Kanalisering i hur du gör det stora skiftet!

Ärkeängeln Gabriel via Elisabeth Persson, den 4 januari 2018.

Kanaliserat via ärkeängel Gabriel via Elisabeth Persson 180204

Detta är Elisabeth och jag är ett kanaliserande medium som har  kanaliserat via ärkeängel Gabriel i hur ni ska göra det stora skiftet!

Det är alltid så roligt att vara här med er som också jobbar med det stora skiftet. Varje dag handlar det om var du befinner dig nu. Du befinner dig inte i det förflutna eller i framtiden utan du befinner dig här och nu. Din största utmaning här i livet är att bli den bästa utgåvan av dig själv, så att även du kan följa ditt kall, din själs syfte.

Hur vet du att du är på rätt väg? När du är på rätt väg känner du en inre balans, harmoni, frid och fred med allt vad du företar dig. Du bara vet utan och veta och det kommer som tankar och känslor och tankar i din kropp. Dessa tankar och känslor kan du själv påverka och det är vad du subtilt strålar ut. Det är vad ditt aura fält utstrålar.

Fortsätt med din förändring till världen om du arbetar som en ljusarbetare runt om i världen. Tillsammans jobbar vi med att och sprida ljus, kärlek och välmående. Det är via våra guider, änglar och följe väsen som  hjälper oss med denna information. Vi är här av samma anledning, att göra det stora skiftet. När din medvetenhet förändras så ändras Universums medvetenhet. Du är på jorden. Du är i solsystemet. Du är i galaxen, Du är universum och vi alla tillhör källans gudomliga kraft. Vår ursprungs energi kommer från samma källa.

Mot medvetenheten och tillbaka till alltet igen. Vi består alla av energi. Din yttersta uppgift är att att lära dig jobba med dina energier så att du kan heala dig själv och din omgivning. Så att du kan skapa en bättre värld inför uppstigningen av de högre dimensionerna. Allt kommer och hända och dessa nya tidens energier finns här redan idag. Om det är tänkt att du ska arbeta med ljuset så kommer du att få besked. Även om du väljer en annan väg så kommer alltid din uppgift tillbaka när tiden är mogen.

Allt händer och de nya energierna gör att förändringarna kommer snabbt. Det finns ingen separation mellan den du är, du är personen som ditt sinne har skapat, varken mer eller mindre. Är du en person som är avundsjuk och missunnsam mot andra så kommer världen till slut möta dig på samma sätt. Separerar du dig från andra, kommer världen att separera sig emot dig. För det finns en karma mot allt vad du säger och gör. Både positiv och negativ. Om du vill ta alla andras kunskap så kommer du själv bli drabbad av att någon tar något från dig. Om du tänker ut planer för att sko sig på andra, då kommer det att slå igen mot dig.

Tro på er själv brödrar och systrar. Föreställ dig den stora förändringen i världen. Detta medvetande skifte är på väg. Kärlek och fred kommer alltid finnas med dig om du väljer att fokusera på det. Om du arbetar tillräckligt med att lösa dina energiband eller dina blockeringar, mönster och hinder så kommer även du att vibrera högt.

Tack till dig ännu en gång. Tillbaka till dig igen. Du kommer att vara en mentor till andra som står inför den stora förändringen. Det stora skiftet som påverkar oss i världen nu. Det handlar om att lösa upp tidigare liv och gamla cellminnen som du känner av i detta livet. Din själ har vandrat från kropp till kropp. De energier som du upplever är där du befinner dig på medvetande skalan idag. Har du låga energier så finns det en anledning, kanske återupprepar du ett mönster och mår dåligt av det. Då måste du lösa dina energiblockeringar så att du kan bli fri och kan vibrerar på högre frekvenser. De som skryter med att de har höga frekvenser har oftast inte det. Om du har höga frekvenser vet du det inom dig och behöver inte skryta om det.

Reinkarnation handlar om själavandring, kroppen är din husvagn och ibland när vi sitter fast i en gammal karma skapas det en blockering, det kan vara ett mönster som vi upprepar, eller ett annat mentalt hinder som att vi hindrar oss från att skapa rikedom, det vill säga penga blockeringar. Min och din uppgift är att lösgöra denna karma så att vi kan lära oss något av den. Det är en del av våra livsläxor och karma.

Reinkarnationen når inte dem som vibrerar på högre frekvenser. De har löst en del av sina livsläxor och tagit sig vidare på sin livsväg, kanske mött sin själsfrände eller tvilling själ och följer din själs syfte. Det har ofta varit ett hårt arbete att komma dit. Men även du kan välja och vara där om du väljer och vara det.

De flesta söker efter sin själs syfte i detta livet. Själen försvinner inte i en reinkarnation. Den är där hela tiden och andra ljusarbetare är mentorer som ska hjälpa er med att lösgöra era hinder, mönster och blockeringar. Så att ni kan arbeta utifrån er egen fulla potential och kraft. Det är ni som healar er själv vi är bara kanalen till kraften.

När du healat dig själv och har lösgjort dina blockeringar kommer den stora på-kopplingen, du upplever synkronicitet  som du sällan skådat. Det är då den stora förändringen kommer. Om du har börjat intressera dig för ett ämne så blir du kanske inbjuden till ett möte om just det ämnet. Du finner tidningsartiklar hos tandläkaren. Det är nu du har kontakt med dina guider och hjälpare de finns där för att hjälpa dig och koppla på dig. Synkronicitet handlar också om energier. När något är rätt enligt den gudomliga planen då förs vi emot den riktningen. Du manifesterar och transformerar snabbt.

På samma sätt kan du uppleva motstånd när något är fel. Du får en uppförsbacke och olyckorna ställer sig på rad. Om du har valt att stanna kvar i den energin kommer mönstret upprepa sig igen om du inte går till kärnan av problemet och löser det.

Hur får du mer synkronicitet i livet? Jo vi måste våga släppa taget om vår kontrollbehov och tillåt dig bli vägledd till den bästa lösningen alltid. Du måste följa med i flödet och lyssna på dina guider. Du är alltid vägledd.

Ibland kämpar vi väldigt hårt och ser inte alla dörrar som står öppna. Vi står och bankar på den stängda dörren och undrar varför den inte öppnas.

Hur manifesterar du mer i ditt liv? Önska dig något och se och känn att du redan har det som t ex din sanna kärlekspartner, sedan måste du sätta saker och ting i rörelse, du måste handla. Om du vill träffa en kärlekspartner måste du ge dig ut där det finns män eller kvinnor, du måste i detalj beskriva hur han ska vara och se ut. Släpp sedan taget. Önska dig sedan något nytt. När du släppt taget då kommer det du önskat dig bli en sanning. Det kan gå snabbare än du någonsin tror.

Universum och dina guider finns där för att visa dig dina drömmars mål. Vilken bostad du kommer och bo i, vem du kommer och leva med, vad du kommer att jobba med. Vad som är din själs syfte. Allt kommer till dig om du har tillit och tro på att det ska göra det. Det är du som bestämmer. För varje tvekande förlänger du tiden att manifestera.

Ställ dig vid en fyrvägskorsning. Titta på allt du har och känn en enorm tacksamhet över vad livet har gett dig. Både på gott och på ont. Annars hade du inte varit den du är idag. Känn tacksamhet istället för att oroa dig på saker som inte har hänt. Tänk bara allt löser sig och det finns en mening, du har bara inte blivit visad den riktiga planen. Det finns en annan plan. Den följer den plan som du själv beslutade innan din själ trädde in i denna kroppen. Din Soul Plan.

Det här är Universums egen kärleksfulla lag kanaliserat via mina guider och ärkeängel Gabriel den 180204.

Elisabeth Persson

Jag har copyright på alla min texter, ni får inte använda delar eller kopiera mina texter! Bara hänvisa till min blogg.

Elisabeth Persson, är en känd Hypnotisör, Medium, och bloggar om personlig utveckling utveckling. Kontakta Elisabeth 0760-278001