SpiritGuideLinjen

Transformerande Livsguider i den nya tiden 5D-dimensionen

Elisabeth Persson, Själslig PT, Hypnotisör, Livsgudie, Författare, Entreprenör

Välkommen till Transformerande Livsguider!

Ring Spirit Guide via Faktura 08-505 220 70

                                                                                                        Samtalskostnad 19,90 per minut

Ring Spirit Guide via Tel 0939-1901

                                                                                                        Samtalskostnad 19,90 per minut

Norge Ringer!

Ring Spirit Guide via Tel +47 820 970 28

                                                                                                         Samtalskostnad 26,00 per minut

Livsguider i den nya tiden 5D

Spirit Guide erbjuder Life Coaching, Medial vägledning, Healing, Tarot i den nya tiden 5D. Den 5:de dimensionen är bara ett högre medvetande för dem som vill vara med i uppstigningen. Det handlar om att du måste rensa ditt karma hjul ifrån blockeringar i detta livet och i tidigare liv, så att dina energier flyter fritt. När du gjort detta höjer du dina frekvenser, kanske träffar du din tvillingsjäl och är nu redo och följa din Själs Plan. Det gör att du transformerar och manifesterar mycket snabbare, säger Elisabeth Persson. Vem vill inte det?

Certifierade CET-Coacher
För att få jobba på Spirit Guide måste du ha ett certifikat som Core Energy Transformation Coach, CET-Coacher och all annan erfarenhet och kunskap som de har till skansas sig tidigare. Alla som jobbar här är utbildade och certifierade av Elisabeth Persson. Hos oss kan du känna dig trygg, vi har tystnadsplikt.

Livet utmanar dig ständigt när det händer något oförutsett som gör att vi tappar balansen, oavsett om du är miljonär eller pensionär, så funderar vi över framtiden. Det är då du ska kontakta ett av våra seriösa medium eller sierskor för att stämma av dina känslor och tankar med någon som kan läsa dina energier och se in i framtiden.

Manifesting is the purpose of life.
Transformation is the power of energy.
Feeling is the way it happends.
Elisabeth Persson

Hos oss bygger du en långsiktig relation med våra medium, sierskor, tarotguider, spådamer och spirituella hypnotisörer.

Hos oss jobbar alla under samma tak och har en gemensam värdegrund. Vi jobbar enligt nya tidens tankar om frihet, men tillhör samma team.

Jag Elisabeth Persson, CEO Spirit Guide i Sverige AB är bland annat Nordiskt och Internationellt Certifierad hypnostisör, vilket innebär att jag är specialist på att lösa upp blockeringar och mönster som stoppar dig i detta livet, tidigare liv och till och med föra dig in i framtiden.

Boka en tid för hypnos. Fast Progression Session tekniken, löser alla hinder i alla tidslinjer för tiden är en illusion enligt 5D. Jag utbildar bland annat CEHH Hypnotisörer & CET-Coacher.

Utbildning  Event

Utbilda dig som Spirituell Hypnotisör.Vi erbjuder olika kurser där du kan utbilda dig som Spirituell Hypnotisör se under Kurser & Event

Elisabeth Persson
Spirit Guide i Sverige AB

post@spiritguide.se