7 tecken på att du är mottaglig och känslig för energier

Lär dig intuitiva tecken som får dig att manifestera!

Lyssna på din intuition och dina känslor visar dig vägen. Alla känslor och tankar sätter sig som en fysisk reaktion.

Lyssna på din intuition och dina känslor visar dig vägen.

Vågornas kraft följer den universella energins rörelse. Det finns inte något på vår jord som inte vibrerar på atom nivå. Du som ljusarbetare och intuitiv person känner av dessa energier. Har du också upptäckt att du tar in andras människor energier på jobbet eller i privatlivet. Det är viktigt att du ställer dig frågan, är det mina eller andras energier som jag får in? Du ska veta att de energier som är dina är endast är goda. Får du oroliga energier så är det säkert från någon annan i din omgivning.

Andra energier som du känner av är meddelande från vår kosmiska värld och universum. Hur ska du kunna använda dig av dessa magiska krafter? Det är bland annat detta som jag kommer och lära ut och jag ska hjälpa dig att skapa en egen manifesterings ritual som du själv kan göra med hjälp av ditt undermedvetna. Som jag tror att ni vet så arbetar jag som intuitiv energi healer och hypnotisör. Det här är kunskaper som jag har fått under tidigare liv och nu kommer jag att ge er denna kunskap.

Sanningen är att alla kan använda sig av dessa krafter och på så vis genomföra alla dina önskningar. Det beror på att du är som är en öppen rak kanal för ljus och kärlek. På senare tid så förstår jag att jag måste arbeta med mina energier för att jag ska stå och gå i mina energier. Enligt den nya tidens energier som utvecklar och utmanar allt det gamla för att göra plats för det nya.

Här är 7 tecken för att du är mottaglig och känslig för energier…

  1. Du bara vet, utan att veta varför före alla andra…

Det kan vara både positiva och negativa händelser som är på gång eller kommer i framtiden. När du får en positiv känsla i din kropp, så känner du optimism. Jag har haft många kvinnor som kommer till min mottagning för de har velat bli gravida. Jag jobbar med deras energier så att det kan ske plockat bort alla föreställningar som har hindrat dem fram till nu. Om jag får rysning i min kropp på olika sätt så vet jag utan att veta och det är svar på att det kommer gå bra.

Sanningen är att vi alla har kraften att manifestera våra önskningar, men det är du som bestämmer om du vill vara innanför eller utanför energier.

Jag visste t.ex. att något skulle hända i världen den 11 september. Jag mötte en f.d. klasskompis som är musiker och mycket andlig på ett köpcenter och han berättade att något skulle ske i världen som alla kommer och minnas och att det skulle ske en stor krasch. Det hade jag också drömt. Nu i efterhand förstod jag att jag blev förvarnad.

Har du också fått plötsliga ingivelser? Eller har du också tänkt, hoppas att jag inte möter en person som du inte vill träffa. Så möter du denna person så möter i kassan på Ica. Om du lyssnar riktigt noga på din kropp så kan den urskilja händelser som är på gång och du kan få en inre vägledning. Du kanske känner fjärilar i magen eller rysningar i kroppen. Det är din personliga upplevelse som du kan lära dig att identifiera.

  1. Vissa situationer får dig att flippa ut…

Människor som är mycket känsliga för energier som höga ljud, mat och platser med mycket folk som köpcenter och mässor. Det beror på att där finns många energier i omlopp och du måste sätta beskydd på dig…

#SpiritGuideNote: Du kan alltid arbeta med dina energier. Ett sätt är att alltid välja kärlek före rädsla.

Som en naturlig utveckling så måste du träna dig att hitta balans i varje situation istället för att gå in i dina rädslor som stoppar och ger motstånd.

  1. Din lögndetektor är alltid på…

Du har blivit expert på att läsa energier och kroppsspråk, ord som människor väljer att använda samt mönster och blockeringar kan du med lätthet läsa av. Det är bortom vanlig kunskap, det är subtila signaler som deras energikoppar sänder och du vet varför någon presenterar en osanning.

#SpititGuideNote: Den information som du får av universum om håll den för dig själv. I annat fall kan du uppfattats som farlig och det kan skada dina relationer till vänner och arbetskollegor.

Bara för att du har en inbyggd lögndetektor inom dig betyder det inte att du alltid som kommer är sant. Detektorn fungerar som föraningar och hjälper dig att komma tillrätta med bedrägerier, oegentligheter och negativitet eftersom en annan människa lider och förtjänar kärlek. Anledningen till att du har fått tillgång till denna detektor är att du ska utvecklas andligt och sända kärlek till situationen.

  1. Du följer dina visioner och hjälper andra människor och göra detsamma…

Med hjälp av din intuitiva skarphet kan se vad du önskar och vad andra önskar att manifestera – du kan se framför dig alla detaljer och kan överföra vibrationer till ett visuellt format som hjälper dig och andra att identifiera meddelanden till dig från universum.

#SpiritGuideNote: Skriv alla dina visioner och hjälp andra och tolka sina.

Jag har under många år arbetat med visioner och drömmar. Både mina egna och andras. Det är därför människor söker mig för vägledning.
Jag har fått många varsel om vart jag är på väg och det har bara ramlat in i på min väg. De önskningar som jag har haft har uppenbarat sig på ett eller annat sätt. Jag har känt att jag är vägledd. Det jag har önskat något som har uppenbarat sig i TV. Det kallas för att universum synkroniserar det jag vill ha.

  1. Du känner själ till själ kontakt med vissa personer…

Mer än sannolikt de människor du har en nära relation till i ditt liv har du förmodligen levt tillsammans med i tidigare liv. Kanske du de en tvillingsjäl eller en själsfrände?

#SpiritGuideNote: Personer med mycket höga nivåer av intuition är utmärkta på att locka till sig rätt personer som stödjer och hjälper dem framåt. Det är ofta jag känner att gud och universum guidar människor till mig när det gäller vägledning och hypnos.

  1. Du känner ett stort behov att ladda upp dina energier…

En mycket intuitiv människa som är känslig för energi måste dra sig tillbaka till ensamheten för att ladda sin själs batteri. Det är en del av processen för att finslipa dina gåvor och planera framtiden på ett klokt sätt. Oavsett om du grundar dig genom att spendera mer tid i naturen eller om du vilar dig genom att lapa sol eller skriva en bok eller skapa musik så är vila ett sätta att skapa kreativitet.

#SpiritGuideNote: Du måste själv ha balans i livet innan du kan hjälpa andra.

  1. Ta hjälp av din intuition och få kraften att manifestera…

Att vara en medveten skapare är viktigt, eftersom när du aktivt tar ansvar för ditt liv och det hjälper dig att styra ditt öde. Ödet ligger inte fast utan vi har alltid val. Allt kan hända dig och du har alla verktyg du behöver i din andliga verktygslåda oavsett vad universum ger till dig.

#SpiritGuideNote: Som en inkännande och intuitiv person får du extra kraft att styra ditt liv.

Om du vill bli bättre på att manifestera så att du kan du skapa dina egna mirakel och jag återkommer med mer inspiration hur du lättast kan manifestera.

Elisabeth Persson, Hypnotisör och Medium

Elisabeth Persson, Hypnotisör och Medium

0760-278001

www.spiritguide.se