Föreläsningar

Jag skräddar syr föreläsningar!

Elisabeth Persson

Jag håller föreläsningar inom personlig utveckling och andlighet. Både på företag och privata tillställningar.

”Gör det stora skiftet med hypnos”
Alla människor kommer till en punkt i livet då man inte tycker att livet på jobbet, inom relationen, hälsan eller fritiden ger en tillräcklig stimulans. Vi får ett motstånd och det betyder att vi ska göra något annat. Även om Gud och Universum omdirigerar dig, och vill visa dig vägen, vill du inte lyssna. Det beror på att vi är uppfostrade att vi ska jobba och göra rätt för oss och inte ligga någon till last. Problemet blir bara om du gör som alla andra vill utan att lyssna på dig själv så blir du sjuk, utmattad trött och själen vissnar. Återhämtningen behöver inte ta så lång tid utan om du löser dina mönster och blockeringar och så återhämtar din själ sig snabbare än vad du tror. Jag har haft massor med utbrända människor som har återhämtat sig snabbare än vad som är möjligt. Det handlar om att jag lär dem tekniker för hur de ska lyssna på sin själ. Jag kommer och berätta hur du enkelt kan lösa dina mönster och hinder och ta stegen sakta men säkert till din själs syfte.

”Hur sinnet fungerar”
De brukar säga att du kommer inte längre än vad du har kommit i din personliga utveckling. Så lär du dig exakt hur ditt sinne fungerar kan du också bli en mästare på att styra ditt liv. Jag lär ut hur ditt medvetna, undermedvetna och omedvetna samt ditt super-undermedvetna. Ditt super-undermedvetna är en nivå som höjer ditt medvetande och dina frekvenser mot ett större medvetande. Det är tänkt att alla människor ska lyftas upp mot ett högre medvetande och de som inte har löst sina blockeringar kommer och tvingas att göra det. Fler och fler människor kommer till en punkt då ett uppvaknade är omöjligt att undvika och det kan skapa ett lidande för att sedan sätta dig på din tidslinje och själv rensa allt du har i ett vaket tillstånd.

”13 spirituella insikter för välmående och överflöd”
Jag går igenom alla de olika stegen som finns i ”Finn din Core Energy och Designa din Framtid” Utbildningen kom till när några av mina kunder frågade mig hur jag har lärt mig allt jag kan. Jag gjorde då en kort sammanställning av det som jag tyckte var det viktigaste och skapade ett koncept innehållande 13 insikter som skapar välmående och överflöd. Dessa insikter har hjälpt mig framåt på min livs väg mot min själs syfte. Jag vill nu lära ut alla dessa stegen så att fler kan skapa sin framtid och leva i sin dröm.

Finn din Core Energy – Designa din framtid! av Elisabeth Persson

Välkommen och kontakta mig!

 

Elisabeth Persson
Spirit Guide i Sverige AB

post@spiritguide.se