Sex tips du kan göra i väntan på att din tvillingsjäl ska komma tillbaka.

Elisabeth rådgör ha tålamod och forcera inte situationen

Elisabeth rådgör för hur du ska göra när du har träffat din tvillingsjäl. Ha tålamod och tillit.

Jag har tidigare skrivit om i dansen med din tvillingsjäl där jag beskriver skillnaden mellan en själsfrände och en tvillingsjäl se nedan. Jag kommer nu att fortsätta med att berätta vad ni ska göra i väntan på att er tvillingsjäl ska vakna. Ofta får jag höra om den själsliga kontakt som tvillingsjälar har mellan sig.

Hur ska du hantera din tvillingsjäl när han/hon springer iväg ifrån er kärlek?

Kanske är det så att du har avvisat din tvillingsjäl och vill ha henne/honom tillbaka. Jag kommer nedan beskriva det du kan göra i väntan på att din tvillingsjäl återkommer.

En av anledningarna till att tvillingsjälen inte har vaknat är att de kanske hon/han fortfarande befinner sig på den 3D dimensionen, de lever i sitt ego. Din tvillingsjäl kommer inte undan utan måste lösa inre blockeringar för att frigöra sina rädslor och stiga upp till högre 5D dimensioner. Hur kan du heala er relation igen oavsett vad som har skett mellan er tidigare?

Nedan kommer jag att ge er sex olika nyckeltips för vad du kan göra i väntan på att din tvillingsjäl ska komma tillbaka.

Det här är viktigt att du har tålamod när du möter din tvillingsjäl. Forcera inte situationen. Ha inte så bråttom. Sluta och se henne/honom som en som flyr. Då stöter du tvillingen ifrån dig. Om du tänker negativa tankar som: titta nu hur det blir, jag visste det, det kommer inte att bli något. Då blir det en själv uppfyllande profetia. Förstå att de är rädda innerst inne, sänd dem ljus och kärlek och hjälp dem och känna sig trygga och säkra igen. När du endast börjar se kärlek i dem, det är då det händer. Då kommer något magiskt att hända och du kommer att bli förvånad över vilka resultat du kommer att få.
Ta nu kontroll över ditt sinne.

Kontakta mig gärna genom att boka en hypnos. Boka tid här:

Prata inte med alla andra om din olyckliga kärlek, och prata inte deras flykt situation. För då går du in i andras negativa energier och du mixar deras negativa upplevelser med dina. Du går in i deras historia och blandar din historia med din kompis historia och du absorberar bådas dåliga historier. Du blir en mottagare för ännu mer negativitet och frustrationer.

Arbeta med din egen energi så att den blir ren och bli mästaren över din energi. Stå och gå i dina egna positiva energier. De är dina. Skapa den mest harmoniska kärleksrelationen i ditt liv, med din tvillingsjäl. Tänk på du har en inbyggd kompass till din tvilling själ och du är den som kan få er att återförenas. Det är inte hur du tänker som avgör hur detta kommer och gå. Det är hur du både tänker och känner som skapar era resultat.

Läs också denna artikeln. I dansen med din tvillingsjäl

Sex saker du kan göra i väntan på din tvillingsjäl ska komma tillbaka.

