Version 2

Spirituell Hypnotisör – vägen till bestående förändringar
är en kraftfull terapiutbildning som utvecklar dina sinnen mot högre upplysning. Lär dig effektiva hypnostekniker, induktioner, skapa rapport, process-terapi. Med den nya tekniken Fast Progression Session plockar du bort blockeringar och mönster i alla tidslinjer, i detta livet, i tidigare liv och fram i framtiden och skapar bestående förändringar. Hypnos är ett fokuserat och koncentrerat tillstånd då du är som mest mottaglig för förändring. Utbildningens 13 spirituella insikter från boken ”Finn din Core Energy och Designa din Framtid, visar hur du arbetar med ditt super-undermedvetna: ditt tredje öga, intuition, energier i healingprocessen. Du blir en ren och öppen kanal att serva andra. Core Energy terapeuter jobbar med ren hjärtenergi och låter dig styras av kärlek.


Till vem:
För dig som är intresserad av andlig livsstil och personlig utveckling och vill göra ett skifte. Kanske jobbar du redan idag som andlig vägledare, coach eller terapeut.
Eller vill göra ett karriärsskifte och skapa förändringar på ett djupare plan.
Dokumentation och Certifiering:
Du får kursmaterial ”boken Finn din Core Energy – Designa din Framtid. Tillgång till min medlemssida med 13 spirituella avsnitt. Övningar, utbildningsmaterial och 6 meditationer. Samt du får coachning under tiden på vårt interna forum. Du blir Certifierad Spirituell Hypnotisör. Välj mellan två kurstillfällen en med start den 19-20 december och en med start den 23-24 april.
Pris:
Varje modul kostar 2900 kr X 3 = 8700 kr
Aktuella datum för tre helger:
16-17 april, kl 10-16
21-22 maj, kl 10-16
18-19 juni, kl 10-16

Villkor:
Din anmälan är bindande, men du har 14 dagars ångerrätt. Skulle något inträffa så att du inte kan gå på en bokad kurs har du möjlighet att medverka vid ett senare tillfälle i mån av plats. Du har också möjlighet att ge bort din plats till en annan person. Skulle du bli sjuk får du mot uppvisande av läkarintyg tillbaka hela kursavgiften förutom en anmälningsavgift på 500 kr.
Kursen får du boken, kursmaterial och meditationer varvat med utbildningsmaterial samt övningar. Du får fika frukt och bubbelvatten. Lunch köper du själv eller har med dig egen micro finnes. Du har möjlighet att köpa en god sallad runt hörnan för 55 kr.
Vi träffas under tre helger!

Pris: 2900 per del.
Säkra din plats betala 500 kr i anmälningsavgift
Vill du veta mer kontakta Elisabeth 0760-278001

Date: April 16, 2016—April 5, 2016
Time: 10.00-16.00
Event: Spirituell Hypnotisör - Gör det stora skiftet!
Topic: Hypnos och Hypnoterapi
Venue: Deep Change
0760-278001
Location: Limhamn, Malmö
Sweden
Public: Public

Please note: I reserve the right to delete comments that are offensive or off-topic.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.