Medial Vägledning

Elisabeth Persson, Själslig PT, Synskt Medium, Hypnotisör, Författare, Entreprenör

Boka en tid genom att:
Betala och boka tid:

Medial Vägledning (25 min) 650 kr
Medial vägledning, (55 min) 995 kr

Boka tid tyck på denna länk

En vägvisare i den nya tiden 5D

Elisabeth erbjuder Life Coaching, Medial vägledning, Healing, Hypnoterapi i den nya tiden 5D. Den 5:de dimensionen är bara ett högre medvetande för dem som vill vara med i uppstigningen. Det handlar om att du måste rensa ditt karma hjul ifrån blockeringar i detta livet och i tidigare liv, så att dina energier flyter fritt. När du gjort detta höjer du dina frekvenser, kanske träffar du din tvillingsjäl och är nu redo och följa din Själs Plan. Det gör att du transformerar och manifesterar mycket snabbare, säger Elisabeth Persson. Vem vill inte det?

Livet utmanar dig ständigt när det händer något oförutsett som gör att vi tappar balansen, oavsett om du är miljonär eller pensionär, så funderar vi över framtiden. Det är då du ska kontakta Elisabeth medium eller sierskor för att stämma av dina känslor och tankar med någon som kan läsa dina energier och se in i framtiden.

Manifesting is the purpose of life.
Transformation is the power of energy.
Feeling is the way it happends.
Elisabeth Persson

Jag Elisabeth Persson, CEO Spirit Guide i Sverige AB är bland annat Nordiskt och Internationellt Certifierad hypnostisör, vilket innebär att jag är specialist på att lösa upp blockeringar och mönster som stoppar dig i detta livet, tidigare liv och till och med föra dig in i framtiden.

Boka en tid för medial vägledning eller hypnos. Fast Progression Session tekniken, löser alla hinder i alla tidslinjer för tiden är en illusion enligt 5D. Jag utbildar bland annat CEHH Hypnotisörer & CET-Coacher.

Utbildning  Event

Utbilda dig som Spirituell Hypnotisör.Vi erbjuder olika kurser där du kan utbilda dig som Spirituell Hypnotisör se under Kurser & Event

Elisabeth Persson
Spirit Guide i Sverige AB

post@spiritguide.se