8 sanningar för att låsa upp ditt undermedvetna!

Hypnos - snabb hjälp till förändring

6 Aug. 2015 043

Hej kära vänner! Denna vecka har varit en händelserik vecka. Fantastiska saker faller på plats. Jag har varit och föreläst i Kullabygden i torsdags. Det ger mig otroligt mycket energi att föreläsa inom hypnos. Jag är författare inom personlig utveckling och andlig livsstil och expert inom hypnos. Jag är den enda hypnotisören som kör hypnos framåt in i framtiden. Är det möjligt! JA!

Jag hade en timmas bilfärd framför mig. När jag kom fram till restaurang Bryggan i Höganäs, sken solen från klarblå himmel utöver hamnen och båtarna. Jag visste att detta kommer och bli en fantastik dag. Ni vet man öppnar munnen, ut kommer ord som riktar sig till gruppen, det kallas kanalisering. Himlen öppnar sig och plötsligt befinner du dig i en ny helt underbar värld, som är bättre än du någonsin hade kunnat drömma om. Den känslan!

Ämnet som jag hade blivit ombedd att tala om var.
”Hypnos – snabb hjälp till förändring”. Ofta skriver människor till mig att de vill leva i sin dröm och följa sitt hjärta. Det kan du göra när du har rensat bort allt virus i ditt hjärta, hjärna och mage. År 1997 kom Daniel Goleman, psykolog, filosofie doktor och vetenskaps journalist på New York Times ut med boken Känslans Intelligens. Boken var starten på en resa jag aldrig har ångrat. Det startade mitt intresse för hur sinnet fungerar och hur du kan lära dig att förstå och hantera dina känslor. Som gammal management konsult har jag implementerat EQ på företag redan 1998 i mitt dåvarande företag Core Competence, även där var jag före min tid. För flera år sedan utbildade jag mig som hypnotisör. Jag kan förändra ditt liv genom att plocka bort begränsningar som hindrar dig att leva ditt liv fullt ut. Hypnosen är det mest kraftfulla verktyg jag känner till och den har en helande kraft.

 1. Du attraherar inte vad du vill ha, utan var du befinner dig på medvetandeskalan.
  Du kommer inte längre än hur långt som du har kommit i din personliga utveckling. Det finns bara en väg att utveckla dig personligen och andligen.
 2. Du använder dig endast av 5 % av ditt medvetna jag. Sedan styrs du av ditt undermedvetna jag till 95 % av det vill säga alla känslor och tankar som du har lagrat, sedan du föddes och framåt. När du blir medveten om att ditt undermedvetna, styr ditt beteende då har du kommit en bit närmre dig själv. Om du gör som du alltid gjort blir allt som det alltid har varit. Du handlar via autopilot. Det du har lagt in i ditt undermedvetna styr ditt medvetna. Om du styrs du av ett mönster som du inte önskar, då måste du programmera om din hjärna och bryta dina vanor.
 3. Vill du ändra på det? Då måste du lära dig något nytt.
 4. Ditt undermedvetna har fastlagt dina vanor eller rättare sagt dina ovanor.
  Hur kan du göra för att bryta dina vanor? Det bästa sättet att få korn på vad som är orsaken till ditt problem genom att kontakta en vägledare på Spirit Guide som har esoterisk kunskap och kunskaper i Hyonos/hypnoterapi.
 5. Låt inte din komfortabla zoon bli ditt fängelse. Du förstår livet börjar där din komfortabla zoon slutar.
 6. Ditt undermedvetna jag tar allt bokstavligt. När du säger till dig själv jag är inte bra nog så tror din själ på det. När du säger jag tål inte honom, då säger du jag tål inte mig själv. Ordens betydelse visar var du befinner dig idag.
  Mindfullnes får oss att leva i nuet till 100 %. Vi är inte i nuet eller i vårt sinne hela tiden. Ditt undermedvetna handlar om allt du varit med om tidigare. Ditt medvetna sinne handlar om allt i framtiden. Det är det som du gör just nu som är det viktiga. Ditt undermedvetna jag är 1.000.000 snabbare och mer kraftfullt än ditt medvetna jag. När jag förstod detta. Då förstod jag att spelet var över. Mina ovanor kom från mitt trohetssystem. Dna kommer från din egen utveckling, men också ifrån vårt trohetssystem. Det kommer ifrån vår perfektion av oss själva.
 7. Vårt undermedvetna jag talar till oss i våra drömmar och det kan till och med ha sin grund i ett gammalt cellminne, tidigare liv. En bild betyder mer än 1000 ord. När du förstår vilka bilder du har lagt i ditt sinne före du var sju år. För innan dess hade vi ingen perfektion om vad som var bra eller dåligt.
 8. Om du vill låsa upp ditt undermedvetna jag måste du använda dig styrkan av visualisering i ditt medvetna jag. Många av oss visualiserar var vi vill vara om 30 år. Då kommer inget att hända. Visualisera var du är i nuet. Känn att allt kommer till dig utan stress. Tona in i ditt medvetna jag till 100%. Och allt kommer att hända. Använd dina känslor för att göra det. När vi vill komma närmare vår själs syfte så är det själv-aktualisering som gäller. Se dig själv, din kropp din själ som en obegränsad magnet som via kanalen Gud, källan och Universum blir laddad med kraft. Föreställ dig att du flyttar dig in i dig själv, och acceptera dig själv. För att ändra ditt undermedvetna måste förflytta dig till ett ställe där du accepterar dig själv för den du är. Vi måste tro på oss själva, att själen är en hyresgäst i vår  kropp som  är vårt tempel. Att kroppen och själen ska samarbeta åt samma håll och veta vad den gör. Andas in ljus och kärlek i denna underbara värld!
  Den 16 april startar utbildningen nedan:

  Gör det stora stora skiftet utbilda dig till ”Spirituell Hypnotisör”

  För mer info tryck på länken!

  Du kan också boka mig som föreläsare! Ring 0760-278001!

  Elisabeth Persson har copyright och äger alla rättigheter, låna gärna texten men ange källan.