Hela mig så jag blir hel, rena mig så jag blir ren!

Vägen från 3D dimensionen till 5D dimensionen

Stora förändringar är på väg. Passa på att göra en energihöjning mot den 5D dimensionen. Meditera med mig på kontoret i Limhamn söndagen den 5 augusti, kl 14.00-17.00. Investering 300 kr.

Detta är Elisabeth Persson ett kanaliserande medium som har kanaliserat via ärkeängeln Metatron.

Mitt namn är ärkeängel Metatron och jag är er alkemistiska moder och fader jag har kommit här idag för att guida er från 3D dimensionen till 5D dimensionen. Det sker en uppstigning här på jorden en frekvenshöjning och det sker genom de 13 gudinnornas tempel. Solguden finns där och jobbar på högvarv tillsammans med andra änglar och följeväsen med att bränna bort alla lägre energier så att endast de ljusa goda energierna tar över, så att en positiv förändring kan ske här på jorden. Tydligen behöver vi 3,5 månaders sol för att för rena er själ från lägre energier och stiga upp mot gudomligheten. Upp till källans gudomliga ljus. Här finns bara ljus och kärlek. Det som gynnar en gynnar alla. Om ni höjer era energier så höjer ni också energierna för era nära och kära. Ändå är det inte alla som följer med i uppstigningen. Det beror på ni inte har löst upp ert karma hjul.

De som under en längre tid har levt på andras goda energier och låtit sitt ego styra kommer att stoppas nu. De som tycker synd om sig själv och de som har en offermentalitet tvingas ta tag i sig själv. De måste sluta att lägga sina händer i andras händer. Måste lägga sina händer i sina egna händer.

Det sker stora förändringar i världen och ni ljusarbetare har möjlighet att höja era energier. Ta chansen och höj era energier. Det finns bara en sätt att höja era energier och det gör ni genom att jobba med ert självförtroende och er självkänsla då höjer ni också ert självvärde. På så vis höjer ni också ert medvetande. Ni kan inte ge ut något som ni inte har. Samla kraften och var en ljusarbetare i den uppstigning som kommer. De som inte följer med i uppstigningen denna gången får stanna kvar tills att de har lärt sig sin läxa. De måste lära sig att stå på egna ben och göra rätt för sig. Ta ansvar för livet. Allt sker genom en inre och yttre utveckling samtidigt. Det sker en väldig transformation här på jorden, om ni gör detta arbete. Vi ljusarbetare jobbar kollektivt för att denna uppstigning ska ske. Tillsammans skapar vi en bättre värld. Var med i arbetet mot Love and Pease.

Vägen till er framgång är att lyssna inåt och vara noga med vilka människor som ni omger er med. Var sann emot er själva och håll inte kvar lägre energier som inte gynnar er personliga och andliga utveckling. Det finns så mycket mellan himmel och jord och det är bara ni kan bestämma hur ert liv ska bli och alla era tankar, känslor och handlingar skapar en karma och den kan vara både positiv och negativ. Du måste lösgöra dig från negativa karmahjul och skapa positiva karmahjul. Alla har vi svaren finns inom oss, men ni måste ta er på allvar och be om hjälp av andra ljusarbetare med din uppstigning.

Hela mig så jag blir hel, rena mig så jag blir ren.

Ställ frågor till Universum och få svar. Lyssna på svaren ni får och låt er guidas av dem.  Oavsett vad ni får för lösning. Lämna gamla mönster, hinder och begränsningar. De har inte gynnat er personliga utveckling. Kanske vet ni inom er att ni tillåtit andra ta er kraft låt aldrig någon parasitera på era energier. För till slut så har ni inga energier kvar. Då blir ni sjuka och då är det något som styr dig undermedvetet.

Ni måste plocka bort alla mönster hinder och blockeringar för att komma upp till 5D dimensionen.

Om ni har psykopatisk vän, barn, far eller mor måste ni stoppa dessa mörka krafter. Ni måste ta reda på vilken historia som lever bakom era svarta hål, de finns i detta livet, i tidigare liv och fram i framtiden. Det finns något som gör att du släpper in dessa mörka krafter i ditt liv. Om ni tar hand om någon med alkoholproblem så har denna person dykt upp för att ni ska hela era egna sår från barndomen. Kanske hade du en far som hade alkoholproblem. Har du löst din problematik kring detta? Detta gör ni för att rena din själ från människor och mönster som står och drar din energi så att du kan må bra i varje timma, minut och sekund. För att känna kärleken till livet och alla varelser på jorden och i galaxen.

Så om du har kvar människor som parasiter, energivampyrer så måste du lämna dem eller visa dem att du inte tillåter dem påverka ditt liv så att du kommer i obalans. De kan göra vad de vill men de ska i alla fall lämna dig ifred. När du har bestämt dig och tagit reda på vad som hindrat dig att släppa tunga energier som gör att du sitter fast i själen. Då kommer du stå kvar i din egen kraft min vän.

Först när du har plockat bort alla mönster hinder och blockeringar är du redo att lyftas upp mot 5D dimensionen. Upp till gudomligheten där finns bara ljus och kärlek.

Glöm inte ni är alkemister över era liv. Allt som får er att känna er utanför era egna energier ska ni plocka bort ifrån ert liv. Om ni har ett jobb som du inte gillar, ta bort det, om ni har en kärlek som du inte är kär i, lämna honom, om du har relationer som bara tar energier, lämna dem för en stund. Ta avstånd eller ta en paus och låt dem växa själv utan din hjälp.

Allt du behöver säga är:

Jag tar nu bort människor som ger mig negativa energier som hindrar mig från att känna lycka, fred och frid i mitt hjärta. Jag byter mina negativa tankar mot positiva tankar och attraherar personer som verkligen vill att jag ska komma vidare på min livsväg och hitta min livsplan, min själs syfte. De som hjälper och stöttar mig i min uppstigning här på jorden. Jag balanserar nu min själ och rena tidigare liv, helar alla sår i detta livet, tidigare liv och fram i framtiden och stiger upp till 5D dimensionen så att vi alla kan stiga upp till Gudomligheten. Här finns bara ljus och kärlek.  Tack, tack och tack!

Elisabeth Persson
Deep Change

Spritguide.se

Meditation Höj dina energier mot 5D dimensionen söndagen den När: 5 augusti Tid: kl 14-17. Plats: Vasagatan 14C, Limhamn. Investering: 300 kr. Var med i ett kollektivt energi arbete. Hela och rena dina energier och plocka bort blockeringar så att du kan stå i din kraft.

Reservera din plats genom att betala Företags Swish 123 675 27 03, Avsändare Koncept K,
Elisabeth Persson

Se också höstens kurser HT 2018

Kurser och Event

Finns det någon som vill lära sig att spå i vanliga kort och utveckla sina mediala förmågor?

Kontakta Elisabeth Persson på sms +46 (0)760 278 001

Boka en session hypnos eller tidigare liv terapi här:

Boka Tid

SparaSpara

SparaSpara