3 steg för att öppna ditt hjärta

Elisabeth lär dig hur du tar ledning över din hjärna!

Elisabeth lär dig 3 steg för hur du öppnar ditt hjärta.

Elisabeth lär dig 3 steg för hur du öppnar ditt hjärta.

I ditt hjärta finns det inga tankar eller ord. Allt är bara känslor. Låt känslorna visa dig vägen som Ester och Jerry Hicks bok heter. För att detta ska ske måste vi finna en inre ro och balans det är därför vi mediterar eller försätter oss i trance. Det är för att vi ska skapa balans mellan höger och vänster hjärnhalva och kunna frikoppla. När jag utbildar inom hypnos och andlighet så lär jag ut hur kan gå in och ut ur dessa tillstånd.

Med alla dina sinnen kan du uppfatta världen och allt som pågår omkring dig. Ditt huvud kan vara mycket krävande, och ibland måste du stanna upp, i din ensamhet och ta reda på vad du vill. Men när du börjar lyssna på din intuition och följer ditt hjärta då kan inget stoppa dig att ta dig framåt på din livsväg. 

Om du styrs av ditt huvud och ditt rationella tänkande är det lätt att du fastnar i krävande tankar, saker, detaljer och då går det igång. ”Om jag tar det nya jobbet, kan jag bli fattig” och din hjärna kan då bli över-laddad, du styrs nu av ditt ego, och du blir stoppad. Det är ditt rationella tänkande som tar över. Det kommer och ligga där tills du lägger in något annat mer positivt i ditt medvetna. Det kan du göra med hypnos.

När jag lär ut hypnos till mina kursdeltagare och lär dem hur de ska följa sina känslor blir de euforiska, och plötsligt börjar de känna istället för att tänka. Att jobba utifrån mitt hjärta har jag gjort så länge jag kan minnas. Jag har varit medial sedan jag var liten. Jag går på känslan, och bara vet utan att veta. Det är så du utvecklar ditt sjätte sinne. Jag har ärvt det av min far och min mor som var den mest positiva människa jag känner.

”Bara ett öppet hjärta kan fånga drömmar” – Elisabeth Persson

Det finns så mycket du kan vinna på genom att lyssna på ditt hjärta. Du kan lära dig att:

  • Förstå och hantera dina känslor.
  • Motivera dig själv.
  • Vara i ditt kreativa flöde.
  • Fatta rätt framtidsbeslut.

Hjärtat har sitt eget sätt att kommunicera, och när du kan förstå meddelanden i ditt hjärta, hjälper det dig att ta ledningen till ditt högsta goda, det som är det allra bästa för dig.

Att följa ditt logiska rationella sinne är också viktigt utan det logiska sinnet får du ingen struktur. De ena utesluter inte det andra utan maximerar det.

Steg 1: Öppna ditt hjärta du är vägledd.

Att lyssna på ditt hjärta krävs mod, tillit och självförtroende, vilket är en färskvara. Du ska exponera dig, att gå utan för din komfortabla zoon, det är först då som du känner dig levande. Att ha tillit till att världen tar dig dit du ska till något bättre. Det finns tillfällen då vi får ett stopp i livet, allt brukar hända på samma gång. De går bakom ryggen på dig på jobbet, relationen går åt skogen, eller någon du älskar dör. Du får motstånd på alla plan. Då gäller det att se nya möjligheter i vår djupast sorg, för det är Gud, Källan eller Universum som omdirigerar dig.

Det bästa du kan göra för att lyssna på dig själv, och agera mer kreativt. Det gör du genom att sjunga, dansa, skapa musik eller något annat som får dig upplyft.

Det är också viktigt att du förlåter de som har sårat dig och att du förlåter dig själv. Förlåtelse är vägen i livet. Förlåtelse betyder inte att du erkänner att du har fel, och betyder heller inte att du tål ett dåligt uppförande, men att du accepterar situationen, och tillåter inte oförrätten inte ta energi, så att du kan ta dig vidare, genom att ge situationen ljus och kärlek.

Ge dig själv kärlek titta på dig själv och säg. Jag älskar mig själv och mitt tempel. Känn tacksamhet för allt du har och säg ordet. Haaaa. Högt. Då kopplar du upp.

Steg 2: Fråga ditt hjärta vad du vill.

När du har mediterat. Lägg dina händer på hjärtat och säg. Vad vill jag? När du får svaret i ditt huvud. Fråga ännu en fråga till Gud, Källan eller Universum. Vad vill till för att det ska ske? När du får upp bilder, tankar, hör en röst eller låt det komma som en fantasi. Då är du vägledd. Det är det som kallas för kanalisering. Nu fylls ditt hjärta av oändlig tacksamhet. Hela din kropp strålar av goda energier för du vet vad du ska göra. Sätt dig ner och skriv ner ditt kanaliserade budskap på ett papper. Varför ska du skriva ner det? För om du gör det ökar dina chanser till ca 50 % att du utför det. Slutligen sätt en deadline. Annars har du en tendens att skjuta på det. När du har handlat kan du gå ut med denna kärleks energi i världen. Det kommer att stråla ut positiva energier från din kropp. Du är i flödet för att manifestera. Stanna i dessa positiva känslor för en stund. Förställ dig att dina goda tankar och känslor går ihop till en härligt rosa moln sätt dig på molnet och sätt på din favorit musik. Min är Egil Fylling. Lyssna på Egil och hans underbara musik när du mediterar. Love it!

Steg 3: Låt ditt hjärta att ta ledningen.

Sitt nu kvar i dessa underbara känslor du har skapat ett tillstånd som du kan välja att vara i när du vill. Du som lyckas bli berusad av detta tillstånd är du mottaglig och medial och låter dig ledas av ”gut feelings”. Du vet hur du med hjälp av hjärtat kan skapa ett kraftfullt elektromagnetiskt fält. Ett fält som går på känslan, och vågar följa det. Ett fält som är starkare än hjärnan. När din hjärtenergi är öppet kommer du enkelt och lätt lätt att få svaren. De kommer, som tankar i ditt huvud och när du får samma svar inom 24 timmar är det dax att låta dig vägledas. Det är ditt hjärta som talar via din hjärna och det är det som kallas för intuition.

När du har ställt in den rätta hjärtenergin, kan du motivera dig själv, bli mer kreativ och fatta rätt framtidsbeslut för både dig själv och andra. När du följer dig själv så sänder du ut dessa subtila tankar ut till ditt elektromagnetiska fält din aura. Ingen kan ta miste på att du glänser av ljus och kärlek. För att ditt hjärta ska vara verkligt öppet, måste du älska dig själv, tillåta dig att vara i flödet och arbeta med att skapa balans.

Att du låter dig ledas med hjärtat kan också vara extremt kraftfull och kan ta dig i en riktning som du aldrig drömt om dig själv. Detta beror på att hjärtat och själen arbetar ofta tillsammans och din själ vet alltid sanningen.

Om du vill lära dig mer om personlig och andlig utveckling gå på utbildningen som Spirituell Hypnotisör. Tryck här

Elisabeth Persson är internationellt certifierad hypnoterapeut/hypnotisör, Lifecoach, författare, bloggare och lärare och guide inom andlighet och personlig utveckling. Har sin praktik på Limhamn i Malmö. Välkommen!

Kontakta Elisabeth för en hypnos eller föreläsning 0760-278001

6 Aug. 2015 015

elisabeth@deepchange.se

Ingen får låna några texter! Jag har copyright på allt jag skriver!