4 själ till att du möter din tvillingsjäl i uppstigningen!

Du möter din tvillingsjäl av två orsaker kärlek och att du ska växa som människa!

>>> Vill du titta på videon på You Tube eller titta på andra videobloggar?

Vilken roll har tvillingsjälar och vad är syftet till att man möts? Ni möts på grund av kärlek och för att du ska förbättra kärleken till dig själv och växa som människa. Men ni är också en del av uppstigningen.

4 Själ till att du möter din tvillingsjäl i uppstigningen.

Kan du inte sluta tänka på tänka på någon – kanske har du mött din Twin Flame – Tvillingsjäl.

1# Varför möter man sin tvillingsjäl? 

Den största anledningen till att du möter din Twin Flame är i första hand kärlek. Men också för att du ska höja medvetandet på jorden. För om du löser dina mönster hinder och blockeringar så skapar du en bättre värld. Du får ett högre medvetande och kan tona in på din Spirituella sida.

När två tvillingsjälar möts speglar de sina svagaste sidor i varandra och det gör att de tvingas bryta gammal karma som kan visas genom mönster, hinder och blockeringar. Den ena tvillingen vet den andra tvillingens svaga punkter och det går inte och ljuga för varandra. I tvilling relationer måste man vara ärlig. Du kan aldrig ljuga för en tvilling själ den känner igen dig sedan tidigare inkarnationer.

2# Är det alla tvillingsjälar som är menade för varandra och slutar som en lycklig saga?

Nej , det är inte alltid som du är fri när du mäter din tvillingsjäl och man kan älska två personer. Du är kanske redan gift då mi möts. Den ena parten kan vara tillsammans med någon annan och det finns inga garantier för att de ändar upp.

3# Kommer man alltid att känna av varandras energier?

Ni kommer och känna av varandras energier så länge era skuggsidor inte är lösta, det vill säga så länge ni inte har löst era blockeringar , mönster och hinder, som ofta har en karmisk orsak. Den ena tvillingen blir så rädd för att möta sina djupaste sår och rymmer och den andre jagar. Sedan kan det bli ombytta roller.

4# Vad är orsaken till att den ena tvillingen rymmer? 

Den ena tvillingen jagar och den andra tvillingen drar sig undan på grund av mycket känslor. Känslor som är så starka att man inte kan släppa taget. Men också för att den andra tvillingarna speglar sig i varandras skuggsidor och kommer in i en triggar.

Boka en Twin Flame Session

Glöm inte att trycka på knappen prenumerera!

Vandra i Ljus och kärlek!

Namnaste

Elisabeth Persson
0760-278001