Tre tekniker vid tvekan av uppstigningen till 5D!

Jobba med dina energier varje dag för att vara i flödet!

Vill du titta på min blogg på You Tube tryck här!

Vad kan du själv göra för att minska din stress!

Du får prövningar för att vi ska växa som människa och för att du kan inte bestämma när allt ska ske det sker bara när den gudomliga tiden är inne. Tiden är en illusion i 5D. Den är inte igår eller i framtiden den är NU. Det kan vara Universum som prövar dig. Förmodligen så känner du bara ett motstånd.

Det kan vara att du känner dig stressad runt jobbet, familjen, nedskräpning av jorden, dina älskade djur, att du själv inte har välmående och hälsa. För att du ska komma förbi dennaMånga gånger kan du tveka när vi får prö stress kommer jag att ge dig tre olika tekniker för du ska bli av med din stre
ss och ditt motstånd. 

Att klargöra och rensa din dagliga stress hjälper dina energier att flöda fritt!

Försätt dig på ett avslappnat ställe där du kan vara ifred ca 15 min. Gör en bön upp till ärkeängeln Michael.
Ärkeänglen Michael jag vet inte hur jag ska kunna ta mig igenom dagen. Jag känner mig stressad på jobbet, familjen, baren, våra kära djur och jag har det inte bra med mig själv.

Stressen kommer inte från skaparen eller universum den kommer ifrån dig. Det är bara du som kan lösa stressen inom dig och nu kommer jag att ge dig tre tekniker för att du ska kunna lösa din stress. Detta är bara ett sätt för hur du kan göra. Det finns flera andra sätt så klart. Be din själ att ta bort stressen som du inte vill ha där.

  1. Fokusera på solar plexus som är i mitten av din mage ca 3 cm under dina revben. Säg jag tar bort all stress och alla negativa tankar som tar min kraft. En gång till jag tar bort all stress som hindrar mig från att vara in min kraft. Föreställ dig nu att du släpper taget och rensar allt som jag inte behöver. Vi har alla svaren inom oss.
  2. Ställ frågor till Universum att jag ska göra nu och vad är mitt nästa steg på vägen. Då sätter du dig ner och skriver det som direkt får i ditt huvud. Sedan läser du vad din själ svarade och då är du vägledd.
  3. Då börjar du att skanna kroppen och du kopplar upp dig kollektivt för att se in du sitter fast i  energiband med någon. Du föreställer dig att ni är en massa personer som har koppling till varandra i detta och i tidigare liv. Du klipper som med en sax alla de energi band från fötterna och nedåt. När du släpper alla dessa personer så kan du släppa en massa stagnerad energier.

Glöm inte att prenumera på min kanal och det gör du på knappen till höger i högra spalten.

Ha en fin fin dag önskar jag alla.

Walk in power!
Namnaste
Elisabeth Persson