De 6 mest återkommande frågorna om CEHH Hypnos

Hur kan metoden CEHH hypnosen transformera så snabbt?

>>> Vill du titta på videon på You Tube eller på mina andra bloggar

Hej allihopa och välkomna till Elisabeth Persson vi har träffats här idag för att jag ska klargöra varför Core Energy Healing Hypnos är så effektivt. 

I denna video kommer jag Elisabeth Persson att tala  om de mest återkommande frågorna som kunderna frågar före de bokar en CEHH Hypnos. 

Hur kommer det sig att Elisabeth Perssons, CEHH, hypnos tekniken kan transformera så snabbt. Hur kan metoden på bara 3 sessions lösgöra gamla mönster, hinder och blockeringar som du kan ha suttit fast i hela livet.

Det beror på att Elisabeth går upp på nivåer med ditt super-undermedvetna jag. Jag lösgör alla stagnerade energier i energikroppen, jobbar med din hjärt energi, genom att öppna upp din intuition, ditt sjätte sinne, koppla upp till källans gudomliga kraft ditt högre jag.

#1 Hur kan hypnos heala livs trauman så snabbt?

Jag vet vad hypnosen kan göra för jag har lärt ut det till många människor, bland annat till andra healers, terapeuter, coacher, massörer eller andra inom barnomsorg eller sjukvården och jag vet att det fungerar.

Det fungerar för att ditt sinne har många nivåer av medvetenhet. Jag hjälper dig att kommunicerar med ditt super-undermedvetna så att du får kontakt med din själ. 

När du väl har nått ett uppvaknande finns det inga begränsningar för vilka resultat du kan nå. Du kan få hjälp med begränsningar som ditt sinne har skapat. Det kan vara gamla trauman som övergrepp och våld. Efter att ha jobbat som spirituell hypnotisör de senaste åren har jag också funnit ut att tekniken tillsammans med klienten heala fysiska symtom som autoimmuna sjukdomar, hudåkommor och många andra fysiska bekymmer. Som tryck över bröstet, halsen eller fibromyalgi och det sitter ofta i immunförsvaret. 

Doktorer vet att det är inte alltid som läkemedel fungerar eftersom vissa mentala problem är roten till vissa problem sitter i ditt sinne och det är många doktorer som faktiskt sänder klienter till mig. För alla våra tankar och känslor sätter sig som en fysisk reaktion i din kropp.

#2 Gör jag fel som försöker glömma mina trauman?

Man kan inte tänka bort problem, ditt sinne kommer alltid ihåg dina trauman och de sitter där till du tar tag i dem. Det är många som säger att min mamma dog  allt var så rörigt och jag var tvungen och jobba. 5 år senare kan de sitta på sitt jobb och gråta och undra varför de är så ledsna. Jo det beror på undanträngda känslor. Just post-traumatisk stress beror på att du inte har tagit tag i dina känslor.

#3 Kommer mitt problem att komma tillbaka igen?

Kan tillståndet komma tillbaka igen efter ett tag? Nej det kan de inte för det handlar om att gå till roten av problemet och eliminera det och sedan komma över det, och det är just därför som det är så kraftfullt. Fast vi alla har haft flera inkarnationer och din själ har varit med om mycket och då kan symtomen hänvisas till ett annat liv. 

#4 Kan denna hypnosen förbättra mina relationer?

Det kan till 100 procent förbättra dina förhållanden. Men att det inte finns inga garantier för det beror på vad du tidigare har lagt i ditt undermedvetna för det är din själ bestämmer själv. Det är inte vi hypnotisörer som tar bort blockeringen vi hjälper bara till att koppla upp till källan sedan är det du själv som gör det.

Jag har så många klienter som berättat att hypnosen har förändrat deras liv. De har fått ett bättre äktenskap och ett bättre förhållande till sina barn. 

Om du är singel kan du ta reda på vad är orsaken till att du drar till dig fel man. Jag vet många som har varit hos mig på hypnos och sedan har träffat den rätta och gått in i ett förhållande som har varit sunt.

#5 Inom vilka områden brukar man ta bort blockeringar?

Relationer, hälsa, pengar och hur du ska tänka för att jobba med mental träning. Fobier, Astma andra fysiska symtom. För att du ska ha succé inom livets alla områden. 

#6 Vad är skillanden mellan CEHH Hypnos och vanlig hypnoterapi?

Core betyder kärna, tillbaka till hjärtat av själen.

Energy du lösgör stagnerad energi.

Healing du använder dig av en läkande kraft.

Hypnos du går in i trancen för att göra det.

Jag kopplar upp dig till en ursprungs energi som vi alla kan ta del av, jag öppnar upp ditt tredje öga och kronchakrat så att de får kontakt med källans gudomliga intelligens.

Jag har jobbat med hypnos och healing under en längre tid och det som jag vet vad skillnaden är. Många som har varit hos andra terapeuter tidigare så brukar jag vara den som lyckas. Med mina hypnos induktioner går snabbare och lättare och komma in i trancen för den  löser orsaken av problemet oavsett om det ligger i detta livet, tidigare liv och jag kan t o m gå in i framtiden och hjälpa dig att titta på din själs syfte.

Boka en session här: https://www.bokadirekt.se/places/elisabeth-persson-deep-change-6832

Vill du gå en utbildning i hypnos: Här

För mer information: www.elisabethpersson.com eller www.spiritguide.se