Nio tips för hur du löser utbrändhet snabbast

Så här kan du lättast kan höja din energi vid utbrändhet

 

Har du vänt dig till den vanliga sjukvården för att få hjälp med din utbrändhet? Ta hjälp av en proffs vid utbrändhet och ta reda på vad som står och drar din energi. Det är oftast gamla mönster som du sitter fast i? Läs nedan om Elisabeths  goda resultat med hjälp av hypnoterapi och läs om vad en av hennes kunder säger.

Vad är orsaken till att du blir utbränd? Det finns många vetenskapliga teorier, men den enes historia är inte den andra lik. Det finns alltid en orsak till din problematik. Inte sällan hör jag de som är utbrända att jag har jobbat för hårt på jobbet och inte lyssnat på mig själv, så jag blev sjuk. De har rätt, men att du inte har lyssnat på dig själv och satt gränser i tid är oftast inte jobbets fel. Det är inte enbart det som gjort dig sjuk. Det har med all sannolikhet att göra med ett mönster ifrån barndomen och/eller tidigare liv säger Elisabeth Persson som har mycket goda resultat vid utbrändhet.

Varje gång någon säger att de sitter fast i sitt liv. Tar jag fram min anteckningsbok och ställer mig frågan finns det ett ständigt återkommande mönster.

Min egen personliga uppfattning är att om du vistas i system som inte fungerar på din arbetsplats (dåligt ledarskap) eller att du har skapat ett liv som du inte önskar inom familjen, bland vännerna. Då är det inte konstigt, att du till slut mår dåligt! Kommer du in i situationer med din FD partner barnens pappa eller har du en vän som kompis som får dig att må dåligt? Djupt inom dig känner du att du att något är fel. Ändå lyssnar du inte på dig själv. Utan tänker att det ordnar sig.

Inget kommer att ändra på sig själv, om du inte säger hur du vill ha det.

Förmodligen har du blivit tystad i din barndom och inte fått säga vad du känner och tycker och det leder till depression. Undanträngda känslor och tankar. Istället för att säga vad du känner och tycker, så gör du, alla andra till lags. Du är en ”pleaser” i relationer.

Det vill säga att du gör mer vad andra vill än att följa ditt hjärta. När dynamiken i relationer inte gynnar dig längre, utan att du gör mer vad alla andra vill, än vad du själv vill. Då är du ett offer för omständigheterna. Du får ingen kontroll över ditt liv. Då är det inte konstigt att du känner dig, trött och utbränd säger Elisabeth Persson.

Case Johan (fejkat namn)

Efter ett mycket hårt race i företaget börjar Johan bli väldigt, trött och sliten och mår dåligt i själen. Hans energier är på så låg nivå, vilket gör att han vill bara sova. Johan kan inte sova för han är för trött. Han har ont i ryggen och hjärtklappningar, vilket gör att han kan inte tränar på det sättet som han själv vill. Johan har en son är sjuk i en autoimmun sjukdom, och när han vill utveckla företaget framåt så går hans fru emot honom. Johan upplever att det mesta hänger på honom. Johan börjar tappa lusten och sugen, allt det känns bara för jobbigt. Johan har det jobbigt på det på jobbet och hemma då han oroar sig för sin son.

Johan har svåra känslokast, och magsår – livet hade snurrat på i ett alltför högt tempo och Johan mår inte bra. Då sökte Johan hjälp hos sin privata läkare och fick diagnosen utmattningsdepression. Efter att ha följt hälsovårdens råd runt utbrändhet och att han trots detta inte blev bättre.

Började han att söka alternativ hjälp. En morgon ringde han upp mig och sa ville ha min hjälp. Jag sa att jag kan hjälpa dig under förutsättning att vi går till roten av problemet. Johan har haft fyra sessioner hypnos och så här känner han sig idag. 4 månader senare.

Läs gärna artikeln: Lär dig hur du programmerar om ditt undermedvetna!

Det här är Johans resultat efter fyra session hypnos:

Jag har fördubblat min energi i förhållande till min tidigare energi. Jag har sett mina mönster och hinder som jag satt fast i, både barndomen och tidigare liv och har förstått att det är jag som styr mina energier. Jag har blivit bättre på att sätta gränser. Idag mår jag bra och har via hypnos fått reda på min själs syfte. Just nu jobbar jag med att arbeta med att utveckla min andlighet och mitt kall, säger Johan.

