Medial Vägledning

Transformerande Livsguider i 5D dimensionen

 

Hur går en medial vägledning till?

The source

 

Du börjar med att ställa en fråga.
Vad vill du veta?

Mina guider kopplar på sig på dina guider, och sedan visar den på olika vägar, guidar till den bästa vägen för dig. De som efterfrågar en reading är de som har fastnat, behöver inspiration, är frustrerad och stressad av något på jobb, osäker på en vänskap, kärleksproblem, stämma av sin egen mediala förmåga, eller har ekonomiska bekymmer.

Jag la min första stjärna när jag var 7 år i köket hos min mormor Evana. Jag hade hittat en bok på biblioteket om hur man kunde lägga sin stjärna. Jag tyckte att stjärnan var för komplicerad och mormor hjälpte mig med att lägga en lättare variant som klockan. Det som skiljer mig i från andra är att jag är duktig på är tid. Jag kan ange tid och det är ovanligt. Ibland är det svårt att se sig själv utifrån och vi behöver lite spegling. Det är då du ska ringa till Spirit Guide.

Ring 0939-1901 (tel räkn) eller 08-505 220 70 (faktura).

Samtalet kostar 19.90 per minut. 18 år.

Norge Ringer! +47 820 97o 28 (tel räkn).

Samtalet kostar 26:00 per minut. 18 år.

Att vara sann och ärlig är en del av den värdegrund som vi arbetar utifrån på denna linjen. Här gäller det inte att bara tjäna pengar, utan de som inte följer värdegrunden får helt enkelt sluta.

För varje fråga du har kontaktar jag upp mig till källan och mina guider kopplar på sig på dina guider och på så vis får du reda på bästa vägen för dig.

Jag har arbetat med förändring och utveckling de senaste 20 åren både inom organisationer och privat. Jag har dessutom också arbetat som starta eget rådgivare och projektledare inom mjuka delar som bemötande och förhållningssätt inom vården. Därför arbetar jag också som en affärsutvecklare.

Min livsfilosofi är att vi har alla kommit hit av en anledning, och har en gåva och uppgift att förmedla. Därför  har jag skrivit boken. Finn din Core Energy och Designa din Framtid. Du ska leva ditt liv i linje vad du önskar. Jag kan hjälpa dig med din själs syfte, men först måste du förstå och hantera ditt sinne. Så du få full fart på autobahn.

Jag ger dig ljus och kärlek, jag ger dig allt vad du behöver och lite till!

Jag välkomnar dig att kontakta oss på Spirit Guide!