Sju saker som du kan göra när du väntar på att något ska manifesteras

Följ lagen om attraktionskraft och vänta på manifestation

Elisabeth lär dig sju saker som du göra när du väntar på att något som ska ske enligt lagen av attraktionskraft, läs nedan.

Sätt dina avsikter och intentioner och gör en önskan, det är när dina tankar och känslor går i linje med dina önskningar och när du släpper ditt motstånd och manifesterar. Tålamod är en dygd, eller hur? Hur kommer det sig att vi har så svårt att vänta på saker? Ibland när vi väntar på att saker ska hända, så känns det som tusen år, vi väntar på att målarfärgen ska torka, eller att gräset växa? Tiden saktar ner till snigelfart och allt du bryr sig om är att saker ska ske NU. Om du låter livet gå vidare och om du dessutom känner att du gillar ditt liv, det är då du attraherar och manifesterar.

Här är 7 saker som du kan göra när du väntar på något ska manifesteras …
Distrahera dig, rensa i röran, skapa utrymme, manifestera mera, träna och få förnyad energi, anpassa dig till din livsplan, samtala i kraften av universums energier.

1. Distrahera dig genom att göra något annat

En av de bästa sätten är att släppa motståndet så att du kan lösgöra dina energiband. Det finns många personer som kontaktar mig och de är fullständigt besatta av en fd partner eller att de vill ha ett nytt jobb. Men ju mer besatta de blir desto mindre är chansen att de sker. men de släpper taget och gör ngt annat kommer det till dem. Det bästa sättet för dem att manifestera är att göra något annat. Att fokusera på att ha det trevligt med goda vänner, gå på cafe, på fest med en vän och sluta hänga upp dig då frigör du dina energier kan manifestera.

2. Rensa ditt hem från saker som tar din energi.

Universum älskar ordning och reda, så om du städar ditt hem och gör dig av med saker som du inte använder eller behöver, då kommer du att dra till dig nya vackra saker för det skapar plats för allt det nya. Jag hade en gång fått en tavla som var ganska värdefull, men jag gillade den inte för den gav mig negativa energier som t ex det gråtande barnet. Vem vill ha en tavla som påminner om tråkigheter och sorg. Rensa bort saker som du inte gillar oavsett om du har ärvt dem och de är värdefulla.

3. Skapa utrymme och space

När du aktivt skapa utrymme för manifestation och sätter saker och ting i rörelse, tar bort all stillastående energi. Detta innebär att om du skapar utrymme, då kommer universum att vara angelägen om att fylla denna plats med förnyad energi. Om du sätter ett hörnskåp i varje hörna tar detta negativ energi enligt feng shui.

4. Manifestera mera

Vet du om att effektiva människor slutar inte att önska, utan de ger ut en till önskan till universum.
Om du ändrar ditt fokus till nya önskningar kommer det att hjälpa dig att komma vidare. Om du letar efter en pojkvän är det rätt bra om du träffar flera för då kan du bara välja den bästa. Om du t ex har skrivit en bok och vill ha den publicerad skriv en ny så får dem båda publicerade.

5. Träna på gym eller i naturen

När du rör på dig, tränar, rensar i trädgården skapar det nya energier, och sätter din kropp i rörelse, får du frisk luft i lungorna höjer du dina vibrationer och släpper ditt motstånd.

6. Anpassa dig till din livsplan

Före du trädde ner på denna jord skrev du ett livskontrakt. Detta livskontrakt ser till att allt sker som är överenskommit, kanske inte när du vill utan när tiden är mogen. Under tiden gäller det att du har tålamod. Det du måste påmnna dig är att allt sker enligt Universums planer och då gäller det att ha tålamod och samarbeta och inte besatt försöka få något att hända, för då skapar du ett motstånd.

7. Samtala i linje med universums energier

Runt om dig finns det en gränslös energi som ger dig livskraft (inom dig och runt dig) som ett gudomligt stödsystem. Det är viktigt att du skapar en dialog med universum eftersom allt du säger och gör skapar en energi i kosmos. Enkelt uttryckt, de frågor som du ställer till universum anpassas efter den energi som du sänder ut, och manifesteras därefter. Därför är det viktigt att du inte är desperat för då kan du attrahera till dig fel saker.

Elisabeth Persson, är en känd Hypnotisör, Medium, och bloggar om personlig utveckling utveckling. Kontakta Elisabeth 0760-278001