Idag är det fullmåne – gör en fullmåneritual!

Lär dig ritualen nedan!

Du kan använda månens olika cyklar för olika ändamål. Idag pratar jag om fullmåne. Se nedan vilka datum som det är fullmåne.

Du kan använda månens olika cyklar för olika ändamål. Idag pratar jag om fullmåne. Se nedan vilka datum som det är fullmåne.

Idag är det fullmåne och det innebär att du kan få hjälp med att släppa taget om händelser tankar och känslor som inte längre tjänar dig.

Hur gör man en fullmåneritual?

Du behöver:
En skål med vatten

Ett blått eller ett vitt ljus

Penna och papper

Rökelse som renar typ salvia och löser upp negativa energier

Leta upp en helig plats, gärna utomhus under månskenet där du inte blir störd. Rensa din aura genom att tända på salvia som du lagt på en vit tallrik. Tänd på och låt det brinna lite men blås sedan ut så att det bara skapas rök. Ta sedan denna rökelse runt ditt aurafält för att rena det. Säg endast ljus rena energier får finnas här och jag står och går i mina egna goda energier.
Tack, Tack, Tack.

Se hur naturen – träd, blommor och gräs – växer i tystnad; se stjärnorna, månen och solen, hur de rör sig i tystnad…vi behöver tysnad för att få möjlighet att röra själar.
Moder Teresa

Sätt dig nu nära skålen med vatten och tänd ljuset det blå eller vita och tack månen för att den hjälper dig med ditt renande. Börja med att skriva ner allt du vill släppa på en lapp. Det kan vara alla känslor och tankar som inte gynnar dig eller om du har ett missbruk, ångest, sjukdom, vanor eller ett annat jobbigt tillstånd. Uttala högt allt det som du släppa. Ta ett djupt andetag. Förställ dig att du drar in ljus och kärlek och att du släpper ut allt det som inte ska vara där alla neg energier som du vill släppa. Låt papper med det du vill släppa brinna tills att du inte kan hålla det längre lägg sedan ner det i vattnet. När du är klar med det kastar du sedan stumpen av papper och vatten ut i trädgården.

Var noga med att tacka månen och Universum för hjälpen vid ditt reningsarbete. Du ska följa din intuition och du behöver inte säga exakt som har gjort utan säg  på ett sätt som passar dig, för vi är alla olika. Bara du använder vatten, ljus för att bränna upp pappret.
Följ källans Gudomliga Kraft och vad som känns bra för dig.

Du kan också passa på att rena dina kristaller och rensa dina kort om du har några sådana.

Här kommer de olika datumen för fullmåne:

21 maj

20 juni

19 juli

18 aug

16 september

16 oktober

14 november

13 december

Elisabeth Persson, Hypnotisör och Medium

Elisabeth Persson, Hypnotisör och Medium

Elisabeth Persson är bloggare, hypnotisör, ett synskt medium och andlig entreprenör. Om du behöver hjälp ring henne på Spirit Guide.se 0939-1119077 eller boka en hypnos, eller sittning på hennes praktik i Limhamn eller via Skype. Ring 0760-278001