dig ut i galaxen och hämta mer kunskap om energi. Under tiden av förbättrande energier, höga vibrationer kommer jorden förbättras enligt det högsta goda. Detta för att expandera kraften och sprida ljus och kärlek. För att landa på 5D har du gjort en inre resa djupt inom dig. Laddat på dig diamantenergin, och du har vetskap om din livsplan. Du har lärt dina livsläxor. Du vilar i den ljusa källan. Säg jag består av ren kärlek. Jag är den jag är och använd mig i det kollektiva arbetet för att skapa en bättre värld. Jag har vikt mitt liv till ljuset och som tack kan jag styra mina energier. Jag har släppt kontrollen över mitt liv och min komfortabla zoon och svävar in i en oviss zoon.Om du behöver min hjälp med att rensa dina energier så boka gärna din första tid med 120 min hypnos på min praktik Deep Change i Malmö. Här:

Copyright Elisabeth Persson 2018-08-29. Artikeln får inte kopieras eller ändras utan min tillåtelse.

Elisabeth Persson, är författare, Andlig PT, Andlig Affärsutvecklare, känd Hypnotisör, Medium, och bloggar om personlig utveckling utveckling. Kontakta Elisabeth 0760-278001