Sju tecken på att du upplever ett vibrations skifte!

shutterstock_185182253

Nedan beskriver jag hur du känner av att du håller på att höja dina frekvenser och göra ett skifte.

  1. Själen vill att du ska utforska din individualitet och vem du är. När du startar ett spirituellt uppvaknande kommer du få ett obevekligt beslut att ta dig loss ifrån ett begränsat tänkande och utveckla din egen filosofi och spiritualitet mer. Du kommer och känna dig isolerad och ensam stundtals, och andra kanske kallar dig knäpp.
  2. Du vill ge upp vanor mönster och blockeringar som skadar dig. Vid denna tidpunkten har du förstått att du kan inte bli den bästa utgåvan av dig själv med förgiftade substanser, tankar eller människor som drar dig ner. Du behöver inga ingen utifrån som ska göra dig lycklig, du kommer och känna en inre fred och styrka inom dig.
  3. Starka känslor kommer i omlopp. En spirituell resa involverar att du tittar djupt inom oss själva och ibland kommer det att öppna emotionella sår för att ta tag i ditt förflutna och gå vidare.
  4. Världen runt om dig spelar ingen roll. När du går ut på en restaurang, affär eller en bank kommer du kanske se saker som meningslösa och skadliga för ditt större syfte som du har sett i ditt liv. Materiella saker betyder inte lika mycket längre. Du känner en stark kontakt med jorden och allt som finns. Att vara i naturen kommer och heala dig och grunda dig. Du känner dig kreativ.
  5. Du vill förändra ditt jobb eller karriär. En av de största transformationerna människor går igenom genom att göra ett vibrationsskifte är att komma ut ifrån sitt nuvarande jobb, och göra något som är vägen till deras själs syfte.
  6. Du vill spendera mer tid ensam. Du känner dig ultra känslig för andras energier och att ibland vistas med andra människor dränerar dina energier. Du har inte tid med negativt drama.
  7. Du upplever mer synkronitet. Under ditt uppvaknade kommer du att se frekventa saker upprepa sig som 11:11, 2:22 t.ex. Universum visar dig att du är på rätt väg. Om du har en sång i ditt huvud och sedan hör den sång på radio eller på TV direkt efter, är det synkrontet som du upplever.

När du sedan har vilat ett tag och mediterat och börjat finna mening och riktning i livet igen då kommer förändringen lika snabbt som du trycker på en knapp. Du behöver vila dig själv så du får kontakt med din själ igen. Du ska lägga handen på ditt hjärta och fråga vad vill jag? Sedan uttrycker du vad du vill oavsett om det kan verka som en dröm. Sedan ställer du frågan till Universum. Vad vill till för att det ska ske?

Ljus och kärlek till er alla!

Elisabeth