Rensa dina charkran och höj energierna

Elisabeth lär dig hur du kan spela in en egen chakrabalansering!

Elisabeth lär dig hur du ska göra. Vill du veta mer ladda ner hennes ljudfil.

Elisabeth lär dig hur du ska göra en egen chakrabalansring. Vill du veta mer.

Rensa dina charkran när du har brist på energi, för att skapa ett härligt aurafält. Du kan dra ut ditt aurafält efter du renat det och hela du kommer och glänsa. På väg mot nya äventyr. På väg mot ännu en ny dag.

Ibland kan man bara känna att man har obalans i sin kropp. Alla känslor och tankar sätter sig som en fysisk reaktion i kroppen, så rensa bort allt som inte ska vara där. När du är stressad avspeglas det i ditt aura fält. Enligt Dr Koretkov kan man nu mäta människors energifält. Intervju med honom här. Är du glad visar det en frekvens och är du ledsen visar det en annan frekvens. Att dina känslor och tankar avger energi går att vetenskapligt bevisa. Men hur kan du själv göra för att rensa dina chakran. I min bok Finn Din Core Energy och Designa din Framtid beskriver jag de olika chakran och hur du känner dig när du har balans respektive obalans.

För att göra det enkelt ska jag enkelt visa dig hur du kan göra en chakra balansering. Läs in detta på din telefon så har du helt plötsligt en egen chakrabalansering och lyssna på den varje dag.

Lägg dig eller sätt dig på en bekväm plats och slappna av. Stäng av alla telefoner och hundar och ungar. Låt alla tankar och känslor gå som upp i rök. Även om dina tankar spelar i ditt huvud så gör det inget. Det funkar lika bra ändå.

  1. Föreställ dig att du har ett energihjul som snurrar och är rött det snurrar vid dina höfter och tar bort all stagnerad energi. Det snurrar runt och runt, i lagom tempo för dig, och får dig att känna dig lugn, balanserad och trygg och säker. Fråga dig själv om du är klar, när du får svaret inne i ditt huvud att du är klar då tar du nästa steg.
  1. Förställ dig nu att du har ett orange energihjul som snurrar, runt och runt, i lagom tempo till dig. Det är genomskinligt och en härlig orange varm färg.
    Tar bort all stagnerad energi och får dig och känna nöje, glädje och sexualitet.
  1. Föreställ dig att du har ett solgult ljus som snurrar 3 cm under din navel. Ta bort all negativ energi som någon har satt på dig. Det är en varm sommar dag och föreställ dig att du badar i saltvatten och det tar bort all negativt, och får dig att känna dig på nytt född. Du känner dig utvilad och renad. Du står och går i din egen kraft och känner tillförlit och självförtroende.

  1. Föreställ dig att du har ett härligt grönt energihjul som snurrar runt och runt i lagom tempo för dig. Tar bort all stagnerad energi alla känslomässiga hål som du har i ditt hjärta. Vilket gör att du känner kärlek till mänskligheten inte bara till din käraste, utan också alla goda tankar som du har till dig själv.
  1. Föreställ dig att du har ett isblått energihjul som snurrar vid din hals. Det snurrar runt och runt, i lagom tempo för dig. Vilket gör att du kan kommunicera ut allt vad du vill ha sagt och när du har uttryckt vad du vill ha och gjort en önskan, samt tagit ett steg mot dina avsikter och intentioner då kan du börja manifestera allt du önskar.
  1. Föreställ dig att du har ett kobolt blått energi hjul, som snurrar runt och runt, i lagom tempo för dig alldeles balanserat tar bort all stagnerad energi och gör att du får kontakt med ditt sjätte sinne. Ta bort alla hinnor som hindrar dig att lita på din klarsynthet och intuition. Du är nu i flödet och höjer dina energier till en nivå som du inte trodde var möjlig.
  1. Slutligen det snurrar ett lila energihjul som en gloria ovanför ditt huvud, runt och runt, i lagom tempo för dig, alldeles balanserad kopplar upp dig till alltet och Källans Gudomliga Kraft och drar ner ett kraftfullt healingljus genom hela din kropp. Får dig att känna dig upplyft, du gör en energihöjning, vilket höjer energierna även på jorden och i Universum.

Säg tack tre gånger för att du är renad, och fortsatt på din nya dag helt vitaliserad och med en underbar kraft går du ut i livet och gör något verkligt kul. Vill du veta mer om chakrabalansering ladda min ljudfil, här. Ha en fin dag!

Ljus och kärlek!

Elisabeth Persson
Spirituell Hypnotisör – Kör hypnos in i framtiden!
Författare, Medium, Lärare och Guide inom Hypnos
0760-278001
SpiritGudie.se