10 tecken på att du har mött någon i tidigare liv!

Läs artikeln skriven av Elisabeth Persson och lär dig att känna igen tecken

Ofta har vi bara en känsla av att vi har mött någon i tidigare liv. Du känner en obeskrivligt härlig känsla. Läs artikeln som Elisabeth har skrivit och se dessa tecken.

10 tecken på att du har mött någon i tidigare liv

Ibland har du bara en känsla av att du har mött någon i tidigare liv. Du känner en väldig närhet till denna person och du kan vara dig själv och behöver inte förställa dig. Du känner det som  om du har kommit hem och känner att tiden bara försvinner.

Hur kan du veta att du har mött någon i tidigare liv? Som en erfaren och känd regressions terapeut (past life regressin) så kommer ofta människor till mig för att de upplever att de sitter fast i livet. Det kan vara att de återupprepar ett mönster på jobbet eller i relationer. Hur de än försöker att ta sig vidare upplever de att de sitter fast och kommer inte vidare. Då handlar det ofta om tidigare liv. Det är ett cellminne som återupprepar dig själv för att du ska utvecklas. Det är en karma. En karma är en händelse positiv eller negativ som på verkar dig i detta livet och leva. Det är ett cellminne från tidigare liv som du måste lösa för att komma vidare. Det har visat sig att födelsemärken är ett ärr från tidigare liv och personer som har fobier eller en onormal relation i kärlek. De gör saker som de vet är fel. De missbrukar sig själv och andra.

1. Du känner instinktiv familjäritet.
Du möter ngn som du känner extrem samhörighet med när det gäller kärlek eller vänskap. Du extremt dragen till denna person och ni har en speciell kontakt, utan förklaring känner du igen dem och det är ett tecken på att du har mött den i ett tidigare liv. De tillhör din själsfamilj.

2. Ni har inkarnerat.
I många kulturer har man trott på tidigare liv och vi har inkarnerat. Att själen vandrar och kroppen är som en husvagn. Det har man sett i många skrifter sedan urtider tillbaka. Därför har vi levt många liv. Du umgås gärna med dem som om du mött den tidigare ilv. Du kan se det i ögonen. Ögonen är själens spegel. Du känner dig som ett med dem och du känner kärlek med dem. Du kan se det i deras ögon. Kan de få ut en massa känslor från dig på ett underbart sätt. Jag vet att jag har sett dem i tidigare liv.

3. De ser vem du är.
De hjälper dig att vara den du är. Att hitta dig själv. Du känner komfortabel med dem. Trivs i deras sällskap.

4. Du kan vara helt tyst och det känns väldigt bra.
Vissa personer har du haft flera inkarnationer med. Tystnaden säger mer än 1000 ord. Du kan sitta tyst bredvid dem utan att säga något.

5.Ni har samma matvanor.
Om du möter människor som har samma matvanor som du. Ni är medvetna om vad ni stoppar in i munnen, ni har samma matvärderingar.

6.Tiden finns på samma tidslinje.
Tiden bara flyter. Tiden är linjär det existerar ingen tid.
Tiden bara är i detta livet, tidigare liv och fram i framtiden. Tiden bara flyger iväg när du umgås med dessa människor. Du kan inte få nog av att vara med dem.

7. Kommer i kontakt med drömmar från en svunnen tid.
Du drömmer om dem. Ibland är dessa drömmar inte drömmar utan cellminnen ifrån tidigare liv. Om de försvinner ur ditt liv känner du en oerhörd saknad och kan rent av bli deprimerad. Du vill ha kontakt med dem och kan tillåta dig saker du aldrig skulle ha gjort med någon annan.

8. Du känner villkorslös kärlek till dess personer.
De hjälper mig att bli mitt mitt bästa jag och får mig att komma ihåg vem jag är, vad min mission är. Hjälper dig att komma vidare på din livsväg. unnar dig framgång och du vill hjälpa dem. Inte begränsa eller kontrollera det är inte kärlek utan egocentriskt beteende.Du behöver inte förklara vem du är. De vet vem du är och accepterar dig precis som du är. Oavsett vad du säger och gör.

9. Du slutar aldrig tala med dem.
Deras energiband sitter fast i dig. Det vill säga att du kan konversera med dem telepatiskt. Du känner av om de mår dåligt även om ni inte har någon fysisk kontakt. De kan t o m bo i ett annat land och du bara vet utan att veta. Du kan känna av vad som händer i deras liv.

10. Ni har en gemensam uppgift.
Ni har möts i detta livet för att ni ska åstadkomma mirakel tillsammans. Båda jobbar med samma mission åt samma håll, men kanske ändå inte med samma sak. De hjälper människor att bli det bästa av det mesta. Kanske ni är kanske båda ljusarbetare och arbetar med att skapa en bättre värld.

Elisabeth Persson, är en känd Hypnotisör, Medium, och bloggar om personlig utveckling utveckling. Kontakta Elisabeth 0760-278001