Johans bakgrund och historia
Jag har haft en far som inte såg mig och jag kände inte att jag dög som jag var. Jag har alltid kämpat för att min far ska se mig, och därför har jag inte lyssnat på mig själv. Jag till och med bar tyngre saker än min kropp orkade och fördärvade min rygg. Allt för att visa min far att jag dög. Jag fick aldrig ett uppmuntrande ord. Jag har valt en fru som också har haft problem med sin far som har varit mycket nedtryckande och kritisk. Därför är hon ganska känslokall och kan säga precis vad som till personalen. Jag har nu begränsat henne i företaget där hon har kontakt med personalen. Nu flyter allt mycket bättre och allt har blivit så mycket lättare och roligare. Jag har fått energin tillbaka, men har en liten bit kvar. Jag jobbar ständigt på att jobba med mig själv och ställer mig frågan ofta. Vad vill jag?

Här är Elisabeths tio bästa råd för hur snabbast kan komma på fötter med din utbrändhet.

  1. Gå till en hypnoterapeut och be dem att tillsammans med dig inventera ditt liv. Låt dem hjälpa dig att se dina mönster, hinder och blockeringar. Det finns något i ditt undermedvetna som gör att det står och drar energi.
  2. Ta reda på orsaken till dina mönster, hinder och blockeringar genom att beställa en session hypnos, 120 min hos mig. Räkna med att boka minst 3 session vid utbrändhet. Oftast 4 om du dessutom vill veta din själs syfte. Boka en tid här:
  3. Lägg upp ditt liv så att det passar dig bättre. Ta pauser, gör en sak i taget, så att du arbeta effektivt och känner mindre stress.
  4. Lägg in motion på ditt schema, träna två ggr i veckan regelbundet. Eller bara gå ut och gå i skogen kan vara väldigt helande. Få kontakt med dig själv och lyssna inåt.
  5. Om du har några rädslor, ta hand om dem. Fråga ditt undermedvetna. Vad är orsaken till mina rädslor? Om du har rädslor för något, ställ dig frågan vad är det värsta som kan hända. Hur stor är sannolikheten att det kommer att ske?
  6. Varje gång du tappar dina energier och blir rädd så räkna från 5–1 baklänges. 5 – 4 – 3 – 2 – 1-. Bryt rädslan och nollställ dig. Ibland är vi alldeles för mycket uppe i huvudet, mentala och ibland är vi alldeles för känslosamma och skapar scenarier som inte stämmer, om jag avslutar min relation med min fru får jag inte träffa barnen. Det är fantasier.
  7. Ställ dig frågan – Lever jag mitt liv i sanning och i enlighet med mina värderingar. Att vara sann emot sig själv är en del av ens personliga och andliga utveckling. Om du inte är sann emot dig själv. Hur ska du någonsin vara sann emot alla andra. Först dig själv sedan alla andra.
  8. Döm inte andra, det finns alltid en orsak till att de gör som de gör. Låt de bara inte de ta styrningen över ditt liv. För vem har styrkan och kraften och styra sitt liv? Jo det har du, du styr och tar ansvar över ditt liv. Ingen annan.
  9. Om någon vill ta din energi. Lär dig att sätta gränser. Svara inte i telefonen om de ringer. Pausa ifrån dem för att få perspektiv. Om du blir sjuk av ditt jobb eller din relation. Avsluta den. Har du ett jobb du inte gillar för att de inte uppskattar vad du gör. Byt jobb. Gör något åt det. Har du ett förhållande som inte ger dig något. Avsluta det.

Vad är det viktigaste i ditt liv? Jo det är att du är frisk och kan njuta av livet. Det är din födelserätt att vara frisk och ha ett bra och kul i ditt liv. Det är bara du som kan ordna så att du får det. Sätt igång redan idag och ta tag i dina problem med utbrändhet. Fokusera inte på allt du inte har. Var tacksam för allt du har idag allt annat kan du lösa. Du har styrkan och kraften och styra ditt liv, men då måste du lyssna på dig själv och vad din kropp försöker säga till dig. Det som tar din energi begränsa det eller dem.  De som inte ger dig något, plocka bort dem från ditt liv. Gör det NU!

Vill du utbilda dig till Spirituell Hypnotisör?

Sista chansen nu denna termin kursen startar den 8-9 september! Några platser kvar.

Anmäl ditt intresse till elisabeth@deepchange.se

Läs mer här om kursen:

Elisabeth Persson är bloggare, hypnotisör, ett synskt medium och andlig entreprenör. Om du behöver hjälp ring henne på Spirit Guide.se eller boka en hypnos, eller sittning på hennes praktik i Limhamn eller via Skype. Ring 0760-278001