Öppna ditt hjärta och aktivera det  6:e och 7:e sinnet

Öppna ditt hjärta och få kontakt med din intuition!

När du öppnar ditt hjärta så följer du ditt sjätte och sjunde sinne säger Elisabeth Persson som arbetar som medium och hypnotisör.

Nyhet! Köp meditationen Kontakta Källan i min Soul Shop!

Kontakta Källan!

Hur kan du kan aktivera ditt 6:e och 7:e sinne?

Du kan aktivera ditt 6:e och 7:e sinne först när ditt hjärta är öppet och din själ får utrymme.
Då har du kommit en bit på vägen. Kanske har du varit med om en livsavgörande händelse som sagt upp dig på ditt jobb, skilt dig eller så har någon nära person dött.
Livet har stannat för ett tag för att du ska ta dig tillbaka hjärtat av själen, tillbaka till din Core Energy. Tillbaka till din grundenergi. Den högsta energin, den energin som gör dig fri att följa ditt flow. När du följer ditt hjärtas mening då följer du din själ och ande och det är då du börjar lyssna på dina spirit guides. Då vågar lita på och ta till dig det guiderna förmedlar. Man kan säga att intuitionen är själens uppvaknande i människan. Gradvis blir du varse om de gåvor du får via Källans Gudomliga Kraft. Det är därför du känner dig så inspirerad “In Spierd” av att följa din hjärtas mening. Egentligen följer du din själ/ande tillsammans med dina egna spirit guides som du har haft med dig från dina tidigare liv. Ditt sjunde sinne vibrerar på ett ännu högre andligt plan och den bygger inte på det du redan vet i ditt mentala sinne som vanlig logisk förståelse och rationellt tänkande. Utan det bygger på den renhet du känner när du har rensat ditt undermedvetna från mönster, hinder och blockeringar så att du förenar dig med alla mänskliga varelser och levande mekanismer på jorden. Du tillhör alltet.

Medvetenhet och självkännedom utvecklar ditt 6:e och 7:e sinne?

Vi människor skaffar oss en högre medvetenhet och självkännedom genom vår livserfarenhet. Vi får en högre medvetenhet när vi utmanar oss och går utanför vår komfortabla zon. Du kommer till en punkt då du känner dig ledsen utan att veta varför och du känner ett motstånd i ditt förhållande på jobbet eller i dina relationer. Det är själen/anden som talar till dig. Du är på fel väg, min vän.

När saker och ting inte går som du önskar och/eller har du varit med om händelser som gör dig energilös. Kanske är utbränd för att du gör mer för andra än dig själv då tappar dig själv. Det händer för att du inte har lyssnat på dig själv, din ande, din själ. Kanske har levt i ett destruktivt förhållande med en misshandlande man och har skilt dig, eller har du hamnat i ekonomiskt trubbel och blir av med ditt hus och måste flytta. Eller så har du en elak chef eller medarbetare som gör att du inte kan arbeta vidare på samma arbetsplats.

Nyhet! Köp meditationen Kontakta Källan i min Soul Shop!
Nu börjar uppstigningen. Det är faktiskt då det händer. Nu kommer vändningen. Du bygger upp dig själv igen genom att ta en annan väg. Denna gången lyssnar du på dig själv och din själ. Då har du börjat aktivera det sjätte och sjunde sinnet.

Från att känna motstånd till ett enat sinne

Då du får informationen i din kropp som rysningar och då är du sammankopplad med källans gudomliga kraft. Det kan vara svårt i början att ha tillit till de svar som din intuition och källans gudomliga kraft förmedlar till dig och våga tro på det. Du har ju levt i många år med gamla vanor att lyssna mer på andra än på dig själv. Det kan ta tid och bryta gamla vanor. När dina känslor och tankar går i linje med med vad din själ/ande önskar. Det är då det sker.

Det sjunde sinnet är påkopplat då själen och anden förenar ditt högre medvetande med din självkännedom. Då du är i balans och är mentalt fri att tanka ner all information genom att kanalisera från Källans Gudomliga Kraft.

