Förändra dig själv och skapa en bättre värld!

Utbilda dig som förändringsledare inom Koncept 3K

 

Var med och skapa en bättre värld i ett högre medvetande. Skapa ett gott arbetsklimat som passar både människor och företag, säger Elisabeth Persson som är skapare av Koncept 3K.

Var med och skapa system som fungerar!

En duktig förändringsledare följer de fyra C:n, Commitment, Courage, Capability och Confidence. De har modet och sätta igång för de har tillit till universum.

För att lyckas med förändringsledning måste du följa din inre kärna, ha plockat bort alla begränsningar som hindrar dig att växa. Förändra dig själv först, sedan kan du förändra världen.

Ändra dina tankar och du ändrar din värld, Norman Vincent

Steg 1. För att återknyta till texten ovan så menar jag att ni måste bestämma er för att göra en förändring på företaget eller i organisationen (commitment). Steg 2, Du måste ha kurage att ta dig utanför din komfortabla zoon och ha tillit till att Universum hjälper dig. Steg 3. Sedan kommer förmågan att göra det och här får ni min hjälp med hjälp av mental träning och systemtänkande och ni kommer att förstå. Till sist när ni ser att allt bara flyter på är processflödet igång för att göra succé. Det handlar om hur du kan hantera dina känslor och tankar så att du kan stå i din kraft. Oavsett vad som sker då är du trygg i förändringsarbetet.

>>Titta gärna på mina andra videobloggar på SpiritGuide TV

Visste du att var femte medarbetare inte är förändrings benägen?

”Enligt en färsk undersökning gjord av organisationskonsulten Mc Kinsey misslyckades 75% med sina förändringsprojekt. Det vill säga 3 av 4 misslyckades med sina förändringsinitiativ”.

Led med hjärtat genom ett coachande ledarskap.

Alla nytänkare talar idag om att du ska leda med hjärtat. Tänk om du kunde motivera och engagera andra till framgång. Inför EQ, Emotionell Intelligens i företaget och styr hela förändringsarbetet med ett värdeskapande arbete. Låt personalen växa och du kommer och få 10 gånger tillbaka.

Lyssna gärna på Elisabeth Persson när hon talar om hur hon för 10 år sedan skapade ett förbättringsprogram som skapar organisatorisk kreativitet på företag.

 

Förändringsledare med ett högre medvetande sökes

Just nu lanserar jag och marknadsför ett koncept som innehåller både mental träning och ett systemtänkande. Koncept 3K innehåller: Kvalitet, Kundorientering och Kommunikation. Du får en handledarutbildning som heter duga. Innehållande coachande ledarskap, EQ, Emotionell Intelligens, Medarbetar involvering genom kompetensutveckling i hela organisationen. Nästan allt sker på nätet.

Kom till frukost möte på Kajutan

Kom till frukostmöte på Kajutan i Limhamn om du vill veta mer:

Kom till frukost möte på Kajutan i Limhamn så presenterar jag mer ingående Koncept 3K:
Koncept 3K är den nya tidens utbildning.

  • Många företag har startat förändringar med hjälp av klassrumsundervisning. Koncept 3K  använder sig av den nya tekniken Webinar, Ljudböcker för stressade ledare och personal.
  • Utbilda dig när du har en stund över, känner dig motiverad och har tid.
  • Använd dig av de mest framgångsrika metoderna Mental Träning och Systemtänkande inom 3K.
  • Koncept 3K: Kvalitet, Kommunikation och Kundorientering och en handledare utbildning.
  • Lär dig ett coachande ledarskap och EQ, Emotionell Intelligens i organisationen.

Vem vänder vi oss till?

Är du en eld själ, ambitiös, projektledare, management konsult, försäljare, marknadsförare, bra på sociala medier och bilda nätverk, social, omvärldsanalytiker, framtidsforskare inom organisationsutveckling, bärare i en ny kultur i ett högre medvetande.

Jag har ett unikt koncept som jag presenterar på ett frukost möte:

Vill du veta mer?

Elisabeth Persson, är författare, Andlig PT, Affärsutvecklare i 5D, känd Hypnotisör. Bloggare inom personlig utveckling utveckling och ett högre medvetande. Kontakta Elisabeth +4676027800

Ring eller maila Elisabeth Persson

+46760278001 och mail elisabeth@spiritguide.se