Rensa dina charkran och höj energierna!

Elisabeth lär dig hur du ska göra. Vill du veta mer ladda ner hennes ljudfil.

Elisabeth lär dig hur du ska göra en egen chakrabalansring. Vill du veta mer.

Rensa dina charkran när du har brist på energi, för att skapa ett härligt aurafält. När du har rensat ett tag får du ett helt aura fält och då mår du fin fint. Du kan dra ut ditt aura fält efter du renat det och hela du kommer och glänsa. Gör det innan du ska på fest så kommer alla vilja prata med dig. Du är på väg mot nya äventyr. På väg mot ett högre medvetande i den nya tiden.

Ibland kan man bara känna att man har obalans i sin kropp. Alla känslor och tankar sätter sig som en fysisk reaktion i kroppen, så rensa bort allt som inte ska vara där. När du är stressad avspeglas det i ditt aura fält. Enligt Dr Koretkov kan man nu mäta människors energifält. Intervju med honom här. Är du glad visar det en frekvens och är du ledsen visar det en annan frekvens. Att dina känslor och tankar avger energi går att vetenskapligt bevisa. Hur kan du själv göra för att rensa dina energifält chakran. I min bok Finn Din Core Energy och Designa din Framtid beskriver jag de olika chakran och hur du känner dig när du har balans respektive obalans.

För att göra det enkelt ska jag enkelt visa dig hur du kan göra en chakra balansering. Läs in detta på din telefon så har du helt plötsligt en egen chakrabalansering och lyssna på den varje dag så blir du grundad och rensad.

Lägg dig eller sätt dig på en bekväm plats och slappna av. Stäng av alla telefoner och hundar och ungar. Låt alla tankar och känslor gå som upp i rök. Även om dina tankar spelar i ditt huvud så gör det inget. Det funkar lika bra ändå.

  1. Föreställ dig att du har ett energihjul som snurrar och är rött det snurrar vid dina höfter och tar bort all stagnerad energi. Det snurrar runt och runt, i lagom tempo för dig, och får dig att känna dig lugn, balanserad och trygg och säker. Fråga dig själv när du är klar. Du får svaret inne i ditt huvud när du är klar för nästa chakra.
  1. Förställ dig nu att du har ett orange energihjul som snurrar, runt och runt, i lagom tempo till dig. 3 cm under din navel. Det snurrar runt och runt i lagom tempo för dig. Det är genomskinligt och en härlig orange varm färg.
    Tar bort all stagnerad energi och får dig och känna nöje, glädje och sexualitet. Tidigare kan du ha känt dig ensam och avvisad. Du får ett svar inne i ditt huvud, när du är klar för nästa chakra.
  1. Föreställ dig att du har ett solgult ljus som snurrar 3 cm under dina revben. I lagom tempo för dig alldeles balanserat. Tar bort all negativ energi som hindrar din kraft. Det är en varm sommar dag och föreställ dig att du badar i saltvatten och det tar bort all negativt, och det får dig att känna dig som på nytt född. Du känner dig utvilad och renad. Du står och går i din egen kraft och känner självförtroende och självkänsla igen. Du får ett svar inne i ditt huvud, när du är klar för nästa chakra.

  1. Föreställ dig att du har ett härligt grönt energihjul som snurrar runt, och runt i lagom tempo för dig. Tar bort all stagnerad energi alla känslomässiga hål som du har i ditt hjärta. Du sänder sedan en rosa kärleksljus för att laga dina hål. Vilket gör att du känner kärlek till din käraste, kärlek till mänskligheten och framförallt kärlek till dig själv. Du får ett svar inne i ditt huvud, när du är klar för nästa chakra.
  1. Föreställ dig att du har ett isblått energihjul som snurrar vid din hals. Det snurrar runt och runt, i lagom tempo för dig. Tar bort alla negativa energier som hindrar att leva i din själs syfte. Detta gör att du enkelt och lätt säger vad du känner och tycker. När du kan säga allt du känner och tycker då kan du manifestera allt du önskar. Du får ett svar inne i ditt huvud när du är klar med detta chakra, när du är klar för nästa chakra.
  1. Föreställ dig att du har ett kobolt blått energi hjul, som snurrar runt och runt, i lagom tempo för dig alldeles balanserat tar bort all stagnerad energi och gör att du får kontakt med ditt sjätte sinne. Ta bort allt spindelnät som hindrar dig att lita på din klarsynthet och intuition. Du är nu i flödet och öppnar upp ditt tredje öga. Detta höjer dina frekvenser och gör att du blir bättre att lyssna på dig själv. Du får ett svar inne i ditt huvud, när du är klar med detta chakra, när du är klar för nästa chakra.
  1. Slutligen det snurrar ett lila energihjul som är en gloria ovanför ditt huvud, det snurrar runt och runt, ovan för ditt huvud, i lagom tempo för dig, alldeles balanserad kopplar upp dig till alltet och Källans Gudomliga Kraft, och drar ner ett kraftfullt healing ljus upp och ner i hela din kropp. Får dig att känna dig upplyft, och får dig att känna dig i Oneness, vilket höjer energierna även på moder jord för att du ska stiga i dimensioner och kontakta fader i himmeln Merkabra.

Tacka gud och universum att du har fått vara med på resan mot ett högre medvetande. Säg tack tre gånger för att du är renad, och fortsatt på din nya dag helt vitaliserad och med en underbar kraft går du ut i livet och gör något verkligt kul. Ha en fin dag!

Ljus och kärlek!

Elisabeth Persson
Spirituell Hypnotisör – Kör hypnos in i framtiden!
Författare, Medium, Lärare och Guide inom Hypnos
0760-278001
SpiritGudie.se