Elisabeth Persson

Elisabeth Persson är Intuitiv Livscoach sedan 20 år, Spirituell Hypnotisör sedan snart 10 år och Andlig Entreprenör och grundare till både Deepchange/Koncept 3K och Spirit Guide AB.

Elisabeth Persson, är författare, Andlig PT, Andlig Affärsutvecklare, känd Hypnotisör, Intuitiv Livscoach, bloggar inom ett högre medvetande 5D. Kontakta Elisabeth 0760-278001

Jag är författare, bloggar på heltid och lägger ut ”Energi Uppdateringar” varje vecka kanaliserar ”Plejaderna” inom ett högre medvetande 5D dimensionen. Dessutom håller utbildningar inom Personlig Utveckling och Hypnos. För att hjälpa till i uppvaknandet av vårt Spirituella Jag.

Med ett stort brinnande intresse för hur  för hur människor fungerar startades när Känslans Intelligens kom ut med Daniel Goleman. Jag förstod redan då om du kan förstå och hantera dina känslor. Då har du ett verktyg som heter duga. Allt hänger samman med Universum och tillhör Alltet.

Jag har skapat en unik hypnos teknik. CEHH Hypnos, Core Energy, Healing, Hypnosis är en teknik som löser blockeringar var de än sitter. I detta livet, tidigare liv och fram i framtiden. Just nu är det lättare att lösa blockeringar eftersom vi går in i en ny tidslinje. Allt bara är här och nu.

Det går inte att frångå själsliga relationer. Varken till dig själv, din partner, familj eller dina kollegor. Vi styrs alla av våra guider, vår högre jag din översjäl. Den viktigaste relationen du har, är den till dig själv, sedan relationen till andra.

Det är ett inre arbete som vi människor måste göra för att utvecklas och det går inte och hoppa över detta. Du kan däremot ta avstånd till andra personer. Oavsett vad andra säger och gör kan du välja att sätta dig som en observatör om du kan förstå och hantera dina känslor. Då har du löst alla dina triggers och vi har levt många liv uppemot 3000 liv säger de.

Det är så många personer som mår dåligt dagens samhälle och det beror på att vi har levt parallella liv, vi har cellminnen långt tillbaka till flera generationer ibland. Utbrändhet beror alltid på din tidigare historia och har inget med din arbetsgivare och göra. Det har med din egen historia att göra. Det beror på att de inte lyssnar på sig själv och din själ. Lyssnar du mer andra än sig själv mår du garanterat dåligt. Vi bär på en massa minnen sedan barndomen, och tidigare cellminnen från tidigare liv. Om vi blir medvetna om mönster, hinder och blockeringar kommer vi snabbt vidare.

Kontakta mig och du behöver min hjälp! Eller så känner du dig kallad till att skapa en bättre värld.

Jag har en dold facebookgrupp: Ansök om medlemskap, Här:
Jag bloggar varje vecka på You Tube: Titta på andra bloggar, Här: Prenumerera gärna genom att trycka på den röda knappen i vinjetten till höger.