Dagens Vägledning

Jag bad om vägledning till mänskligheten och fick detta nummer.

Dagens vägledning 07:07

Årets nummer 7= 2023.

Vad händer under 2023?

Detta är en direkt vägledning ifrån mitt högre jag för att hjälpa ljusarbetarna på vägen.Du har inre visdom och har dina spirituella gåvor på platsVi har nu fått den inre visdomen och spirituella gåvor har fallit på plats. Vi ligger snäppet före och eftersom det dyker upp två gånger så sker det också snabbare.

De som föds in i det nya årets nummer är väldigt sociala och kommer umgås mycket med din själsfamilj som är dina nya vänner och familj. De som är födda under dessa nummer, delar gärna med sig och är fulla av liv och har en väldig energi. De gillar inte rutiner.Du är beredd på att träffa din tvillingsjäl/SoulmateOm du tror att du har otur i kärlek så gäller inte det längre du kommer träffa din tvillingsjäl för att fullgöra din Life Mission och Soul Mission.

I kärleken är du charmig och attraktiv och du har kommit så långt så att du är redo för att släppa in din tvillingsjäl eller soulmate i ditt liv, som du vill stanna med i resten av ditt liv. En person som är emotionell och äkta, men också intellektuell. Änglarna älskar dig och sänder dig detta nummer för att du är en älskad person och de ser ditt arbete som du har gjort för att upplysa världen. De kommer snart att sända dig din soulmate eller tvillingsjäl.

Du har upptäckt dina möjligheter Det finns en massa möjligheter under 2023 och det är därför en resa av transformationer, spiritualitet för du har upptäckt din personlighet och känner starkt att du är på rätt väg och du är en välsignad person.

Det är en symbol för spirituellt uppvaknande och högre krafter och kontakt med universum.Du har beskydd under förändringGud vakar över dig älskar dig och sänder dig änglar som ger dig support och hjälp.Det kommer ske många förändringar i ditt liv.Du ska inte vara rädd för. Det är en del av att göra ditt liv bättre.

Det enda du behöver göra är att koppla upp och lyssna på din intuition. De påminner dig om din spirituella förändring och inre styrka. Under 2023 kommer du ha djupare kontakt med källan, din skyddsängelDin nya kontakt med källan och änglarna kommer göra dig starkare än någonsin. Så öppna ditt hjärta och ta emot den guidning som din skyddsängel vill ge dig.

Din skyddsängel älskar dig och skyddar dig om du öppnar ditt hjärta och i alla situationer känner kärlek för dig själv och andra, om du ser livet från den ljusa sidan trots allt mörker för när du har hittat ljuset inom dig har du en stor källa att gräva i.

Genom Elisabeth Perssons högre jag 230110
www.elisabethpersson.com