CEHH Hypnos – Aktiverar dig till högre medvetande

CEHH Hypnos är den bästa och snabbaste vägen för att ta bort mönster hinder & blockeringar

Metoden CEHH Hypnos kanaliserade jag, Elisabeth Persson ner från ett högre kosmiskt medvetande ifrån mitt Änglateam & Uppstigna mästare redan 2012.

CEHH Hypnos är en form av Healing, Hypnos där jag använder det vita strålen, det renaste finaste ljuset från källans gudomliga plats Essansani. Vilket är en plats i Oneness.

På bara tre sessioner kan du förändra du hela ditt liv. Vi gör en djupgående resning av blockeringar både i tidigare liv & i barndomen, som gör att du sitter fast. För att sedan föra dig in i framtiden så att du kan se din själs syfte.

Sessionen heter Soul Cleansing Session och är på 3 sessioner X 120 min.

Känner du att du mår dåligt av något du inte kan sätta fingret på? Eller  fysiska, psykiska problem trots att du har jobbat med dig personligen? Kanske har du varit med i uppstigningen till ett högre medvetande? Det är Gud & Universum som försöker tala om att något är fel.

Min erfarenhet är att det räcker inte med healing utan du måste gå in i trans för att komma tillbaka till tidig barndom och tidigare liv. Sedan måste du expandera dina energier för att gå framåt i tiden. Vi är alla multidimensionella det betyder att vi kan vara i tidigare liv och gå framåt i tiden och allt händer nu. För vi är i högre medvetande nu i 5 Dimensionen.

Moder jord har höjt sina energier till ett högre medvetande det skedde för kring den 20 mars 2022. Problemet är att våra kroppar hänger inte riktigt med för vi sitter fast i vårt tidigare liv. Det är de som kallas för våra inre skuggor och det skapar begränsningar för dig att leva ditt liv fullt ut.

Känner du begränsningar i ditt liv som gör att du inte du kan leva ditt liv fullt ut? Att du har något som stoppar dig? Hur du än gör så känner du att du sitter fast.

Core Energy Healing Hypnosis en metod som jag kanaliserade ner från ett högre medvetande redan 2012 som skapar djupgående förändringar och gör att du ökar din Core betyder Kärna och du måste gå tillbaka till kärnan av problemet av problemet för att lösa det. Du måste jobba med dina energier så att du blir fri från alla lägre energier.

Vad är hypnos?

Hypnos är ett tillstånd mellan vakenhet och sömn, precis före vi ska somna kommer vi in i ett tillstånd som kallas för trance. I detta trance-tillstånd är vi väldigt mottagliga för förändring. All form av avslappning är hypnos. Vi upplever hypnos dagligen utan att veta om det. När du dagdrömmer, när du kör bil, står och diskar mm. Det mirakulösa med hypnos är att det accelererar vårt undermedvetna och går förbi det kritiska och analyserande tänkandet. Tänkandet reduceras och det undermedvetna jaget kommer att släppas fram och saker som du tidigare inte har vetat om och som har legat som dolt för det medvetna jaget kommer fram. Ibland vet vi bara inte varför. Alla känslor vi har sätter sig som en fysisk reaktion i kroppen.

Hypnos är ett tillstånd av fullständig avslappning samtidigt som det medvetna jaget är kristallklart – man kan tyckas sova men det omedvetna är mer uppmärksamt än i normal vakenhet eller sömn. Du kan oftast höra mig hela tiden och minnas efter vad du själv har sagt.

Är hypnos riskfritt? Ingen har någonsin blivit skadad av hypnos det är bara skitsnack av rädda människor som inte jobbat med sig själv.

Det värsta som kan hända är att du somnar under hypnosen och det har aldrig hänt mig. En duktig hypnoterapeut förstår det dynamiska tillståndet.

Spirituell Hypnos är en kraftfull metod där du kan att lösa inre konflikter som begränsar dig. Inte sällan jobbar jag med tvillingsjälar som speglar upp varandras svagheter för att växa och stiga i frekvens. Så att de kan leva i sin Soul Mission tillsammans.

Vad kan du få hjälp med?

 • Sockerberoende
 • Trauma
 • Depressioner
 • Tinnitus
 • Stamning
 • Sova bättre
 • Få hjälp med psykiska problem
 • Bli av med tvångsmässiga beteenden
 • Bota fobier
 • Viktminskning
 • Ta fram förträngda minnen
 • Skapa framgång – idrottsprestationer
 • Ta bort smärta
 • Missbruk sitter alltid i tidigare liv

Vanliga missförstånd om hypnos?

”Man blir styrd och kontrollerad av den som utövar hypnos” 
Fel: Du kan aldrig bli fråntagen din egenkontroll utan din vilja. Istället ger hypnos dig tillgång till ditt spirituella och kreativa sinne. Det är där lösningarna sitter.

”Man kan fastna i hypnos!” Fel: Det är omöjligt att fastna i hypnos då det är ett tillstånd av förändrat medvetande som vi är två gånger om dagen minst, vid uppvaknande och insomning. Det värsta som skulle hända är att någon somnar och det händer inte eftersom jag finns där och håller i den dynamiska processen.

”Det är bara vissa som kan blir hypnotiserade” Fel: Alla kan bli hypnotiserade det handlar bara om vilket tillstånd du är inne i. Jag har aldrig haft någon som inte gått i hypnos. Det finns alltid vägar att komma in i djup trans.

”Hypnos är farligt” 

Fel: Nej det är definitivt inte farligt. Det ger snarare ökad kreativitet att lösa saker och förbättrad hälsa