5 tips för hur du kan kontakta och arbeta med dina Spirit Guides!

Videoblogg om andliga guider av Elisabeth Persson

Varför ska vi börja arbeta med våra andliga guider? Jo för då kan du få ett alldeles eget litet support och stöd system som hjälper dig bli den bästa utgåvan av dig själv och följa din själs syfte. Det är dina guider som är grunden för Spirituell Vägledning.

5 tips för hur du kan kontakta och arbeta med dina Spirit Guides!

1. Du måste be guiderna om hjälp för att de ska börja jobba med dig. För att du ska få dina guider, änglar eller följeväsen att jobba med dig måste du först be dem om hjälp. De hjälper dig inte utan att du ber dem om guidning.

2. Det finns både guider och hjälpare. Våra andliga guider, änglar och döda släktingar är inte samma sak. Våra spirit guides är guider som har funnits med oss genom alla våra tidigare liv och är icke levande väsen. Änglar är hjälpare som snabbt rycker in och hjälper om vi inte följer vår själs plan. Men skyddsänglar som kommer till oss när vi föds, kan snabbt rycka in och skydda utan och be om hjälp om vi hamnar i fara. Våra av döda släktingar är också hjälpare och inte guider.

3. Du kan be dina guider om guidning. Be dem visa dig ett tecken eller en symbol för att visa att du är på rätt väg. Du kan också säga en ramsan som jag säger på videon. När jag pratar om Gud och universum menar jag samma sak.

4. Hur känns det när man får kontakt? Meditera eller be böner. Det kan kännas olika för olika personer att få kontakt, men ni som ofta mediterar och kanaliserar vet att det känns som en underbar kärleksenergi som kan komma från huvudet och ner i kroppen, eller som en kall eller varm känsla. Ibland ser, känner eller hör man dem.

5. Många nybörjare brukar säga att de inte varken ser känner eller hör när de kommer. Felet de gör är att de anstränger sig för mycket eller att de inte är i ett avslappnat tillstånd (trance). Det viktiga är att du har tillit till och tror på att du får kontakt med dem för då kommer de in. Det är som så mycket annat en ren övningssak. Öva på…

Om du vill lära dig mer om hur du kan lära dig mer om personlig utveckling och andlighet för att transformera och manifestera. Anmäl dig gärna till min fb grupp. Deep Change –  Inner Circle. Den är endast till för de som verkligen vill lära dig prata med ditt undermedvetna och är beredd och offra tid och pengar för att det ska ske.

Ställ gärna frågor på som du vill ha svar på Facebook på Deep Change Inner Circle
så tar jag upp dessa ämnen som ni vill ha svar på nästa video.

Elisabeth Persson, är författare, Andlig PT, Andlig Affärsutvecklare, känd Hypnotisör, Medium, och bloggar om personlig utveckling utveckling. Kontakta Elisabeth 0760-278001

www.elisabethpersson.com
www.spiritguide.se

 

Jag har copyright på alla mina texter, ni får inte ta delar av texten utan endast hänvisa till bloggen på Spirit Guide.