Tre svar som Universum levererar till dig enligt lagen om attraktionskraft

Ta steget - Gör skiftet - Lev ditt drömliv!

Tre viktiga svar som Universum levererar till dig: JA, Inte än, eller Något bättre

Tre svar som universum levererar när du har gjort en önskan enligt lagen om attraktionskraft

Enligt lagen om attraktionskraft den (coolaste lagen någonsin) får du tre svar när du har gjort en önskan, specificerat den, tackat för den och släppt taget om den. Man skulle kunna säga att du sluter förbund med Universum genom en kraftfull dialog mellan din själ och vår kosmiska medvetenhet eller som jag kallar det Källans Gudomliga Intelligens.

DETTA KAN DU MANIFESTERA NÄR DU ÄR I FLÖDET OCH ÄR ÖPPEN ATT TA EMOT

När du får bevis i form av resultat är du ett levande exempel på att du är ett gudomligt väsen. Du har då släppt kontrollen över att styra saker, och har öppnat ditt hjärta så att du kan tillåta dina önskningar att bli verklighet.

Känner du personer som är duktiga på att manifestera? Tro det eller ej men allla framgångsrika personer har lärt sig denna framgångsrika formel. Nedan finns tre svar som universum ger dig som svar på dina önskningar enligt lagen om attraktionskraft. Dessa tre svar är väldigt inspirerande och rent av livsnödvändiga för att du ska stanna kvar i flödet och skapa överflöd.

1. JA

När du önskar dig något börjar lagen om attraktion rikta energin dit dina tankar och känslor går. Om du har specificerat din önskan. När du får ett JA finns det ingen tvekan och du befinner dig högt på medvetandeskalan och tillåter inga negativa energier komma in. Positiva tankar skapar positiva resultat. Om din önskan är i linje med dina avsikter och intentioner. Följer du din själs mening. Du har helt enkelt gjort din del av ditt andliga arbete för att tillåta genomslagskraft i flödet och tillåter att det är på väg.

Affirmation: Jag tillåter alla goda saker att strömma in i mitt liv. Jag säger JA.

2. Inte än

Om din önskan inte manifesteras beror det på att det finns en buffert när det gäller tiden och det på grund av att du inte lärt dig din läxa. Det går inte att tvinga fram någon i kärlek som inte är där. Då är läxan lev i nuet och ha tillit till att det du önskar ska ske. ”Inte än” är inte ett nej utan en lektion i att oavsett vad som sker kan du välja och ha det bra med dig själv under tiden och framförallt att vara nöjd med nuet. Otålighet kommer alltid att få ett ”ännu inte” svar eftersom det blockerar flödet av energi från att resonera i ditt liv. Ju mer du kan ”följa med flödet” och söka glädje och höja din vibration, ju närmare kommer du den gudomliga tidpunkten att manifestera. Kom ihåg att inte än är bara en fördröjning och inte ett Nej.

Affirmation: Jag litar på gudomliga tidpunkten. Högre medvetande vet bäst.

3. Något bättre

Det tredje svaret som universum kan leverera till dig när du satt dina avsikter och intentioner är att vara öppen för begreppet ”jag önskar mig det här eller något bättre”. Inte så sällan ser jag att människor låser sina energier genom att önska något eller någon som det inte är tänkt att det ska bli. Då blir livet onödigt krångligt. Alltför ofta ser jag att människor blir så maniska för ett utfall att tex få tillbaka sitt X eller köpa tillbaka sitt gamla barndomshem trots att det inte är till salu. Då låser du dina möjligheter att finna något ännu bättre. När du är öppen för allt som livet kan manifestera kan du upptäcka oändliga möjligheter som ger dig mål och mening i livet.

Affirmation: Jag är öppen och tacksam för allt jag har i mitt liv just nu.

Köp mitt bästsäljande program: Finn din Core Energy och Designa din framtid!

Lär dig de 13 spirituella insikterna som skapar välmående och överflöd för dig inom livets alla områden. Skriv ner din bästa mailadress ovan i fältet under Spirit Guide – Ta steget – gör skiftet – lev ditt drömliv! www.spiritguide.se

Elisabeth Persson, är en känd Hypnotisör, Medium, och bloggar om personlig utveckling utveckling. Kontakta Elisabeth 0760-278001