Jag är ren kärlek hur kan jag serva världen

Kanalisering den 9 december 2020 av Elisabeth Persson

Jag är ren kärlek hur kan jag serva världen?

Du har gett dig ut på en ny resa. En resa där du beslutade dig för, att du ska vara en del av uppstigningen. Du vet inte vart resan leder. Det vet ingen, även om du har gjort det förr.  Släpp kontrollen. Du är omhändertagen av Gud och Universum. 

Du är en volontär i uppstigningen, och ska bygga den nya civilisationen. Din själ har alltid vetat detta, och du gör det för mänskligheten. Utan någon att tänka på någon gentjänst.

Du har som barn varit ensam med alla dina känslor, det har känts som att de vuxna inte har förstått dig. Du har alltid sagt vad du känner och tänker och det har gjort dig obekväm, för du har inte anpassat dig till gruppen.

Du har bara vetat utan att veta, vad som är rätt eller fel. Du har känt det inom dig, och vågat känna dina svar i din kropp. Det har varit en väldigt ensam resa, med många prövningar som du inte har förstått. Svaren har du fått i efterhand. Det har varit en röd tråd. Svaren har du inom dig.

Du har fått växa som människa, genom att utstå den polaritet som finns på lägre medvetande. Det är för att du ska veta hur det känns, och lättare förstå andra och hjälpa dem på deras livsväg. Trots allt har det varit en glädje att göra det. Många människor har varit väldigt tacksamma för det du har gjort. 

Du är en sann vägledare, vägvisare i den nya tiden, och allt du har gjort har du gjort av kärlek. Du har jobbat, dag och natt för att tjäna, och tänkt how can I serve. Det är inte alla som tänker på det, eftersom personer som mår dåligt ofta tänker på sig själva. Ändå har du fortsatt på din resa att hjälpa andra.

Resan till högre medvetande har fått din själ att expandera, det har du har ökat ditt självvärde, slutat tagit på dig skuld och skam. Det är ingen som kan ge dig dessa känslor längre för det tillhör den gamla matrixen. Du går just nu in en ny era. Där finns ljus och kärlek.

Du har följt ditt kall och haft nymåne och fullmånemeditationer, så att du kan stiga i frekvens. Att stiga i frekvens och släppa in nytt ljus vid varje portal. Det har känts i din kropp. Det har varit värd vartenda dugg 

Du har förankrat det nya ljuset i din kropp och det innebär att du nu gör dig redo för att ta klivet till högre dimensioner. Det gör att du kan manifestera dubbelt så snabbt. Det gör att du är skaparen av ditt eget liv. 

Så varje gång du får ett stopp eller tvekar på din uppgift, säg meningen. Jag är ren kärlek och hur kan jag serva världen. Du är I ljuset, omringad av varelser från andra planter. De blir allt synligare nu. Du gör dig redo.

Genom Elisabeth Persson högsta jag den 9 december 2020.