Hur undviker du att bli sårad av oseriösa!

Relationsexperten Elisabeth Persson ger dig tre konkreta tips!

Relationsexperten Elisabeth Persson ger dig nedan tre konkreta tips för hur du ska undvika att bli sårad av oseriösa personer.

Tre tips för hur du undviker att bli bränd av oseriösa!

Att bli sårad och bränd är vår största rädsla när det gäller kärlek. Ge inte någon din kärlek som inte uppskattar dig. Hur ska vi undvika att bli sårade? Nedan följer tre tips för dig som letar efter en livslång kärlek.

Alla har känt på känslan att av att bli sviken. De händer de flesta av oss. Vi har någon gång i livet varit utsatta för en oseriös person. För någon har händelsen till och med etsat sig fast på hjärnhinnan och skadar andra relationer på det sättet att de inte vågar satsa på kärleken igen. De står inte ut vid tanken på att bli sårade igen. Men tiden läker alla sår. Du måste bara våga gå djupare in i dig själv och rensa dina gamla mönster och hinder.

Oavsett om det gäller en skilsmässa, en tillfällig affär, eller ett svek av ett löfte om giftemål… Lev inte kvar i det förflutna och lev här och nu. Snart kommer du in i attraktionskraften igen. Klarar du inte det själv ta tag i en relationsexpert.

Hur kan du undvika att bli sårad, överkörd och utnyttjad?

Hur ska du göra för att vara säker när du öppnar ditt hjärta?

#1. Ge honom/henne inte honom ditt förtroende direkt

Kärlek gör dig kär och galen. När du är kär lever du i en annan värld och verklighet. Allt är underbart och allt känns bara så rätt. Allt är underbart – allt är rätt. Du har satt på dig rosafärgade glasögon. Dessa rosafärgade glasögonen gör du om från en helt vanlig kille till din egen trolovade, en riddare på vit häst.

Er historia gör det hela så speciellt, men en kärlek är beroendeframkallande vi får ju endorfiner. Du kan inte se din älskade med nyktra ögon förrän efter smekmånadsfasen. Tills dess ser du endast det goda hos honom.

Det sker förmodligen för att fortplantningen och generationen ska leva vidare. Vi ska bli förälskade för att vi ska uppfostra och försörja ett barn.

Ge honom/henne inledningsvis inte hela ditt förtroende. Kom ihåg när du är förälskad och lär känna honom så att du kan ta reda på vem han är. Du ska ta det så lugnt så du kan se hans dåliga respektive hans goda sidor. Lita inte på honom med en gång. Om du träffar honom fler gånger hinner du se vem han/hon är och gå absolut inte i säng med honom med en gång. Håll på dig tills att du vet vem han är. Han/hon är inte perfekt. Ni tycker inte lika om allt, utan ta reda på hans avsikter och intentioner och var tydlig med dina värderingar redan i från början. Lägg upp de stora linjerna för hur du vill ha det.

#2. Lita på en man/kvinna först om de respekterar dig.

Vissa män/kvinnor kommer och utmana dig. Varför litar du inte på mig. Tycker du inte om mig. Om du hade älskat mig så hade du litat på mig och haft sex.

Dessa argumenten låter övertygande. Naturligtvis så älskar du honom/henne även om du känner att något är fel. Han/hon använder vad du känner för honom för att få sex. Inre ovanligt.

Att älska någon och ha förtroende är två helt olika saker. Fråga vilken förälder som helst. Du kan älska dina barn från månen och tillbaka, men du har bara förtroende för dem som verkligen kan bevisa att de går att lita på.

En man som respekterar dig vet att förtroende tar tid och vill inte pressa dig att göra något som du inte vill. Generellt sätt så är det så att ju mer han respekterar dig ju mer kan han du lita på honom.

#3. Först när du lärt känna henne/honom och han/hon har gett dig ditt kontrakt tar du relationen vidare.

Kärlek innebär alltid en risk att bli sårad. Oavsett hur försiktig du är, finns det en risk att saker kan gå fel. Du kan bli bränd. De största prestationerna i livet, även i arbetet kräver ofta stora risker. Du måste låta saker ta tid och det finns flera vägar att ta för att komma fram till målet. Rom byggdes inte på en eftermiddag. Någon av de olika vägarna leder till slut till en seger. Du kan aldrig undgå att bli sårad. Du måste öppna upp dig själv och erkänna din egen kärlek för att du ska känna intimitet och trygghet att våga ta risken. Att älska någon är också ett aktivt val. Något du faktiskt väljer.

Dock inte alltid på ett medvetet plan alltid utan på ett undermedvetet plan och till och med på ett omedvetet plan. Livets tidigare erfarenheter har kanske programmerat dig fel. Kanske går du och drar på ett mönster och hinder som ni har haft i släkten sedan generationer tillbaka.

Exempelvis om någon av dina föräldrar har haft alkoholproblem dras du kanske till personer som också har ett beroende dvs ett liknande beteende som dina föräldrar. Eller om någon av dina föräldrar har haft ett psyopatiskt beteende letar du efter en partner som har samma kalla beteende, en som inte går att lita på och en som manipulerar i ditt liv. Du känner igen koaset från din barndom och letar efter män som också skapar en massa otrygghet och negativa energier. Detta kan du bryta.

Som jag tror att ni vet så jobbar som hypnoterapeut och jag hjälper människor att bli medvetna om sina olika mönster och plockar bort begränsningar som de inte vill ha. Det gör jag via hypnos.

Det kan vara i detta livet (undermedvetet), tidigare liv (omedvetet) ett så kallat cellminne, så att ni kan leva lyckliga livet ut. Att ha det bra är ett aktivt val. Det är inte bara något som händer utan något som du måste jobba för att få som du önskar.

Detta behöver du veta:

Ge dig själv tillåtelse att bli sårad. Acceptera risken som det innebär att finna den sanna kärleken. Lita på dig själv och ta risken oavsett för du är stark nog att våga välja en livsväg som gör dig lycklig.

Kom ihåg att sex och kärlek är inte samma sak. Bra sex följer med någon som du litar på och har förtroende för. Någon som förtjänar din kärlek. Älska inte någon som Inte ger dig något tillbaka för de kan ha ett anknytningsproblem sedan barndomen och det är bara de själva som kan ta tag i det. Det är definitivt inte ditt problem. Du fixar dig själv först inte andra.

En sak till. Det bästa sättet för att undvika att bli sårad. Är att ta det lugnt och inte låta dig luras in i något som du inte är redo för. Om personen säger ska vi inte komma igång med vårt sexliv, kan det vara en oseriös person. En person som är seriös kör inte på utan väntar in. Du ska lita på din magkänsla och om du tvekar kan du alltid stämma av med ett medium, andlig eller synsk person för de kan ofta förutsäga det som komma skall i framtiden.
Kontakta mig gärna på www.elisabethpersson.com eller spiritguide.se så ska jag hjälpa er.

Ljus och kärlek från relationsexperten!

Elisabeth Persson
Deep Change

Elisabeth Persson, är en känd Hypnotisör, Medium, och bloggar om personlig utveckling utveckling. Kontakta Elisabeth 0760-278001

 

Please note: I reserve the right to delete comments that are offensive or off-topic.

One thought on “Hur undviker du att bli sårad av oseriösa!

Comments are closed.