Wayshower 5D – Medial Vägledning

Har du fastnat i relationer och kan inte komma vidare? Jag kan hjälpa dig att titta på vilka mönster och hinder som stoppar. Jag är synsk och kan vägleda dig till det högsta goda. Det som är det allra bästa för dig.

Har du stopp i din tvillingsjäls relation? Jag kan hjälpa dig med att ta reda på var ni befinner er på er tvillingssjälsresa. Jag kan dessutom hjälpa dig att lösgöra blockeringar så ni kommer framåt. Det är unik kunskap som jag lärt mig kring alla de tvillingsjälsrensningar som jag gjort via hypnos.

Sitter du fast i garnet med en psykopat? Jag har stor erfarenhet av hur du kan göra dig fri från dessa manipulativa, kontrollerade och utnyttjande människor. Ett sätt är att gå in och titta i tidigare liv. Ofta har ni en karma eller ett själskontrakt som ni måste lösa? Jag kan hjälpa dig att bryta detta.

Behöver du en Vägvisare på resan mot ett högre medvetande? Jag jobbar som en vägvisare mot ett högre medvetande, 5D. Resan är inte enkel. Ibland fastnar man mentalt, emotionellt och själsligt. Jag kan hjälpa dig så att så att du kommer vidare på din andliga resa.

Hur går det till att boka?

Du kan boka själv genom att trycka på den turkosa knappen, så kommer du in i min kalender. All betalning sker via
FöretagsSwish 123 456 03 63 Spirit Guide AB.

Vill du snabbt ha tag på mig?


Ring 0939-1010199

19,90 per minut.

Du som är medlem i min Exklusiva Privata Fb-grupp får specialpriser på session och vägledning se under vilken medlemskap.

  • Tvillingsjäls Guidning
  • Wayshower 5D
  • Medial Vägledning