Energiuppdatering för Mars med Elisabeth

Hur vi har jobbat med energierna för att manifestera

>>>Vill du titta på denna videon på You Tube eller andra bloggar, tryck här.

Hej Elisabeth Persson här.
Jag har nu kanaliserat vad ni behöver göra under mars månad för att fortsätta att  transformera och manifestera i den nya tiden mot ett högre medvetande.

  1. Ni måste fortsätta att heala er själva och skapa goda rutiner som gör att ni står kvar er kraft och håller balans.
  2. Ni måste jobba med att kontakta era guider för att ni kan få den hjälpen ni behöver för att ta er vidare.
  3. Det är dags att ta steg utanför er komfortabla zoon och träda fram med ditt nya projekt och ditt nya jag. Allt för att värpa fram allt nytt som ska ske. Om ni gör som ni alltid har gjort kommer allt bli precis som det varit. Det är dags att ta nya steg. Just NU är den rätta tiden.

Mars kommer med det Kreativa Flödet! Vi får inga direkta direktiv, men allt beror på hur vi har jobbat med att rensa våra energier så att vi kan stiga i frekvens.

Tillbakablick:

Januari handlade mycket om att gå ifrån det gamla och in i det nya. Hur vi än tog tag i saker, kom vi inte vidare. Det handlade om tålamod och uthållighet.I stillhet och tystnad får vi kontakt med vår innersta kärna, inre röst. Om du fortfarande har trosföreställningar som stoppar, jobba med dem följ passion, mission din själs syfte.

Februari handlade om hur vi satte våra visioner, intentioner, och riktade energin mot harmoni. Oavsett vad som sker kan vi välja och ha det bra.

Mars kommer och handla om att vi måste vara kreativa och inget får stoppa oss. För ingen kan ju stoppa dig om du inte tillåter dem att göra det. Allt beror på din din förmåga att vara i flödet. Kreativitet kan bara komma när du är i balans. Detsamma gäller med din intuition. Din intuition är skarp när du är i balans. Vill du vara med i en kanaliserad meditation för att ta bort blockeringar och höja energier?

Gå med i min facebookgrupp. https://www.facebook.com/groups/17975…

Vår högsta uppgift är att jobba med våra energier så att vi mår bra. Det är då vi stiger i frekvens och kan ta del ett högre medvetande. Ingen annan kan göra det åt oss. Vi har styrkan och kraften och styra vårt liv. Oavsett vad andra säger och gör.

I Mars går vi in i den maskulina energin, så att vi kan handla utifrån vår inre styrka och övertygelse, genom att bara vara i flödet och vi transformerar stagnerad energi för att du kan manifestera dubbelt så snabbt. Glöm inte och prenumerera på min kanal Spirit Guide TV.

Tryck gärna på ringklockan så får du en påminnelse när jag lägger ut en ny video

Vill du vara med i energiarbete genom en kanaliserad hypnos för att höja dina energier den 3/3-2019 och den 20/9.

Ni som är på min facebbook skriv ett pm om att ni vill vara med så pratas vi vid.

Namnaste Elisabeth Persson
www.elisabethpersson.com
www.spiritguide.se