Spirituell Hypnos – Högre Medvetande 5D

Elisabeth Persson, jobbar som en Spirituell Hypnotisör är internationellt certifierad hypnoterapeut och jag har dedikerat mitt liv åt ett högre medvetande i 5D dimensionen.

Jag bloggar på heltid på Spirit Guide TV, tryck gärna på prenumerera knappen till höger i högra spalten. Tryck sedan på klockan inne på You Tube, så får du besked när jag går på nästa gång.

Jag har utvecklat min egen metod som Spirituell Hypnotisör CEHH, Core Energy Healing Hypnosis, vilken jag kanaliserade ner 2013.
Jag har jobbat som hypnotisör i 10 år snart.

Jag är författare till boken ”Finn din Core Energy Designa din framtid”. Jag kan se en röd tråd i allt jag gör och har haft 1000 tals kunder. Jag är en Creative Skapare & Vägvisare i 5D. Jag finns här för att skapa en bättre värld. Om alla når ett högre medvetande kan vi leva i Kärlek, Fred och Tacksamhet.

För att resultaten ska bli så bra som möjligt så behöver du boka 3 session. Boka Fast Progression Session 3 X 120 min, så sparar du 500 kr. Dessutom får jag en vettig tid på mig att ta bort blockeringar och bryta vanor som du kanske haft under flera år. Jag har hög ”HitRate” därför är det min rekommendation att boka 3 session. Vissa vanor är enkla och bryta, så då behöver du inte mer än en, ring gärna och fråga! Eller fyll i formuläret till höger på hemsidan. Frågor och Information.

Ni som är medlemmar i min Exklusiva Fb-grupp får reducerade priser. Gå in och titta på medlemskap.

För att resultatet ska bli så bra som möjligt rekommenderar jag att du bokar en serie om 3 session X 120 min. Så att jag får vettig chans att plocka bort blockeringar i barndomen, tidigare och sätta dig på en ny bättre tidslinje.
Du som inte är medlem kan boka Fast Progression Session och få 500 kr i rabatt. Du som prenumererar på min Privata Exklusiva Facebook grupp får ett special pris. Du kan boka Karma Cleansing Session.


Hur går det till att boka?

Du kan boka själv genom att trycka på den turkosa knappen, så kommer du in i min kalender. All betalning sker via
FöretagsSwish 123 456 03 63 Spirit Guide AB.  • CEHH Hypnos 1 X 120 min
  • Past Life Regression 1 X 120 
  • Karma Cleansing Session 3 X 120 min
  • Soul Purpose Session 3 X 120 min
  • Twin Flame Cleansing 3 X 120 min
  • Fast Progression Session 3 X 120 min