Tre steg för att programmera om ditt undermedvetna!

Hypnos är den snabbaste vägen till framgång!

Elisabeth Persson ger dig tre tips för hur du ska programmera om ditt undermedvetna.

Hur kan du programmera om ditt undermedvetna för att få vad du önskar?

Din största uppgift här på jorden är att bli den bästa utgåvan av dig själv. För att bli det så måste du ta bort allt som hindrar dig på vägen. Du måste lösgöra mönster, hinder och  blockeringar så att du kan nå mer framgång. Det är gamla präglingar och tro-föreställningar som håller tillbaka dig sedan barndomen som gör att du inte lyckas.

En sann historia:
Jag hade en kund som sa att hon var rädd för att göra succé för det skulle påverka hennes frihet. Detta hindrade henne från att göra succé. Hon var rädd att hennes åtaganden skulle låsa henne. Anledningen till att hon ville bli egen var att hon ville ha den friheten och styra  sitt liv.
”Hennes oro var att framgång och succé minskar hennes frihet” Vilket hindrar hennes framgång.
Ditt undermedvetna är din chef. Ditt undermedvetna fungerar ungefär så här. Se ditt undermedvetna som en dator. Det programmet som du har lagt in i datan är det som datorn kör. Har du lagt in fel program. Så måste du byta ut det mot ett bättre program. Om det finns buggar i programmet så måste du programmera om datan.
Först måste du bli medveten om att alla svar finns inom dig, i ditt undermedvetna. Ställ dig frågan vad är orsaken till att jag hindrar mig själv från att lyckas? Sätt dig sedan ner och skriv allt vad du kommer på som brainstorming. Oftast är det våra rädslor som hindrar oss. Du måste ha tillit till att svaren finns inom dig i ditt undermedvetna. Ditt undermedvetna är mycket intelligent och svarar på allt du undrar.
  1. Det första du behöver göra är att lyssna på dina rädslor. Vilka är dina rädslor? Du  måste intervjua ditt undermedvetna på samma sätt som om du skulle  intervjua en annan person. Det räcker inte att du är rädd för succé generellt. Utan du måste gå på djupet med vad är orsaken till att jag är rädd för succé och bli lite mer specifik.

  2. Du måste också definiera mer i detalj på vilket sätt en succé kommer att påverka din frihet. Vilken specifik frihet måste du offra för att lyckas? Är det att du blir stressad av alla projekt du kommer och ha igång? Är du rädd för att ta på dig ansvar och andra ska bli beroende av dig? Är du rädd för att du inte ska ha tid för vänner och familj? Eller att du ska sitta fast vid skrivbordet och telefonen?

  3. Sätt dina avsikter och intentioner och de ska vara kristall klara. I min bok “Finn din Core Energy Designa din Framtid” berättar jag hur du kan sätta dina avsikter och intentioner mer ingående. Vad är det att det jag vill ska ske?
    Mina avsikter och intentioner är att jag ska utbilda spirituella hypnotisörer för att de ska kunna att lösa blockeringar och följa sin livsplan. Säg till dig själv! Jag har nu åtagit mig själv att starta kursen och jag gör det det genom att skriva en handlingsplan NU. Sedan tackar du och släpp taget enligt lagen om attraktionskraft.
Sedan får du uppgiften av mig att du ska titta på andra människor som har lyckats inom det område du är intresserad av. Det finns många människor som har förbättrat sina liv avsevärt när de har startat eget och gjort succé. De kan styra sina liv själv, de bestämmer när och hur de ska göra sina arbetsuppgifter. De har kontroll över sitt eget liv och slipper ha chefer över sig som i ett system som inte fungerar. Deras liv har gett dem mera frihet och tillfredsställelse vilket skapar en bättre livskvalitet. De som inte lyckas är de som gör mer vad andra säger än vad de själv vill. Det är underbart och leva lyckligt och högt. Istället för en massa plikter som gör dig utarbetad och stressad.
Ju grundligare du gör din process med att ta reda på vilka rädslor som stoppar ditt undermedvetna ju lättare manifesterar du. Genom att gå igenom alla dina rädslor för framgång och hur det kommer och begränsa din tid. Sedan sätter du dina avsikter och intentioner. Glöm inte varför vill du göra det? Ditt Why? Detta svar kommer direkt från ditt undermedvetna och ska kittla i magen och göra dig glad. Då är du på rätt väg. Om detta inte fungerar och du fortfarande sitter fast sitter du förmodligen fast i din själ. Kontakta då mig Elisabeth Persson på 0760278001 och boka tid nedan. Förmodligen sitter du fast på ett själsligt plan och behöver hypnos eller en tidigare liv session.

Elisabeth Persson är bloggare, hypnotisör, själslig PT, synskt medium och andlig entreprenör. Om du behöver hjälp ring henne på Spirit Guide.se 0939-1119077 eller boka en hypnos, eller sittning på hennes praktik i Limhamn eller via Skype. Ring 0760-278001