Energi Uppdatering Augusti

Energi Uppdatering augusti 2020 – Moder jord låter dig dansa med sanning och konsekvens. 4 steg att navigera.

Copyright Elisabeth Persson 20200728

Jag heter Elisabeth Persson och jag hjälper er att komma närmre sanningen vart ni än befinner er på er resa mot ett högre medvetande och kan hjälpa er att ta bort blockeringar mönster och hinder. Augusti månad kommer att visa er tydligt vilka som har varit egoistiska

Moder jord låter er dansa med mörker och ljus och för att ni ska se bakom illusionerna och bli säkra på när ni känner att det som sägs är sanning. Om ni stannar kvar så ska jag ge er fyra steg för hur ni ska navigera i denna tid. 

Det nya galaktiska året har startat den 26–28 juli, vilket innebär att nya kosmiska solvindar sveper in över planeten just nu. Vindarna handlar om The Divane Twins, så detta året kommer oavbrutet handla om relationer. Förhållningsätt till varandra och andra för att vi ska bli mer kärleksfulla emot varandra.

Fysiska och Psykiska symtom kan rullas upp. Du får upp gamla förtätningar för att du ska ta tag i dem och hela dem. 

Skyll inte på energierna utan bli medveten om vad detta kan handla om. Du vet ofta inom dig vad det är som gör dig stressad och det är ofta ett mönster som du måste lösa.

Alla utmaningar du får är en give a way. Du övar din styrka att lösa det. Det är ditt undermedvetna jag som slipar din diamant så att du kan få bli och göra allt vad du önskar. 

Sätt er över alla lägre energier för det är en projektion av deras egna tillkortakommanden. Kanske har de haft narcissistiska föräldrar och har inte blivit sedda själv. Lämna dem som har det beteendet. Be – Meditera – Kanalisera och Diskutera. Var inte rädd med att gå ut med din sanning. 

Ditt högre jag arbetar hela tiden för att du ska manifestera dina drömmar. Hjälper dig att följa din själs syfte.

Jag hade en energiuppdatering i min privata grupp igår och denna video är en del av den kanalisering som jag körde igår. Ni som vill vara med i min grupp kan bara trycka på länken nedan. Det kostar ca 107 kr i månanden och då får ni meditationer fullmåne och nymåne och energi uppdateringar och olika läggningar för ett högre medvetande.

Lejonportalen öppnas upp redan nu och den 8/8 kommer jag att ha en lejonportals öppning och kanalisera dimensioner och jag tror att många av er känner av den då den är särskilt stark. Lejonportalen öppnar upp för en massa nya relationer som har tillhör er själs familj. 

Övningar för hur du ska släppa ångest, oro och ibland depression för att du inte har din tvillingsjäl hos dig. Vi ska också gå in i framtiden. Så häng med jag lägger ut min information på min FB sida Human Shift.

Kärleksrelationer som du tidigare har trott att du har gjort upp med kommer fram och testar energierna om du står i din kraft. De kan ha jobbat med sig själv och sina energier och vill visa er att de har tänkt på er igen. Det är här du ska bedöma. Kan de ge dig något eller ska du släppa. Det kan också vara andra intuitiva, empater eller hi sensitiva som har börjat sin resa till ett högre medvetande. 

Ta hand om de som kontaktar dig och gör vad du kan, om de inte tar era energier så bli deras vän, du bestämmer själv hur mycket tid du kan lägga på relationen.

Vi följer nu också Lagen om unit – återförenande på dina villkor. Ingen kan ta dina energier om du inte tillåter dem att göra så. 

De kärleksrelationer som återförenas eller lämnar varandra som tvillingsjälar eller stareeds för att ni ska göra upp en karma och det kan vara att ni ska göra upp så att gammal energiinte står och drar. Det kan kännas som om det drar energi men när du blir medveten om att du själv kan ändra på denna energin precis som 

Det kommer fortfarande fram polariseringar i media och vi får reda på fler sanningar där vi har blivit förda bakom ljuset. Du har vetat detta tidigare men nu kommer det fram. 

Det du lär dig denna månad är att du har kontakt med ditt högre jag. Du låter dig inte avledas av personer som styrs av girighet – rädslor – hat. 

Du är en spegel av allt du upplever i alla fall och du går bara in i parallella verkligheter och det är meningen att du ska finna en tidslinje som passar dig och tar dig framåt.

Det du fokuserar på får du har av Lagen om Attraktionskraft. 

Lyssna på din kropp! Känner du dig trött vila, känner du för att gå inåt. Respektera din känsla och ta tid för dig själv. Gå ut och jorda dig och gå ut till Moder Jord. Hon har höjt sina energier. Hon hjälper dig att höja dina med. Krama ett träd och byt energi. Vips så är du där.

Be – Meditera – Kanalisera och Sprid sanningen.

Den här månanden består av att inget är som det synes vara. Vårt kosmiska solsystem byter ut våra gamla energier till nya och det sker succesivt. Protesterna från BLM kommer från sårade själar. De protesterar mot ändringar som hade varit bra för dem själva. 

De har blivit grundlurade av vårt system och fake media. Matar oss med osanningar om miljöproblem och rasism. Saker som inte ens existerar mer än om du väljer att vara på den tidslinjen. 

Den här månande öppnar upp för ditt Guds-sinne eller Spirituella jag.

Fyra steg för hur du ska navigera i augusti. Här kommer färdigheter för hur du ska agera

  1. Du låter dig inte påverkas den dua litet som rasslar fram i media. Från det ena till det andra. Det kommer upp för att du ska öka din medvetenhet. Kunna bedöma om det är en sanning eller en illusion.
     
  2. När du blir osäker på det du ser. Fråga dina guider genom att ställa frågor till dem. Du får svar inom 24 timmar. Du ställer frågor för att reflektera inåt. Du får det snabbare nu än tidigare. Du har expanderat dina energier genom att integrera dem. 

  3. Du höjer dina frekvenser genom att ta hand om dig, är du trött vila, är du utanför dina energier gå ut och krama ett träd. Byt energier och du kommer in i ett nytt segment. Be – Meditera – Kanalisera och håll energin, ta plats och sprid sanningen så hjälper du till och skapa en bättre värld.

  4. Vad som än sker, låt dig inte luras av triggers. Det vill säga att du följer en gammal historia där du har blivit sårad. Den tillhör din historia. Var i nuet, in the now moment. Titta framåt. Skapa en ny historia. 

  5. Rör dig och följ människor, personer och platser som känns rätt för dig. Du följer det som resonerar med dig. Det är så du följer din själ. Din själ är din intuition. Dina verktyg är dina guider och ditt högre jag.

Allt som sker, sker av en anledning för att du ska manifestera din nya verklighet för att du har förstått att du har mer frihet än du någonsin trott. Du följer dessa frihetkoder så integrerar du mörker och ljus. 

Sat nam

Elisabeth Persson