Twin Flames/Tvillingsjälar

Twin Flames/tvillingsjälar har uppgiften att sprida den nya kärlekskulturen på jorden!

Tvillingsjälsresan är en jobbig, men också vacker och besjälad resa mot ett inre växande att älska dig själv inte förrän du älskar dig själv tillräckligt kan du återförenas med din tvillingsjäl.

På resan till ett högre medvetande och kärlekskulturen 5D dimensionen
Den senaste tiden har antalet tvillingsjälar ökat och det beror på att de är en del av resan till ett högre medvetande 5D. För att göra det enkelt kan vi säga att det är en och samma själ som har delats i två själar. Dessa själar kommunicerar med varandra på ett högre plan.

Tillsammans ska tvillingarna vara med och skapa den nya kärlekskulturen. För att komma dit måste de jobba med att älska sig själva och sina mönster och hinder, berättar Elisabeth Persson. För att detta ska ske måste du vara sann emot dig själv och den andra tvillingen

Fenomenet att jaga och springa iväg
Vem tror du har utvecklats mest? Den som jagar den andra tvillingen eller den som springer iväg av rädsla? Den som jagar den andra tvillingen springer i från sig själv och tappar kontakten med källan. Du offrar dig själv istället för att stå kvar och ha tillit till att den andra tvillingen kommer. Den andra tvillingen springer iväg av rädsla för dessa starka kärleks känslor.

Mette Marit Princessan från Norge har mött sin tvillingsjäl.
Lyssna gärna på vad Mette Marit har och säga i en intervju med Skageland.
https://www.tv2.no/nyheter/10604541/

Det är du som offrar dig själv, utan det är bara ditt eget ego som som står i vägen. Det kan vara lite hårt att faca.

Den romantiska3D ger ofta orimliga krav på den andra parten vilket skapar fel förväntningar och skapar polaritet.

Inte sällan får jag höra. Hade hen älskat mig hade han svarat direkt på mail. Är hen inte rädd för att mista mig?

Det är egot och rädslorna som talar. och gör att de feminina och maskulina energierna låser sig. Utan den feminina och maskulina energierna är i balans kan de inte återknyta till källan, sitt högre jag och ta en dans med sin tvilling själ.

Tvillingsjälarnas resa mynnar ut till att följa sin ”Life Misson” och för att serva världen i uppstigningen till ett högre medvetande 5D.

Den romantiska bilden i 3D är en utopi
Redan nu vet jag att den romantiska bilden i 3D dimensionen ger falska förväntningar som gör att tvillingsjälarna går i polaritet.

Inte sällan får jag höra. om hen hade älskat mig hade hen svarat direkt på mail. Är hen inte rädd för att mista mig? Det är egot som talar villkorslös kärlek har inga krav utan du får lära dig ha tillit.

Tvillingsjälarnas största uppgift är att följa sin ”Life Misson” och för att serva världen i uppstigningen till ett högre medvetande 5D.

Om du har det jobbigt i din resa med din tvillingsjäl tveka inte och kontakta mig. Jag kan utifrån mina egna erfarenhet ge dig rådgivning, vägledning och min unika metod Twin Soul Cleansing hjälpa er att må bättre. Boka en session eller medial vägledning här: Boka tid: här eller maila på elisabeth@spiritguide.se.

Elisabeth Persson, är författare, Andlig PT, Andlig Affärsutvecklare, känd Hypnotisör, Medium, och bloggar om personlig utveckling utveckling. Kontakta Elisabeth 0760-278001

©️Copyright, all rights, Elisabeth Persson 2015-2019