 1. Var bara lugn, de springer, inte ifrån dig, de springer ifrån sig själva.
  Glöm inte att en tvillingsjäl är en själ som har delats i två. Det jag menar är att det finns en djup inre själslig kontakt mellan er som ni åndå inte kan bryta själv. Alla karmiska relationer reflekteras tillbaka till oss. Så var noga med vilka tankar som du tänker och känner. Om vi går in i osäkerhet så får vi osäkerhet, och är vi besvikna så får vi besvikelse energi tillbaka. Känner vi glädje så får vi glädje tillbaka och känner vi kärlek för den andra, så får du massor av kärlek. Negativitet är en negativ reflektion av din inre skugga som du har svårt för att erkänna för dig själv.
 2. Försök att att stanna i kärleks energin.
  Det är inte det att de inte älskar dig. De är bara rädda. Ofta är det den ena tvillingen som jagar den andra och läxan för den tvillingen är som lagen om attraktionskraft att du släpper taget om din kontroll och då kommer den andra tvillingen att jaga dig. Tänk på att det är inte den som jagar som skapar att den andra sticker. Det är omedveten rädsla. Det är mest ett försvar beteende. Det finns många olika rädslor, känner sig avvisad, inte duger som du är, sårad sedan tidigare. Alla dessa är gamla triggersers och sker på autopilot, så fort tanken dyker upp. Tvillingen sticker för de mår inte bra. Det känns som ett rejält stopp. Låt mig rensa dina triggers så du kan bli fri från dem och fokusera positivt på er relation.
 3. Klargör ditt energisystem från triggers som gör att du flyr.
  Det är väldigt vanligt att man flyr ifrån varandra pga rädsla. När tvillingarna är så öppna så flyger ”triggern” lätt in. Det beror på att ni har kommit varandra nära.  Gärna efter ni har varit intima tillsammans. Hur kan du nu göra för att påverka den andra tvillingen? Eftersom ni delar varandras energifält och du har tagit bort dina begränsningar eller rädslor kring kärlek, så sker förändringen också för den andra tvillingen. Kom ihåg du och din tvilling delar samma energi och när du rengör din själ från begränsade tanke mönster så påverkar det även din tvillingsjäl.
 4. Boosta er historia med en positiv historia.
  Föreställ er att ni lever lyckliga livet ut, vad ni gör tillsammans, att ni reser och gå in i detalj vad du skulle vilja göra tillsammans. Att ni träffas och pratar om livets väsentligheter. För när ni träffas så har ni det bra, men när det dröjer ett tag innan ni ses blir helt uppfyllda av vad den andra personen sysslar med.Du kommer alltid dela ett band från dina kärleks själar. Titta bakom det mänskliga egot. Lyssna inåt på din intuition.
 5. Kontakta med din tvillingsjäl på det själsliga planet.
  Umgås med dem på ett högre plan och koppla upp dig till källan gudomliga intelligens. Du kan alltid få kontakt med din tvillingsjäl på ett högre plan. Säg kära universum jag kopplar på mig på mitt högre jag en magisk plats där jag kan manifestera allt. Jag blir tillsammans med min tvillingsjäl eller någon bättre och släpp sedan taget.
 6. Praktisera kreativ visualisering om din ideala situation med din tvillingsjäl.
  När du visualiserar ska du gå in i detalj av vad ni gör. fem minuter om dagen ska du fokusera på din tvillingsjäl. Ta fem minuter varje dag till att visualisera, det vill säga att skapa en rutin, på samma tid, på dagen: morgonen eller kvällen. Fokusera 5 min, inte mer för det är vad ditt undermedvetna orkar hålla fokus. Föreställ dig allt vad du vill göra när du träffar hen. Att ni har det trevligt och romantiskt tillsammans, var bor ni, vad ni gör och hur ni har ni det. Gå in i känslan. Allt vad du lägger i ditt undermedvetna skapar din verklighet och du drar dig till denna situationen verkliga livet.

För dig som vill känner att ni har en gammal historia tillsammans. Ni sitter fast i energiband sedan tidigare liv. Ni har en karma som är olöst. Ibland tror man att man är galen eftersom du inte kan sluta och tänka på den andra tvillingen. Det är inget fel på dig. Det är ett cellminne från tidigare liv som kommer fram i detta livet. Genom att ta reda på hur ni har levt tillsammans så kan du komma vidare snabbare och du skapar dig en medvetenhet och får en förståelse på ett djupare plan. Var ni är i processen nu och hur du ska styra ditt liv. Boka en tid för en Past Life Regregression – Tidigare Liv Terapi. Hos Elisabeth Persson i Limhamn i Malmö, eller via Skype. Fungerar precis lika bra.

Boka en tid här:

Eller kontakta Jenny i mitt team via mailen nedan, skriv ditt telefon om du vill bli kontaktad.

post@spiritguide.se

Namaste

Elisabeth Persson

Elisabeth Persson är bloggare, hypnotisör, ett synskt medium och andlig entreprenör. Om du behöver hjälp kontakta henne och boka en hypnos, eller sittning på hennes praktik i Limhamn eller via Skype. Ring 0760-278001