Twin Flame Cleansing

Hjälper dig på tvillingresan!

Elisabeth är en skicklig hypnotisör som har specialiserat sig på tvillingsjäls resan. Genom och ta reda p var du befinner dig i processen. Få dig att må betydligt bättre.

3 Individuella session a 120 min per session. Alla som befinner sig på tvillingsjäls resan vet att den är svår. Det är för att vi speglas i våra djupaste sår. Tillsammans gör vi en analys på var du befinner dig på tvillingsjäls resan. Jag ger en kanalisering om vart din partner befinner sig genom att gå upp Arkachc Record och ser var partnern befinner sig på resan.

Jag har egen erfarenhet och vet exakt vad ni går igenom, säger Elisabeth Persson. Boka tre session med Twin Flame Session Cleansing på min praktik i Limhamn eller via Skype fungerar precis lika bra.

Jag jobbar med dina och din partners blockeringar i barndomen, tidigare liv och för er vidare genom att gå in i framtiden (Progression) och går upp till frekvenser och nivåer som man bara får tillstånd till om man har jobbat med detta under en lång tid. Jag har själv egna erfarenheter om tvillingsjäls resan så jag vet exakt hur det känns säger Elisabeth Persson.

Tryck på länken nedan:

Boka din session här: