Medium/Sierskor

Ring Sveriges främsta medium och sierskor 08-505 220 70 eller 0939-1901 Norge ringer +47 820 970 28

Få kontakt med duktiga erfarna sierskor Team SpiritGuides. Tillsammans skapar vi framtiden enligt den nya tiden.

Spirit Guides mediala vägledare och sierskor ger dig seriös medial vägledning online. Oavsett om det gäller, kärlek, arbete, relationer eller hälsa.

Varför ska du välja Spirit Guides? Våra sierskor och medium är noga utvalda och certifierade av Elisabeth Persson som är ett känt synskt medium och hypnotisör med 20 års erfarenhet. Med intensionen att skapa en bättre värld.

Våra öppet tider är mellan 9.00-24.00 varje dag.

Känner du dig orolig över något? Är det något som tynger dig? Lugn vi hjälper dig, vi kanaliserar dina svar genom våra guider och medvetandegör dina problem. Svarar på alla dina funderingar om framtiden. Så att du kan känna dig lugn, balans, frid, fred och kärlek igen. Hur gör vi? Vi kan under samtalet plocka bort stagnerad energi och på så vis höja dina frekvenser. Hur är det möjligt? Jo, det beror på kvantfysiken, att alla består av energier.  Alla människor, djur och natur tillhör alltet och utgår från samma källenergi. Källans Gudomliga Intelligens. De medium som jobbar här är utbildade ljusarbetare och intuitiva energi healers.

Sprit Guide i Sverige AB

post@spiritguide.se

Walk in Power Light and Love!

Namnaste

Elisabeth Persson
Spirituell Livsvägledare och Hypnotisör
I den nya tiden 5D, högre medvetande.