Läs också: Tre sätt att öppna ditt hjärta! 

Hur vet du att du är på rätt väg?

Du är på rätt väg när ditt sjätte sinne informerar dig via känslor och upplever positiva känslor i din kropp. Ditt sjunde sinnet är en utveckling av ditt sjätte sinnet. Det är en dörröppning till vårt Universala Kollektiva Medvetande. Alla tankar ner information från samma källa och därför är informationen lika vilket gör att andliga personer ofta förstår varandra om de inte lever i sitt ego eller har en massa blockeringar som stoppar. De vet när de pratar med en andlig och högt medveten person.

Man kan säga att det sjunde sinnet är en genväg till all kunskap som passerar din fysiska kropp utan mellanhand utan kanalisering utan svaren kommer direkt från källan. Du bara vet utan att veta och/eller får du bilder och tankar som visar dig vägen. Du får dina svar via dina Spirit Guides.

Så här gjorde jag!

Så länge jag kan minnas så har jag haft ett sjätte sinne och det har jag ärvt av min far sedan generationer tillbaka. 1998 började jag att jobba med min själs syfte. Jag startade eget och jag arbetade med det som ligger mig varmt om hjärtat och genomförde förändring och utveckling på företag. Jag startade mitt första företag Core Competence där jag skapade Emotionell Intelligens, EQ på företag som organisationskonsult. Jag sa upp mig från ett jobb där jag hade ett omöjligt uppdrag. Företaget låg i framkant med förändring och utveckling, men de hade själv ingen god värdegrund och luta sig på. När Daniel Goleman kom ut med boken känslans Intelligens, EQ förstod jag att här är sanningen om hur man kan påverka människor genom att inspirera och motivera även själen. Jag förstod att företaget jag jobbade på inte hade samma värdegrund som jag hade så därför sa jag upp mig. De tänkte pengar och kortsiktigt. Jag tänker värdegrund “älska ditt jobb och pengar och framgång kommer”
Så här skrev jag på min uppsägning;

“Härmed säger jag upp mig för att ni inte kan tillgodose mina kvalifikationer på ett tillfredsställande sätt och beger mig därför ut i hetluften!” 

De ansåg eftersom jag var tjej skulle jag arbeta som konsult, marknadsförare och hålla på med ekonomin och koka kaffe samtidigt. Det var ett omöjligt uppdrag. Efter en jobbig period då jag hade haft en psykopatisk chef som ljuger och manipulerar sa jag upp mig och startade eget. Det var starten på min resa och jag ångrar det aldrig. Från att jobba med förändring och utveckling på företag. Till att jobba med att jobba som Spirituell Hypnotisör med frekvenser jag inte trodde var möjliga är jag enormt tacksam idag över all kunskap som jag har fått på vägen. Nu förmedlar jag mina erfarenheter genom och blogga inom personlig och andlig utveckling. Om du vill aktivera ditt sjätte och sjunde sinne så finns det sätt som går riktigt snabbt. Jag kan hjälpa dig med både intuitiv coachning och ta bort alla dina begränsninga via hypnos. Jag har hjälpt många med genombrytande förändringar då jag jobbar som en andlig affärsutvecklare och själslig PT. Livet är för kort för att hålla på med något som gör att du fasar för ditt förstånd. Ska du verkligen behöva och blir sjuk för att göra något som du brinner för och ger dig mening och riktning i livet? Ibland måste du ta ett livsavgörande beslut för att komma vidare.

Boka en tid för hypnos eller medial vägledning här: 

Köp meditationen Kontakta Källan i Soul Shopen!

Kontakta Källan

Denna texten är skriven av Elisabeth Persson och jag har copyright på allt jag skriver. Du får inte kopiera den eller ta delar av den utan min tillåtelse.

Elisabeth Persson, är författare, Andlig PT, Andlig Affärsutvecklare, känd Hypnotisör, Medium, och bloggar om personlig utveckling utveckling. Kontakta Elisabeth 0760-278001