Fem tecken på att universum är med dig

Om du lyssnar på dig själv och din kropp så får du svaren

Om du är uppmärksam på och medvetet letar efter tecken från Universum så kommer du förstå vad du måste göra för att följa dina drömmar. Nedan förklarar jag fem tecken på hur Universum kommunicerar med dig för att föra dig in på din livsväg. Dina känslor kommer att visa dig vem du är, ditt autentiska jag och vem du ska bli. Om du däremot inte lyssnar på dig själv och följer vår intuition tappar du dig själv och mår dåligt.

 1. Det första jag brukar lära mina elever är att lyssna på sina känslor och låter dem visa dig vägen. Vad gör dig exempelvis glad? Vad får dig att bli riktigt, riktigt glad? När vi blir glada syns det i vårt ansikte och sprider sig ut i vårt elektromagnetiska fält. Vår aura. Det gör att andra människor attraheras till oss. För när du känner glädje, lycka och harmoni är du på rätt väg. När det känns rätt ska du göra mer av det. Den andra sidan av myntet är när vi känner oss misslyckade och missnöjda med livet och då ska vi dra i bromsen och våga lyssna på vad det vill säga. Negativitet stöter bort andra människor. Om ditt sinne vill berätta att du inte trivs på ditt jobb, ditt boende, med din partner, din vän, din ekonomi försöker universum berätta något för dig. Då vill Universum att du ska göra en förändring av ditt liv.

  Låt känslorna visa dig vägen!

 2. Lyssna på din kropps smärta. Var sätter känslorna sig som en fysisk reaktion i kroppen? När du mår dåligt psykiskt kan det kännas fysiskt i din kropp. När du mår dåligt fysiskt t ex när du blivit hjärtopererad då mår du psykiskt dåligt för din kropp är nerkörd och har nästan varit död. När du har negligerat dina känslor och tankar tillräckligt länge kommer dina känslor att sätta sig som en smärta i kroppen. För att ytterligare dementera att något i ditt liv måste rättas till. Detta kommer för att du ska försöka hela din smärta och det kan du göra genom massage eller genom bara ett samtal med någon som förstår. Det kan vara ett tecken på att du stressar för mycket och inte lyssnar på dig själv. Eller kan det vara en trigger som du går in i och då måste du ta reda på orsaken på problemet. Så om du har ont i kroppen kan det vara en föreställning eller en känsla som du har dolt inom dig. Det kan vara något som du gör eller inte gör som du borde göra föra att må bra som att du tar dig själv och dina känslor och smärta på allvar. Inte så ofta lär vi oss i barndomen, att inte känna känslor, ta sig själv på allvar och det blir till bekostnad av själen. Då tar vi smärtstillande, alkohol eller andra droger. Men vi ska aldrig dölja våra känslor för då kan vi bli deprimerade. Kronisk smärta kan vara något du äter som du inte tåler eller känslor som inte har fått komma fram. Fibromyalgi beror ofta på trauman som inte är lösta ifrån vår barndom eller tidiga ungdom.

  Om du har ont någon stans försök att heala smärtan!

 3. Se samband och tillfälligheter, det kan vara att Universum vill visa dig något. Till exempel om du hela tiden hör en sång som inte vill försvinna i ditt huvud och den sången hela tiden upprepar sig då vill sången berätta något för dig. Eller om du tänker på en person hela tiden när du ser en lastbil då vill den personen berätta något för dig. Ta kontakt med en person. Det kallas för synkroniserat. Om du får en dröm som återkommer hela tiden. Då är det ett tecken på att du måste göra något. Om du hela tiden drömmer katastrofdrömmar vill nog denna dröm varna dig på något sätt.

  Var uppmärksam på vilka tecken universum ger!

 4. Lyssna på din intuition och din inre röst berättar att du inte ska lita på någon eller att du känner dig obekväm med en väninna eller har frustrerande känslor för någon. Ta time out! Meditera! Gå ut i naturen i skogen med dig själv och ställ frågor till Universum. En annan bra fråga är vad vill till för att det ska ske? Vad är det som gör att jag känner mig frustrerad? Eller meditera och be en bön om att få svar. Be och du ska få. Fråga och du får svar, men du måste vara i stillhet och balans för att du ska få tillgång till ditt undermedvetna. Ditt bibliotek. Du har alla svaren i ditt undermedvetna, men ibland behöver vi bara stämma av svaren med någon medial person så att vi vet att vi är på rätt väg. Eller säg bara enkelt vad är det du försöker säga mig Universum? Eller om du inte vet var du är på väg. Stäng ögonen och be om guidning. Vi har alla spirit guides. Kolla gärna på min video här om hur du kontaktar och kommunicerar med dina guider. Be dem att ge dig ett klart tecken. Ju mer öppen du är ju mer tankar du ner (kanaliserar du) från Universum. Titt gärna på min video här:

  Ditt undermedvetna ger dig alla svar!

 5. Nu vill jag att du ska göra en uppgift. Skriv ner i en anteckningsbok. När kände du riktig glädje i ditt liv? Skriv minst fem saker och tänk på det samtidigt som du är ute och går i naturen eller meditera på det.
  Vad vill Universum säga med detta eller gör mer av det som gav dig en sån glädje. Sätt glädjen i system och få in det som en naturlig del av ditt liv. Hur kan du göra för att jobba med det som gav dig glädje. Hur kan du dela din glädje till andra?

  Det du blir glad av ska du göra mer av!

  Vill du utbilda dig till Spirituell Hypnotisör? Se mer om kursen här:

 

 

 

 

 

Om du har några frågor eller vill beställa en tid skicka mig enklast ett sms på 0760-278001.

Ha det fint i sommar värmen!

Kram

Elisabeth

 

 

 

 

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara