I dansen med din själsfrände/tvillingflamma!

Läs hur du kan möta din tvillingsjäl i ett tidigare liv...

Skillnaden mellan att möta sin själsfrände eller tvillingskäl är stora. Visste du att du kan möta din tvillingsjäl och själsfrände om du går tillbaka till tidigare liv? Läs Elisabeth Perssons spännande artikel med ett sant exempel.

I dansen med en själsfrände eller en tvillingsjäl

I dansen med en själsfrände dansar vi med personer som vi levt tillsammans med i tidigare liv och som tillhör samma själsfamilj och det är ofta en person som vi har haft med oss ifrån många livstider. Vi har möts i tidigare liv som syskon, mor eller far eller som nära vänner och möts ofta i detta livet för att vi har samma livsmål att utföra eller en karma att lösa. När vår uppgift är klar, så slutar vår kontakt och det kan ta olika lång tid ibland slutar det aldrig.

I dansen med en tvillingsjäl dansar vi med vår andra hälft som sammansmälter till en enhet när väl tvillingarna vågar erkänna att de hör tillsammans. Oavsett om du redan är gift med någon annan kommer du alltid att tillhöra din tvillingsjäl hela livet ut. När du möter din tvillingsjäl är det som att tända en eld i ditt hjärta som du inte kan släcka. Kärlekslågan är lätt att tända med en tvillingsjäl men svår att släcka om än helt omöjligt. Det beror på att även ni har levt tillsammans i flera tidigare liv med detta är er sista reinkarnation ni får tillsammans. Därav denna oerhörda kärlekskraft.

En själsfrände behöver du inte vara gift med, eller leva med. Det är inte alltid att man klarar av att bo ihop med en själsfrände i vissa fall kan man göra det men ofta har man en mer karmisk läxa eller kanske ligger det inte i din livsplan för att ni ska leva i tillsammans i detta livet. Men att ni skulle träffas i detta livet ligger i livsplanen.
Det är en själ som du har mött i tidigare liv och ni tillhör samma själsfamilj. En själsfrände har samma mål och livsuppgift som du. Därav era expanderande livsenergi. Själsfränden får dig att växa och de hindrar oss inte i vår tillväxt. De puttar oss framåt på ett så utmanande sätt att man ibland vill man strypa dem. På ett subtilt plan kan man säga att själsfränden möter varandra i sina djupaste sår just för att du ska bli medveten om dina dolda mönster. Vi alla har sidor, en dold sida, eller något omedvetet som du spelar upp. Vi har kommit hit på jorden för att vi ska lära varandra något. När du är tillsammans med din själsfrände känner du dig väldigt expanderande och levande eftersom du och den har samma själsläxa. Du går utanför din ditt intellektuella sinne och kopplar på dig på ditt hjärtenergi och kontaktar din själ. Det får dig att känna dig levande men också väldigt rädd. Du känner dig expanderande och fylld med ljus så därför är dragningen enorm. Vem vill inte tillhöra detta ljus?

En tvillingflamma är en själsenhet som har delats upp i två själsenheter en kvinnlig och en manlig som sedan smälter samman till en gemensam enhet när de väl träffas. Alla längtar efter mötet av sin tvillingsjäl utav den anledningen att att vi vill bli sedda och förstådda. Alla längtar efter den sanna kärleken där vi smälter samman med vår tvillingsjäl. Allt består av energier levande och icke levande där dessa tvillingar vibrerar på samma frekvens, ton oavsett om du är medialt utvecklad eller ej. När du möter din tvillingsjäl sker en snabb personlig och andlig utveckling för ni vill varandra så väl.

Att träffa sin tvillingsjäl är helt annorlunda än att möta sin själsfrände känslan är intensiv och du kan inte sluta tänka på denna personen och kan t o m få dig att känna dig smått galen. Du känner dig ändå också väldigt trygg med denna tvilling. Du möter denna personen när du har kommit en bit på vägen mot din livsplan och har eller håller på att finna sin själs syfte. Du är färdig på det sättet att du står och går i dina egna energier. Du är klar och har bildat din egen enhet och likaså den andra tvillingen. Det är en mycket intensiv energi och det kan kännas helt livsavgörande händelse som en kaka söker maka.

En sann historia:
Jag har en kund till mig som berättade att hon tidigare hade tänkt att avsluta livet då hon inte fann något att och leva för. Hon hade ingen man, var ovän med sin son Adam. Hon trivdes inte på jobbet. I samma veva som hon hade tänkt att avsluta livet visade universum henne en annan väg. Karin mötte sin tvillingsjäl. Kalle bara dök upp vid hennes sida och hon hade långa nära och varma samtal med Kalle på dagar och nätter, som var så utvecklande och berikande för hennes personliga och andliga utveckling. Hon kände igen honom direkt när hon helt plötsligt bara såg honom på jobbet och att hon kände som om hon hade mött honom tidigare.

Då Karin hade haft en mycket svår barndom konsulterade hon mig ännu en gång fast denna gången skulle jag hjälpa henne och ta bort hennes blockeringar sedan barndomen, och ta bort ngt som hon själsligen satt fast i sedan tidigare liv. Redan tidigt på morgonen när jag satte mig i bilen till min praktik i Limhamn fick jag guidning av universum vad vi skulle vi skulle gå in på. Hennes barndom visste jag, men mina guider sa att hon måste heala såret som hon hade med sin son Adam. Jag löste tidigare blockeringar kring hennes svåra barndom och jag gick in i tidigare liv och kring kärleksrelationen i tidigare liv med Kalle. I det livet kom vi utan guidning in i ett lv där hon hade mist sin son tidigt i ett förhållande med Kalle. Hur ledsna de båda föräldrarna var för att sonen inte överlevde sina hjärt problem.Det visade sig att sonen som hon hade haft i ett tidigare liv var hennes son Adam i detta livet. Karin som bor i Norge reste hem. När jag sedan talade med henne hade hennes son Adam skickat en vän förfrågan till henne på fb och nu är de vänner och ska snart träffas igen.

Hypnos och tidigare liv har en enorm helande kraft och jag är så lycklig att få vara kanalen till andra människor välmående. Du kan möta dina själsfränder, tvillingflammor i tidigare liv för att få bättre koll på vad som är meningen med ert möte i detta livet. Kontakta mig gärna för en session inom hypnos eller tillbaka till tidigare liv. Jag är en spirituell hypnotisör som finns i Limhamn i Malmö eller boka ett möte via Skype för det fungerar lika bra.

www.elisabethpersson.com

Boka tid

Copyright Elisabeth Persson 20171110

Elisabeth Persson, är en känd Hypnotisör, Medium, och bloggar om personlig utveckling utveckling. Kontakta Elisabeth 0760-278001