Fullmåne och massuppstigning

Var med i denna fullmåne ritual kl 24.00 idag!

Fullmåne och tredje vågens uppstigning. Var med på fullmåne ritual idag kl 24.00

Fullmåne och tredje vågens uppstigning. Var med på fullmåne ritual idag kl 24.00. Du kan också göra denna ritual två dagar efter fullmåne imorgon eller nästa dag.

I dag den 20 juni är en speciell dag för många ljusarbetare. Fullmåne och tredje vågens massuppstigning, vilket leder till ett stort medvetandeskifte. (Ni som vill vara med i dag kan bara skriva sitt namn i kommentaren så kommer jag att sända er extra healing).

Det finns ljusarbetare som fortfarande befinner sig på den 3:dje dimensionen och just därför sker nu tredje vågens uppstigning. Detta medvetandeskifte kommer inte att ske för alla, men för vissa så blir det så.
En del blir mycket medvetna om att ett skifte har skett i medvetandet och de vet det för att det har funnit friden inom sig. De vet vilken uppgift och du får all den hjälp du behöver. De känner att de vibrerar på de höga nivåerna. Andra går obemärkt förbi.

När detta energiskifte kommer svallar det in energier över hela planeten och det öppnar upp fler och fler till ett högre medvetande.

Energierna som förmedlas i juni är mycket starka och du kan ha känt dig frustrerad och illamående, eller bara ur balans, kanske har du en känsla att något är på gång men du vet inte vad. Då kan jag tala om att du håller på att göra en frekvenshöjning.

Varför sker detta skifte? För att alla politiska och ekonomiska system som inte fungerar kommer att lösas upp och alla blockeringar som vi inte har tagit tag i kommer upp till ytan för att vi ska komma vidare och öka medvetandet och kanske jobba med att hjälpa andra eller miljöförbättringar. Framförallt för att vi ska skapa fred och frid på jorden.

Som jag tror att ni vet så kan du påverka genom att göra en speciell ritual. Vill du släppa gamla blockeringar och mönster kan du få hjälp genom att göra en fullmåne ritual. Skriv ner allt som du vill släppa på en lapp. Bränn upp lappen och lägg resterna i vatten så att det inte börjar brinna. Det är mycket torrt.
Ni som vill vara med under denna uppstigning kan skriva sitt namn nedan så kommer jag att ladda på era energier till en nivå som är outstanding.
Läs mer om ritualen från bloggen den 20 maj. http://spiritguide.se

Love and Pease!

Elisabeth