Sex steg att rensa dina energier och höja frekvenserna

Ta hjälp av Camerons ljudfiler!

Cameron har skapat sex ljudfiler till självhjälp!

Cameron har skapat sex ljudfiler till självhjälp!

Uppstigning kan definieras som att lyfta upp dina frekvenser av dina tankar och känslor. När du tar bort begränsande tankemönster, kan högre frekvenser strömma genom dina chakra och få fritt flöde genom hela kroppen.

Eftersom fler och fler människor i världen höjer frekvenser av tankar och känslor, genom att ta bort blockeringar som stoppar kommer resten av planeten också att bli upplyft. Så varför ska vi rensa våra energier? Om varje människa på planeten tänker och agerar från en plats av kärlek, inre klarhet, medkänsla, integritet och givande, kommer vi att kunna höja oss själva och det ger högre frekvenser i samhället.

Sex steg för att klargöra dina energier och höja frekvenserna:

Vi är alla anslutna till vårt högre jag och Cameron skapade sex steg till självhjälp. Om du lyssnar på ditt högre jag, tar bort begränsade hinder mönster, höjer du dina frekvenser och skapar flöde i ditt liv. Klicka bara på länkarna som tillhör varje punkt och du kommer att omdirigeras till 6 steg av korta videofilmer.

Cameron skapade en gratis serie av sex steg till självhjälp, en process som du kan göra själv för att klargöra dina blockeringar, mönster och hinder och återta din energi. Tryck bara på varje länk, och lyssna på varje ljudfil som finns på videon. Det är viktigt att du gör det i ordningsföljd.

  1. Gudomlig uppkoppling på din första video. Det första steget är en meditation som ansluter dig till ditt högre jag. ”Ditt Högre är din ultimata guide, och den mest kraftfulla formen av energi och psykiskt skydd som du kan komma åt. Även om du är van att meditera, kommer det första steget att koppla upp dig till källans Gudomliga kraft att vara viktig. Den får dig att kommunicera med dina guider, göra dig mer levande samt lösgöra dig från makt och kontroll, samt ansluta dig till kärleksenergier. Klicka här video 1. Uppkoppling till ditt högre jag.
  1. Den kosmiska Flushen. ”Den kosmiska fluschen är en enkel men kraftfull teknik. Det kan vara mycket fördelaktigt att öva till den punkt där du engagerar dig snabbt, eftersom den är mycket lugnande vid utmaningar, antingen internt eller externt”
  1. Energi återvinning, du kan ”rensa energifält av skadliga energier”.
  1. Ego Minskning. ”Mycket har skrivits om Ego och den skadliga inverkan som den har på vårt medvetandetillstånd och världen runt oss. Om du startar denna process är det viktigt att du inte börjar ogillar eller hatar ditt ego. Denna process är till för att hjälpa dig att förstå och tämja egot, så att den kan tjäna dig, istället för att kontrollera dig.
  1. Ta tillbaka din energi. ”Om du har tränat teknikerna på Den kosmiska Flush, energi återbetalning och Ego Minskning, då är du redo för nästa steg att identifiera olösta frågor och känslor, sedan återvinna den energi som du har lagt in dem. Det är viktigt att du tränar teknikerna i de tre föregående stegen innan du fortsätter. ”
  1. Ta bort lager. ”Det är viktigt att alltid vara medveten om att denna process av själv-rensande uppstigning ”är inte något som kan påskyndas. Egots upprepade domar är smärtsamma minnen och känslomässiga mönster som tog en livstid att bygga, så det kan ta lite tid att bli av med det”

Elisabeth Persson är bloggare, hypnotisör, ett synskt medium och andlig entreprenör. Om du behöver hjälp ring henne på Spirit Guide.se 0939-1119077 eller boka en hypnos, eller sittning på hennes praktik i Limhamn eller via Skype. Ring 0760-278001

Deep-Change.-2014-08-06-020